Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#103550 Ωραια εκπομπη σημερα στον Alpha , στις 24:00 , στην εκπομπη 360 μοιρες , παρουσιαζει πως ειναι μια εφημερια σε δημοσιο νοσοκομειο , συμβαντα με το ΕΚΑΒ κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
By JBT
#121044 Εχθές κάπου στα τέλη πετυχαίνω στον Α τον Στάθαμ και έλεγε δεξιά επάνω "κατάλληλο για ανήλικες >15" :dizzy:

Ο τύπος σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από όσα κουνούπια σκοτώνει σε ένα ολόκληρο καλοκαίρι ένα μέσο εντομοαπωθητικό και βέβαια σαν μην έφτανε αυτό, στην τελευταία σκηνή ένα 10χρονο πυροβόλησε στο ποδάρι τον κακό :ninja:

Και πάω στοίχημα ότι εάν ήταν να δείξει ντοκυμαντέρ για γκέι κλπ θα το έβαζαν στις 4 το πρωί με πολλαπλά Χ να το διακοσμούν :slap:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#152858 Με τρωει η τσεπη μου να ενδωσω στην προσφορα που εχει η nova , οπου με 19,90€/μηνα , για 12 μηνες εχεις ολα τα αθλητικα καναλια +δωρο ολα τα κινη ματογραφικα... :oops:
Τωρα δινω 29.90€/μηνα , με 24αρι ιντερνετ , απεριοριστα σταθερα κ το start pack της Nova.
Την συγκεκριμενη προσφορα την εχει βαλει κανεις σας;
Με την αποδοχη της προσφορας , ανανεωνεις για 18μηνο;
Η δεσμευση με την nova εχει τελειωσει κ σκεφτομαι μηπως με αιτημα διακοπης πετυχω ακομα καλυτερη τιμη.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#152865 Η παγίδα είναι ότι τα Novasports είναι για 18μηνο (όσο και η νέα δέσμευση) και τα Novacinema για 12μηνο.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#152871 Kαι γω το 3play με 29,90 έχω +10 όλα τα novasports = 39,90.
Το είχα ζητήσει πέρσι που έληγε το συμβολαιο και μου το έδωσαν.
Έτσι κι λλιως ταινίες κατεβάσεις οποία θες, έχασαν κ το τσ λιγκ... Οριακά αξίζει και το 10ρικο νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Η παγίδα είναι ότι τα Novasports είναι για 18μηνο (όσο και η νέα δέσμευση) και τα Novacinema για 12μηνο.

Τους κεραταδες , θα κανω την κινηση για διακοπη συμβολαιου κ αν παρω την προσφορα οπως ο kovathe αξιζει ενα 10ρικακι το μηνα (πιο πολυ euroleague θελω να βλεπω , παρα ελλ ποδοσφαιρο).
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#152884 Εμένα που το ζήτησα όταν έληγε (σημερα) το συμβόλαιο δε μου το έδωσαν, οπως έγραψα αναλυτικά στο θέμα του adsl viewtopic.php?p=152059#p152059 . Όντως αξίζει οριακά το δεκάρικο, οπως λέει ο kovathe. Ο ΟΤΕ μου δίνει 3play 24 απεριόριςτα και full pack με 44,80. Μάλλον θα πάω για εκβιασμό και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#152886 Οταν εχεις νεοτερα ενημερωσε να ακολουθησω την ιδια τακτικη..
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Εμένα που το ζήτησα όταν έληγε (σημερα) το συμβόλαιο δε μου το έδωσαν, οπως έγραψα αναλυτικά στο θέμα του adsl viewtopic.php?p=152059#p152059 . Όντως αξίζει οριακά το δεκάρικο, οπως λέει ο kovathe. Ο ΟΤΕ μου δίνει 3play 24 απεριόριςτα και full pack με 44,80. Μάλλον θα πάω για εκβιασμό και βλέπουμε.

τι έκανες τελικά? :hmmm:

Εγώ σκέφτομαι να κρατήσω το τηλέφωνο το σταθερό στην forthnet , μιας και δεν έχω κανένα παράπονο από internet κ.λ.π , με τιμή 22.90 €/μήνα και να βάλω το full pack του OTE ΤV με 24.90€/μήνα (για πελάτες ΟΤΕ) δηλώνοντας το τηλέφωνο του πεθερού μου (που έχει ΟΤΕ και είναι από κάτω μας...).
έτσι γλυτώνω τα γ@μησιάτικα που χρεώνει η forthnet για διακοπή της τ/φ σύνδεσης , αλλά και ο ΟΤΕ για την νέα τ/φ σύνδεση (εφόσον θα μετέφερα την τ-φ μου γραμμή σε αυτούς...) , τα οποία στο σύνολο τους είναι >70€.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#155340 Προς το παρόν απολύτως τίποτα, γιατί δεν βρήκα καθόλου χρόνο ν' ασχοληθώ. Διέκοψα μόνο το sports pack για να μην πληρώνω κερατιάτικα.
Η Forthnet μπορεί να επιβάλει πρόστιμο μόνο εφόσον δεν έχει λήξει το συμβόλαιό σου. Τα τέλη ενεργοποίησης του ΟΤΕ τα έδιναν δώρο μέχρι την περασμένη βδομάδα.
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για VDSL, πάντως. Σε αυτή την περίπτωση την τηλεόραση θα την κόψω και θα το ξανασκεφτώ μόνο αν μειώσουν τις τιμές ή μου κάνουν καμιά ειδική προσφορά.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Η παγίδα είναι ότι τα Novasports είναι για 18μηνο (όσο και η νέα δέσμευση) και τα Novacinema για 12μηνο.

Πολύ μ@λάκες τελικά , η προσφορά αυτή , που με +20€ για ένα χρόνο τα έχεις όλα είναι μονο για νέους συνδρομητές... :s_mad
Δεν μπορούμε εγώ και εσύ να την εκμεταλλευτούμε..Κλασσικές ταρζανιές της nova...
Αν δεν γίνει κάτι το εξαιρετικό θα περιμένω μέχρι τον Γενάρη που λήγει η δέσμευση μου με την nova (για να μην χρειαστεί να τους δώσω ούτε 1 cent..) :x