Χρήστος Λάππας έγραψε:Είναι ενδεικτικό της τύφλωσης των ημερών το ότι ο υπουργός αμύνης της χώρας μιλά ΕΠΙΣΗΜΑ και very much on the record για "στήσιμο στα 4", για "βίζιτες" και εμείς καθόμαστε και συζητάμε για το αν ο Λάππας την παλεύει.
Θυμίζω, κάποτε έλεγα ότι ο τραγικός και απαράδεκτος Καμένος θα συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούσε χλευασμός. Τώρα που επισημαίνω τα όσα απαράδεκτα λέει ως σημαντικό μέλος της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ (και είναι λογικό να τα λέει, γιατί παραπάνω δεν νιώθει), μαθαίνουμε ότι... νταξ,_έλα_μωρέ,_κοίτα_καίλα_οι_δεξιούληδες,_κοιτάχτε_τι_έκαναν_οι_άλλοι,_δεν_σας_χάλασε.
Τι να πεις.
Υπαρχει παντα ο Βενιζελος με την ευφραδεια λογου σαν επιλογη



. Γνωριζεις πιστευω οτι στα Σκοπια υπαρχει μια απο τις μεγαλυτερες αμερικανικες βασεις, την ιδια στιγμη που εμεις φωναζουμε στο συντροφο Πουτιν να μας βοηθησει ε?
