δύο δόσεις Sinovac και τρεις δόσεις BioNTech
5 φορές εμβολιάστηκε ο Ερντογάν κι εδώ τα χούφταλα φοβούνται μη τους αλoιωθεί το DNA ή χάσουν το pass για τον παράδεισο.
Ο μικρός έκανε χθες την 2η δόση και σήμερα εκτύπωσα.
'Ήρθε πριν λίγο όμως μέιλ από το σχολείο περί κρούσματος, ιχνηλάτησης κλπ. Μπλεκόμαστε με τους ανεμβολίαστους(rapid κτλ) ή με εμβολιασμένους(self ανά 2 μέρες)?
edmond έγραψε:Γνωρίζουμε αν το πιστοποιητικό εμβολιαμσού έχει άμεση ισχύ?
Ο μικρός έκανε χθες την 2η δόση και σήμερα εκτύπωσα.
'Ήρθε πριν λίγο όμως μέιλ από το σχολείο περί κρούσματος, ιχνηλάτησης κλπ. Μπλεκόμαστε με τους ανεμβολίαστους(rapid κτλ) ή με εμβολιασμένους(self ανά 2 μέρες)?
Αρχίζει να ισχύει 14 μέρες απο την τελευταία δόση.
Στη 2η πρέπει να περάσουν 14 μέρες.
Υπάρχει πλάνο και για 4η?
χθες μας είπε όντως για το 2βδόμαδο. Τελικά κάναμε και όλα καλά, σήμερα πρωί με τηλ. σχολείο με επιβεβαίωσαν για τις 2 βδομάδες.
Serf έγραψε:Φυσική επιλογή:
Μητροπολίτης Αιτωλίας: Πέθανε από κορονοϊό - Είχε αρνηθεί να εμβολιαστείΟ Μητροπολίτης ήταν ανεμβολίαστος. Ανεμβολίαστη ήταν και η αδερφή του που έφυγε και εκείνη από κορονοϊό, πριν από λίγες ημέρες.
Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Είχε εμβολιαστεί τριπλά – Είχε μηνύσει ανεμβολίαστους
Ο φανατικότερος «διώκτης» των ανεμβολίαστων πολιτών από πλευράς της Ελλαδικής Εκκλησίας, αρνητής των παρενεργειών των εμβολίων και τριπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης Δράμας κύριος Παύλος πέθανε ξαφνικά από έμφραγμα του μυοκαρδίου σήμερα.
Ο Μητροπολίτης είχε ταλαιπωρήσει πολίτες που αντιτίθεντο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό φοβούμενοι τις παρενέργειες των εμβολίων καταθέτοντας μηνύσεις
Τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Μητροπολίτης υπέβαλε… μηνύσεις (!) σε βάρος δύο Δραμινών πολιτών γιατί παρουσίαζαν αντίθετες απόψεις από αυτόν και της κυβέρνησης σε σελίδα στο Facebook.
Ο ιεράρχης βρισκόταν το Σαββατοκύριακο στη Νάουσα σε εκδήλωση που ήταν παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.
Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βέροια όπου ένιωσε αδιαθεσία και αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή συνέπειας εμφράγματος του μυοκαρδίου.
Να υποθέσουμε ότι θα εκδοθεί «κίτρινη κάρτα» καθώς τριπλοεμβολιασμένος σε τέτοια ηλικία που πεθαίνει ξαφνικά, λίγους μήνες μετά το τρίτο εμβόλιό του, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα παρενέργειας.
https://www.pronews.gr/thriskeia/elladi ... aFwbXgtOvI
Εδώ έχουμε ανατροπή στην ανατροπή. Χμμμμ...
Anonymous Founder έγραψε:Ρε συ GB, γιατί βρε παιδάκι μου τέτοια ψεκασμένα ποστ; Είπε κανείς πως άπαξ και κάνεις το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν σε αγγίζει ο θάνατος;Τι θέλεις να πεις; Ότι σε αγγίζει;
Giuseppe Busso έγραψε:
Εδώ έχουμε ανατροπή στην ανατροπή. Χμμμμ...![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μπορούσες να μην είσαι τόσο ψεκασμένος. Αρχικά, όπως απαντήθηκε και πιο πάνω, το εμβόλιο προστατεύει από ΜΙΑ συγκεκριμένη ασθένεια και δεν είναι διά πάσα νόσο και μ@λ@κί@. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος μητροπολίτης ήταν παχύσαρκος και τους τελευταίους μήνες - χρόνο έχασε πάρα πολλά κιλά σχετικά απότομα. Επίσης, πέθανε (αν δεν κάνω λάθος από καρδιά), όταν μετά από νηστεία 40 ημερών έφαγε ένα καλό γεύμα με φίλους (που επιβαρύνει πολύ την καρδιά, η οποία ήταν ήδη επιβαρυμένη - και δεν ξέρω αν είχε και κάποια πάθηση).
Τέλος, θα σου εξηγούσα στατιστική, αλλά ξέρω πως θα συνεχίσεις να αφοδεύεις πάνω στους τάφους 30 χιλιάδων συμπολιτών μας που πέθαναν, οπότε δεν έχει νόημα.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Τέλος, θα σου εξηγούσα στατιστική, αλλά ξέρω πως θα συνεχίσεις να αφοδεύεις πάνω στους τάφους 30 χιλιάδων συμπολιτών μας που πέθαναν, οπότε δεν έχει νόημα.
Ακριβως αυτο.
markvag έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
Εδώ έχουμε ανατροπή στην ανατροπή. Χμμμμ...![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μπορούσες να μην είσαι τόσο ψεκασμένος. Αρχικά, όπως απαντήθηκε και πιο πάνω, το εμβόλιο προστατεύει από ΜΙΑ συγκεκριμένη ασθένεια και δεν είναι διά πάσα νόσο και μ@λ@κί@. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος μητροπολίτης ήταν παχύσαρκος και τους τελευταίους μήνες - χρόνο έχασε πάρα πολλά κιλά σχετικά απότομα. Επίσης, πέθανε (αν δεν κάνω λάθος από καρδιά), όταν μετά από νηστεία 40 ημερών έφαγε ένα καλό γεύμα με φίλους (που επιβαρύνει πολύ την καρδιά, η οποία ήταν ήδη επιβαρυμένη - και δεν ξέρω αν είχε και κάποια πάθηση).
Τέλος, θα σου εξηγούσα στατιστική, αλλά ξέρω πως θα συνεχίσεις να αφοδεύεις πάνω στους τάφους 30 χιλιάδων συμπολιτών μας που πέθαναν, οπότε δεν έχει νόημα.
Μπραβο μαρκοβαγγο ,καλα τα λες.
Αμα θες εσυυυυυυ.
Ο εμβολιασμενος πεθαινει απο το φαι,ο ανεμβολιαστος απο κορωνογιο.
Γειαμας.