Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Εμενα χθες μου ηρθε αυτο στο app

Εικόνα
Πως τη βλεπεις την προσφορα Μπουσε?
Τωρα πως στα απεριοριστα σου δινουν και 10gb δωρο...
Σκεφτομαι να μιλησω πρωτα μαζι τους
Αν έχεις ανάγκη τα απεριόριστα gb και χρόνο ομιλίας , κλείστο.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#751271 +1 σε αυτο ειμαι και εγώ πλέον
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Ενδεικτικά, το εταιρικό Wind που έχουμε, είναι κάπου 30€ με απεριόριστα τα πάντα. Φυσικά ειδική τιμή κλπ κλπ.

Από σήμα πώς είστε; Γιατί το είχαμε τσεκάρει και εδώ πάνω, αλλά το σήμα της Wind ήταν απαράδεκτο... Τελικά έπαιξε διαπραγμάτευση με cosmote που τουλάχιστον εδώ πέρα έχει το καλύτερο σήμα και την καλύτερη ταχύτητα παντού (και όταν ο άλλος στέλνει εκατοντάδες GB μέσω κινητής από το λατομείο κάθε τρεις και λίγο - γεωτεχνικά μοντέλα - μετράει και η ταχύτητα)...

Επίσης, σε αυτό το πρόγραμμα έχεις την κανονική ταχύτητα ή με throttling down; Λογικά θα είναι η φουλ ταχύτητα διαθέσιμη στο συγκεκριμένο σημείο...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#751334 Τι να πω απο την ωρα που ενεργοποιηθηκε το νεο προγραμμα, δεν εμπαινε καν 4g+. Με Ε ημουν ολη την ωρα .
Πηρα τηλ το ενεργοποιησαν.
Με 4 g δεν μπαινει ουτε στην ookla να κανει speed test
Μια χαρα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
markvag έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ενδεικτικά, το εταιρικό Wind που έχουμε, είναι κάπου 30€ με απεριόριστα τα πάντα. Φυσικά ειδική τιμή κλπ κλπ.

Από σήμα πώς είστε; Γιατί το είχαμε τσεκάρει και εδώ πάνω, αλλά το σήμα της Wind ήταν απαράδεκτο... Τελικά έπαιξε διαπραγμάτευση με cosmote που τουλάχιστον εδώ πέρα έχει το καλύτερο σήμα και την καλύτερη ταχύτητα παντού (και όταν ο άλλος στέλνει εκατοντάδες GB μέσω κινητής από το λατομείο κάθε τρεις και λίγο - γεωτεχνικά μοντέλα - μετράει και η ταχύτητα)...

Επίσης, σε αυτό το πρόγραμμα έχεις την κανονική ταχύτητα ή με throttling down; Λογικά θα είναι η φουλ ταχύτητα διαθέσιμη στο συγκεκριμένο σημείο...

Παρόμοια πράγματα με Vodafone. Αλλού καλύτερα, αλλού χειρότερα. Το δέλεαρ ήταν η πολύ καλύτερη τιμή και η πολύ καλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης. Επιπλέον, τους ζητάς ένα συγκεκριμένο προφίλ χρήσης και σου δίνουν πολύ καλή τιμή αμέσως.
Φυσικά, μιλάμε για πολλές συνδέσεις (πάνω από 100), αλλά οι περισσότερες είναι ελάχιστης χρήσης και χωρίς data.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#751414 Η προσφορά της wind one εκτός από τα κινητά που δίνει δεν βλέπω κάτι άλλο συμφέρον. Εγώ τώρα δίνω 65 για σταθερό 100ρα και κινητό (40 + 25). Για 5/10€ - δεν φεύγω από cote
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#752285 Με παίρνουν συνέχεια τελευταία για ανανέωση συμβολαίου κινητής.

