Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Ποιος "τυχερος" ρεπορτερ του ΣΚΑΙ θα παει να μιλησει με καποιον οδηγο....

Τα εχουμε πει χιλιες φορες με BEAMS.

Της πλακας ιστορια. :s_yes

Άβαταρ μέλους
By Geralt
panos2171 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει από χειμερινά λάστιχα. Μην κοιτάς που εμείς εδώ το ψάχνουμε και μας αρέσει οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητο.
Άλλοι δεν ξέρουν που έχουν την κίνηση στο αμάξι τους.

Επίσης δεν φτανει να έχεις αλυσίδες αλλά να ξέρεις να τις βάζεις κιόλας, αλλιώς είναι άχρηστες. Ακόμα θέλουν επιθεωρηση κάθε χρόνο για σκουριες, φθορές, κλπ.

Κάτι που φυσικά δεν αποτελεί ούτε στο ελάχιστο δικαιολογία.

Εντάξει ρε παιδιά δεν τον ξέραμε στο πιο σύγχρονο αυτοκινητοδρομο της χώρας και άλλα τέτοια βαρύγδουπα ότι πρέπει να μπαίνεις με κουβέρτες, μπιτονι βενζίνης, γαλέτα, ξηρά τροφή,μαχαίρι παρασκευα, αγκίστρι και σπίρτα για παν ενδεχόμενο

Δλδ ένα εκχιονιστικο μηχάνημα δεν έχει η Αττική οδός; ενα;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#749067 Οι αλυσίδες είναι ένα κακόγουστο αστείο για οποιονδήποτε μέσο Αθηναίο οδηγό που θέλει να κινηθεί στο λεκανοπέδιο.
Απλά δεν μπορεί να το δεχτεί ότι θα πρέπει να κάνει τέτοια αγγαρεία για να κινηθεί έστω για τις βασικές μετακινήσεις του τύπου 1-2 χλμ ξερωγω πήγαινέλα.
Και η αφεντιά μου, θα μου κακοφαινόταν αν έπρεπε να κάνω κάτι τέτοιο για να πάω πχ. στην δουλειά μου, απλά δεν θα πήγαινα. Προφανώς θα έβαζα αν ήταν κάποιος αρκετά σημαντικός λόγος, έχω βάλει 10άδες φορές εξάλλου και μου φαίνεται κάτι απλό. Κάτι μου λέει όμως ότι η πλειονότητα όσων βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην ΑΟ (πρακτικά μόνο εκεί έγινε θέμα), θα μπορούσαν να μην είχαν βρεθεί κάνοντας λίγη κράτει.
Καμία απολύτως δικαιολογία βέβαια για την ΑΟ, που μάλιστα μέχρι πριν λίγο δεν έλεγε καν συγνώμη για τα χαΐρια της, πετώντας το μπαλάκι στους οδηγούς. Σου λέει σιγά μην μας κάνουν και μούτρα από αύριο, πάλι σε μας θα έρθουν, πως θα περάσουν το λεκανοπέδιο για να πάνε απο την μια άκρη στην άλλη. Άκου επενέβη ο στρατός λέει .. :s_hang . Στρατό είχαμε δει πρίν 20 χρόνια στην ευθεία της Θήβας να μοιράζουν κουβέρτες και τρόφιμα(ο μπρο ήταν μέσα, πυροβολικό), τώρα και στο κατώπι μας. Την επόμενη, θα δω κανα REO :shifty: περνάει το στενό μου...

Το πρωί στις 07:50 έπαιρνα στροφή από ΣΕΦ για άνοδο ποταμιού κάτω απο τον ΣΚΑΙ και κατέβασα το σκιάδιο για τον ήλιο που ξεπρόβαλε και με τύφλωνε. Μετά από 10' έπεφταν οι πρώτες νιφάδες...

Όντως στα μέρη μου, όπως σωστά ανέφερε ο μπούσσος, δεν έχει ρίξει όπως πέρσι αλλά αισθητά λιγότερο, καθαρά "τοπικιστικό" θέμα. Μπορεί βέβαια να ξυπνήσουμε με εκπλήξεις αλλά χλωμό, τεσπα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#749068 Όχι ρε γμτ.

Μου τελείωσαν τα πιο κορν

Πάω να πεταχτώ με το αμάξι να πάρω.

