Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
MIXOStsi έγραψε:Καλά όχι λίγο καλύτερο στον αέρα... Δεν συγκρίνονται το 1 με το 2...

και εγω ετσι πιστευω
το ειχα το mini 1 αρκετό καιρο και ποτε δεν το εμπιστευθηκα , το πιεσα αρκετες φορες με τον αερα αλλα ηταν touch n go, ζω πεθαινω φαση
το Mini 2 καμια σχεση

εχω ξαναβαλει τη φωτο παρακατω... στο επιπεδο του φαρου που ημουνα εγω λυσσομαναγε .. νομιζω απο τα κυματα το βλεπει κανεις . Δε με φοβισε να το σηκωσω και να παει και σε αυτο το υψος και αποσταση (προς τα εκει δεν υπαρχει τιποτα.. μονο Κεφαλονια καπου στο βαθος)
Εικόνα

για τα επιπεδα του ερασιτεχνη πιστευω ειναι μια χαρα απο αυτη την αποψη
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Καλά όχι λίγο καλύτερο στον αέρα... Δεν συγκρίνονται το 1 με το 2...

και εγω ετσι πιστευω
το ειχα το mini 1 αρκετό καιρο και ποτε δεν το εμπιστευθηκα , το πιεσα αρκετες φορες με τον αερα αλλα ηταν touch n go, ζω πεθαινω φαση
το Mini 2 καμια σχεση

εχω ξαναβαλει τη φωτο παρακατω... στο επιπεδο του φαρου που ημουνα εγω λυσσομαναγε .. νομιζω απο τα κυματα το βλεπει κανεις . Δε με φοβισε να το σηκωσω και να παει και σε αυτο το υψος και αποσταση (προς τα εκει δεν υπαρχει τιποτα.. μονο Κεφαλονια καπου στο βαθος)
Εικόνα

για τα επιπεδα του ερασιτεχνη πιστευω ειναι μια χαρα απο αυτη την αποψη

θες το air 2 Μου? ελαχιστες ωρες πτησης αριστο
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#737932 εχω την εντυπωση οτι θα το παρω φθηνοτερο καινουργιο (no VAT ) :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:εχω την εντυπωση οτι θα το παρω φθηνοτερο καινουργιο (no VAT ) :lol:
Πες μου πόσο το βρίσκεις να σου πω

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#737935 Χωρίς Black Friday η Χριστούγεννα που πάντα παίζει έκπτωση

Εικόνα
Η κανονική τιμή με το φόρο είναι η κόκκινη
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Χωρίς Black Friday η Χριστούγεννα που πάντα παίζει έκπτωση

Εικόνα
Η κανονική τιμή με το φόρο είναι η κόκκινη
Είπα αν θες το air 2 μου και όχι το 2s ...

< >
Άβαταρ μέλους
By bebes
#751410 Αξίζει λετε τον κόπο να παρω το drone ή Ρωμη, ή τζάμπα θα το κουβαλάω;

Δεν εχω τη φιλοδοξία να το πετάξω στις φοντάνες και τις κεντρικές πλατείες, αλλά σε κανα πάρκο, ή λίγο πιο περιφερειακά. Επίσης βλέπω οτι το κατάλυμα έχει βεράντα στον Τίβερη απ'οπου θα μπορουσα να το σηκώσω.

Το βάρος των 249 γραμμαρίων θα βοηθήσει σε περίπτωση παρατήρησης απο κάποιο οργανο της τάξης, ή δεν...

Θα το έπαιρνα χωρίς να το πολυσκευτώ, αλλά βλέπω οτι στριμώχνομαι με τις αποσκευές και το κάθε κ. εκ. μετράει...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bebes έγραψε:Αξίζει λετε τον κόπο να παρω το drone ή Ρωμη, ή τζάμπα θα το κουβαλάω;

Δεν εχω τη φιλοδοξία να το πετάξω στις φοντάνες και τις κεντρικές πλατείες, αλλά σε κανα πάρκο, ή λίγο πιο περιφερειακά. Επίσης βλέπω οτι το κατάλυμα έχει βεράντα στον Τίβερη απ'οπου θα μπορουσα να το σηκώσω.

Το βάρος των 249 γραμμαρίων θα βοηθήσει σε περίπτωση παρατήρησης απο κάποιο οργανο της τάξης, ή δεν...

Θα το έπαιρνα χωρίς να το πολυσκευτώ, αλλά βλέπω οτι στριμώχνομαι με τις αποσκευές και το κάθε κ. εκ. μετράει...
Εγώ θα το έπαιρνα ...για την τελευταία πρόταση εάν έχει τσαντάκι για το πουλί το παίρνεις απλά μαζί σου στην καμπίνα . Δεν θα σου πει κανείς κάτι ακόμα και να έχεις αποσκευη καμπίνας .

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#755128 Τα drones δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Από την μια πλευρά έχουμε αρχικά Φινλανδούς εθελοντές οι οποίοι μέσω crowdfunding αγόρασαν 140 DJI Mini 2 και τα έστειλαν στην Ουκρανία, ώστε να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις.
https://dronedj.com/2022/03/03/finland-140-dji-mini-drone-ukraine-military/

Από την άλλη όμως έχουμε την ίδια την DJI, την οποία κατηγορούν ότι έχει περιορίσει τις δυνατότητες της εφαρμογής Aeroscope για τις Ουκρανικές δυνάμεις.

DJI’s AeroScope is a Remote ID system that provides authorized users with the location, altitude, speed, and direction of every DJI drone within radio range (over 30 miles). The system also displays the aircraft’s serial number and the location of the drone pilot on a computer map.

https://dronedj.com/2022/03/11/dji-aeroscope-drone-detection-ukraine-russia/

Η DJI βέβαια αρνείται τις κατηγορίες, η αλήθεια όμως είναι πως δεν είχα σκεφτεί την πιθανότητα να μπορεί η άλλη πλευρά να εντοπίζει που βρίσκεται ο πιλότος ενός εμπορικού drone :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#755133 Εικόνα
Πισσια από ψηλά

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:Άσε τις φωτό. Στην ταβέρνα έκατσες;
Εννοείται

< >