Έχω πακέτο τώρα με 1,5 GB και 600 Λεπτά προς όλους που από 35€ με διάφορες εκπτώσεις μου βγαίνει 25€.
Λήγει τον Απρίλιο και το φθηνότερο που μου βγάζει είναι ένα με 10GB + απεριόριστα λεπτά προς όλους με 33.76
Δεν λέω, δέλεαρ τα παραπάνω GB, αλλά δεν θέλω ν'ανέβω παραπάνω. Από την άλλη δεν υπάρχει μικρότερο πακέτο.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό βολεύομαι με τα δώρο 1GB με την online πληρωμή και δεν ξεμένω από δεδομένα. Έχω 4 λογαριασμούς στον cote

Vodafone από την άλλη που έχει και φθηνά πακέτα, έχει η :inlove: αλλά συχνά πυκνά έχει προβλήματα, χάνεται η φωνή, πέφτει η κλήση στα καλά καθούμενα με σήμα υποτίθεται καμπάνα μες στην Αθήνα κλπ.

Και η Wind έχει ελλιπές δίκτυο, πχ στο εξοχικό δεν πιάνει καλά.

Η ανανέωση για να μην πληρώσω το "default" κόστος του πακέτου πρέπει να γίνει ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#752287 Κάθε φορά που αλλάζω πάροχο στο σταθερό η ίδια σπαστική ιστορία.

Οι εταιρείες στέλνουν λογαριασμό για δήθεν σπάσιμο συμβολαίου ενώ πάντα το επόμενο είναι μετά τη λήξη του προηγούμενου.
Εγώ στέλνω σε συνήγορο καταναλωτή και ΕΕΤΤ, απαντάνε ότι έγινε λάθος, μου στέλνουν πιστωτικό λογαριασμό.

Υπάρχει κόσμος που την πατάει έτσι?
Άβαταρ μέλους
By skous
Dimitris_P έγραψε:Με παίρνουν συνέχεια τελευταία για ανανέωση συμβολαίου κινητής.

Έχω πακέτο τώρα με 1,5 GB και 600 Λεπτά προς όλους που από 35€ με διάφορες εκπτώσεις μου βγαίνει 25€.
Λήγει τον Απρίλιο και το φθηνότερο που μου βγάζει είναι ένα με 10GB + απεριόριστα λεπτά προς όλους με 33.76
Δεν λέω, δέλεαρ τα παραπάνω GB, αλλά δεν θέλω ν'ανέβω παραπάνω. Από την άλλη δεν υπάρχει μικρότερο πακέτο.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό βολεύομαι με τα δώρο 1GB με την online πληρωμή και δεν ξεμένω από δεδομένα. Έχω 4 λογαριασμούς στον cote

Vodafone από την άλλη που έχει και φθηνά πακέτα, έχει η :inlove: αλλά συχνά πυκνά έχει προβλήματα, χάνεται η φωνή, πέφτει η κλήση στα καλά καθούμενα με σήμα υποτίθεται καμπάνα μες στην Αθήνα κλπ.

Και η Wind έχει ελλιπές δίκτυο, πχ στο εξοχικό δεν πιάνει καλά.

Η ανανέωση για να μην πληρώσω το "default" κόστος του πακέτου πρέπει να γίνει ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο;
Πας σε whatsup και τελειωνεις. Ενεργοποιεις και το cosmote 1 και εχεις δωρεαν κλήσεις μεταξυ των cote που έχεις.
Παρακατω το πακετο για 400λεπτα, μετά νομιζω εχει πακετα με 5€ για να παίρνεις 100’ (μαζι με ΜΒ κλπ).

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#753457 Ωραία.
Για μετάβαση από συμβόλαιο σε what's up πότε πρέπει να δηλωθεί η διακοπή για τη μετάβαση; Μετά ή πριν τη λήξη του συμβολαίου;
Άβαταρ μέλους
By skous
Dimitris_P έγραψε:Ωραία.
Για μετάβαση από συμβόλαιο σε what's up πότε πρέπει να δηλωθεί η διακοπή για τη μετάβαση; Μετά ή πριν τη λήξη του συμβολαίου;
Θεωρω μετα την λήξη αλλά σε κάποιο καταστημα θα ξερουν ίσως καλύτερα…

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
Dimitris_P έγραψε:Ωραία.
Θεωρω μετα την λήξη αλλά σε κάποιο καταστημα θα ξερουν ίσως καλύτερα…

< >