Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#743966 Μολις ξεκολλησε η Ρεβολουτ και δοκιμασα με καρτα της. Ολα κομπλε. Ηρθε το push notification, το ενεκρινα και στο Cosmote app δεχτηκε κανονικα τη συναλλαγη.

Οποτε για μια ακομα φορα το προβλημα ειναι με την κωλοτραπεζα την Αλφα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#743968 Τι να σου πω, εγώ γενικώς από την Alpha δεν έχω παράπονα. Και αυτή χρησιμοποιώ συνέχεια, μιας και εκεί έχω την κύρια πιστωτική που κάνω όλες τις αγορές. Για μένα, χειρότερη από την Πειραιώς δεν υπάρχει (ή μάλλον υπάρχει, η Eurobank, αλλά εκεί δεν έχω καν λογαριασμό).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#743984 Κι εγω δεν ειχα ποτε προβληματα μεχρι τωρα. Πρεπει να παρω τηλεφωνο Αλφα και Κοσμοτε, μπας και βρω απο που ειναι το προβλημα. Πολυ κουφο να εγκρινω τη συναλλαγη μεσω push, να παιρνω μηνυμα "επιτυχης συναλλαγη" απο την τραπεζα και στη συνεχεια στο αππ της Κοσμοτε να μου λεει "παρουσιαστηκε προβλημα" :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#745875 Πριν 2 μηνες αλλαξα προγραμμα στο σταθερο Βονταφον. Για τον Δεκ ομως ξεπερασα τα δωρεαν λεπτα προς κινητα με αποτελεσμα να με χτυπησει με εναν μεγαλο λογαριασμο. Στο προηγουμενο προγραμμα μου εστελνε ενα SMS στο κινητο οταν ειχα φτασει το 80% των δωρεαν λεπτων που ειχα στο προγραμμα μου. Στο τωρινο προγραμμα δεν μου εστειλε το SMS αρα δεν ηξερα οτι καταναλωσα τα δωρεαν λεπτα μου. Εγω νομιζα οτι τα SMS τα στελνει σε ολα τα προγραμματα αλλα σε επικοινωνια με το customer service μου ειπαν οτι πρεπει να υπαρχει η υπηρεσια αυτη στο προγραμμα σου. Στο τωρινο ειπαν δεν υπαρχει στο προηγουμενο υπηρχε.

Γνωριζει καποιος τι ισχυει; Μηπως μου εστησαν παγιδα με την αλλαγη του προγραμματος;

Οταν μου προσφεραν το προγραμμα αυτο και το προηγουμενο δεν θυμαμαι ποτε να μου ανεφερε ο υπαλληλος την υπηρεσια αυτη τουλαχιστον να ξερω οτι την ειχα ή δεν την ειχα. Το μονο που ειπαν ειναι ποσα λεπτα ειναι μεσα στο προγραμμα δωρεαν.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#751179 Πρόταση cosmote:

5GB
600' προς όλους
Απεριοριστα cosmote
300 sms
17,50€

10GB
300' προς όλους
Απεριοριστα cosmote
300 sms
16,50€

2ετης σύμβαση, ενημέρωση για υπόλοιπο στο 80 & 100%

Μου φάνηκε δελεαστική προσφορά, τα έκλεισα αμφότερα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#751184 Μια χαρά είναι. Εμένα οι ηλίθιοι με πήραν τις προάλλες για να μου κάνουν προσφορά ίδια με αυτή που βγάζει στο cosmote app. Τους είπα αν ήθελα θα έκανα accept από εκεί
Άντε να μου κάνουν κι εμένα καμιά καλή, γιατί ενώ τώρα δίνω 25, ξεκινά από 33
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimitris_P έγραψε:Μια χαρά είναι. Εμένα οι ηλίθιοι με πήραν τις προάλλες για να μου κάνουν προσφορά ίδια με αυτή που βγάζει στο cosmote app. Τους είπα αν ήθελα θα έκανα accept από εκεί
Άντε να μου κάνουν κι εμένα καμιά καλή, γιατί ενώ τώρα δίνω 25, ξεκινά από 33
Τα κινητά τα είχα στη wind... Ήθελαν να με κάνουν πελάτη γιατί έχω το σταθερό στην cote λέει...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
saxon_747 έγραψε:Πρόταση cosmote:

10GB
300' προς όλους
Απεριοριστα cosmote
300 sms
16,50€

Θέλω κι εγώ!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
saxon_747 έγραψε:Πρόταση cosmote:

5GB
600' προς όλους
Απεριοριστα cosmote
300 sms
17,50€

10GB
300' προς όλους
Απεριοριστα cosmote
300 sms
16,50€

Μου φάνηκε δελεαστική προσφορά, τα έκλεισα αμφότερα.

Απίστευτες τιμές για ΚΟΤΕ.
Πέρασες το τεστ του σκληρού διαπραγματευτή. Noted :lol: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Απίστευτες τιμές για ΚΟΤΕ.

Έρπη έβγαλα :shifty: :lol:
Το καλό είναι οτι η προσφορά αφορούσε μόνο το δικό μου αριθμό, φόρτωσα όμως γυναίκας και πεθεράς. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
saxon_747 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Απίστευτες τιμές για ΚΟΤΕ.

Έρπη έβγαλα :shifty: :lol:
Το καλό είναι οτι η προσφορά αφορούσε μόνο το δικό μου αριθμό, φόρτωσα όμως γυναίκας και πεθεράς. :metalo:

Υποθέτω ότι κράτησαν 18 ώρες οι διαπραγματεύσεις. :shifty:

Να πω και για τα δικά μου επί τη ευκαιρία.

Έχω Voda προς όλους συμβόλαιο και πληρώνω 23,19€.
Περιλαμβάνει ένα πακέτο 10GB που έχω και 2GB του παγίου (σύνολο 12),
700 λεπτά προς όλους και άλλα 500 λεπτά προς Voda αριθμούς
και 700sms.

Μέσω της εφαρμογής δοκίμασα το Voda Unlimited που μου το έβγαλαν προσφορά δικαιούχου, πριν 1 μήνα.
Απεριόριστα τα πάντα αλλά με περιορισμό ταχύτητας δεδομένων τα 10Mbps. Φυσικά δεν το αποδέχτηκα γιατί ο περιορισμός ταχύτητας ήταν deal breaker.

Μόλις δεν αποδέχτηκα και συνέχισα (και συνεχίζω ακόμη δηλαδή) με το ήδη υπάρχον πάγιό μου, μου ξαναεμφανίστηκε προσφορά.
Αυτή τη φορά το Vodafone Max στα 27,01€ με:
20GB απεριόριστης ταχύτητας (έχω 5G συσκευή χωρίς εμβόλιο και δύναμαι να πιάσω τεράστιες ταχύτητες),
Απεριόριστα λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα (με +2€ και προς όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση του κώλου),
και 6000sms (αδιάφορα εντελώς).

Δεν το έχω αποδεχτεί ούτε αυτό παρότι έχει αρχική τιμή 84,40€ και μου το προσφέρουν με τη μέγιστη έκπτωση.
Άσε να δούμε τι καλύτερο μπορούν ακόμη... :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#751249 Εμενα χθες μου ηρθε αυτο στο app

Εικόνα
Πως τη βλεπεις την προσφορα Μπουσε?
Τωρα πως στα απεριοριστα σου δινουν και 10gb δωρο...
Σκεφτομαι να μιλησω πρωτα μαζι τους
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#751252 Ενδεικτικά, το εταιρικό Wind που έχουμε, είναι κάπου 30€ με απεριόριστα τα πάντα. Φυσικά ειδική τιμή κλπ κλπ.