Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#751966 Ντάξει, η Ferrari είναι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ όμορφη.

Πολλές υποσχέσεις άκουσα βέβαια και ανησυχώ, αλλά τουλάχιστον θα γράφει ωραία στο φακό.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#751967 Είναι τρομερά εντυπωσιακή κι επιθετική η F1-75. H μύτη ειδικά φέρνει στην 641, σε συνδυασμό με Fulcrum/Flanker. Αναρωτιέμαι αν η τρύπα κρύβει κάποιο σύστημα στυλ S Duct. Το χρώμα παραπέμπει επίσης στα '90s.

A-Viper7 έγραψε:Στη φωτο φαίνεται το εμπρος pushrod.

Ναι, φάνηκε και στην παρουσίαση. Με είχε μπερδέψει η έδραση των κάτω ψαλιδίων, όπως φαίνονταν από πίσω στην παραπάνω φωτο.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 17 Φεβ 2022, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#751976 Αεροδυναμιστής δεν είμαι (προφανώς) αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα (πραγματικά) μονοθέσια, μου φαίνεται πολύ συντηρητική προσέγγιση, ειδικά ψυγεία (σε σύγκριση ειδικά με Alfa Romeo)

Το χρονόμετρο στην Αυστραλία θα μας πει την αλήθεια
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

Αν και από αυτήν την γωνία έχουν κάνει έργο, όχι αστεία. Θυσιάσανε μάλλον το undercut (όπως της Alfa) για να το κάνουν έτσι
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
BARHonda έγραψε:Αεροδυναμιστής δεν είμαι (προφανώς) αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα (πραγματικά) μονοθέσια, μου φαίνεται πολύ συντηρητική προσέγγιση, ειδικά ψυγεία (σε σύγκριση ειδικά με Alfa Romeo)

Πρέπει να είσαι ο Dr Who, δεδομένου ότι η Alfa Romeo δεν έχει παρουσιαστεί καν... :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
REALZEUS έγραψε:
BARHonda έγραψε:Αεροδυναμιστής δεν είμαι (προφανώς) αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα (πραγματικά) μονοθέσια, μου φαίνεται πολύ συντηρητική προσέγγιση, ειδικά ψυγεία (σε σύγκριση ειδικά με Alfa Romeo)

Πρέπει να είσαι ο Dr Who, δεδομένου ότι η Alfa Romeo δεν έχει παρουσιαστεί καν... :lol:

Διάβασε τα προηγούμενα ποστ και θα με θυμηθείς...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#752005 Ναι είναι κούκλα, χρωματάκι 90s, με μαύρες φουστίτσες....
Τις καινοτομίες θα τις δούμε στο Μπαχρέιν και ότι και να λέμε τώρα είναι εικασίες.
Εικόνα

don't panic