Με τα χειμερινά μου λάστιχα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
dimviii έγραψε:
g8777 έγραψε:Ποιος "τυχερος" ρεπορτερ του ΣΚΑΙ θα παει να μιλησει με καποιον οδηγο....

Παρακμή..

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#749072 Ξιφ, ακόμα και τα χειμερινά λάστιχα, είναι κάτι πρακτικά αχρείαστο για μας τους Αθηναίζους, μην γελοιόμαστε.
Ίσως κάποιος που μένει προάστια να κάνει τράμπα καμιά 4άδα κατά Νοέμβρη μεριά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Ξιφ, ακόμα και τα χειμερινά λάστιχα, είναι κάτι πρακτικά αχρείαστο για μας τους Αθηναίζους, μην γελοιόμαστε.
Ίσως κάποιος που μένει προάστια να κάνει τράμπα καμιά 4άδα κατά Νοέμβρη μεριά.

Μπα ούτε αυτοί. Δεν κάνει τόσο κρυο εδώ και για 2-3 μήνες είναι υπερβολικο έξοδο.Όσοι κάνουν σκι μόνο αφού ανεβαίνουν στα βουνά πιο ευκολα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#749078 Ô θεούλης στο ΣΚΑΪ έχει πολλά @@ γιατί είναι γνωστό πως η μαφία δεν συγχωρεί.
Για την ΑΟ, να είστε σίγουροι πως θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος αυτή τη φορά, για να σωθεί το αφήγημα.
Όχι πως δεν έχουν ευθύνες κι αυτοί προφανώς ε; Με τόσα λεφτά που εισπράττει, θα έπρεπε να μείνει ανοιχτή, δεν υπάρχει δικαιολογία.
Ουφ, πάλι καλά που έχουμε επιτελικό κράτος να λέτε, φανταστείτε να μην είχαμε.
Καλό βράδυ σε όλους και προσοχή.
Τουλάχιστον, κάποιοι είναι ευχαριστημένοι ακόμη κι έτσι, δεν είναι και λίγο. Μπράβο σε όσους το κατάφεραν αυτό.
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geo f1 έγραψε:
dimviii έγραψε:

Παρακμή..

.

καμια παρακμη,παρακμη ειναι να εισαι εγκλωβισμενος μεσα στην Αθηνα χωρις νερο και φαγητο 10 ωρες.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#749081 Προσωπικά εννοείται δεν έχω απαίτηση από κανέναν κάτοικο Αθήνας να έχει καβάτζα χειμερινά ελαστικά, από τη στιγμή μάλιστα που κανένας νόμος δεν σου επιβάλλει να τα φοράς για συγκεκριμένη περίοδο μέσα στο έτος (όπως καλή ώρα αρκετές χώρες κεντρικής-βόρειας Ευρώπης για προφανείς λόγους)

Ίσως οι χιονοαλυσίδες να είναι μία πιο λογική αγορά, παρόλο που μπορεί να μην σου χρειαστούν και ποτέ

Σίγουρα υπάρχει και κάποιο μερίδιο ευθύνης ΑΟ (ας κοιτάξουν συμβάσεις κτλ να δουν ποιος έχει το μεγαλύτερο) αλλά διάβαζα ότι από τη στιγμή που φράκαρε, τα εκχιονιστικά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:Προσωπικά εννοείται δεν έχω απαίτηση από κανέναν κάτοικο Αθήνας να έχει καβάτζα χειμερινά ελαστικά, από τη στιγμή μάλιστα που κανένας νόμος δεν σου επιβάλλει να τα φοράς για συγκεκριμένη περίοδο μέσα στο έτος (όπως καλή ώρα αρκετές χώρες κεντρικής-βόρειας Ευρώπης για προφανείς λόγους)

Ίσως οι χιονοαλυσίδες να είναι μία πιο λογική αγορά, παρόλο που μπορεί να μην σου χρειαστούν και ποτέ

Σίγουρα υπάρχει και κάποιο μερίδιο ευθύνης ΑΟ (ας κοιτάξουν συμβάσεις κτλ να δουν ποιος έχει το μεγαλύτερο) αλλά διάβαζα ότι από τη στιγμή που φράκαρε, τα εκχιονιστικά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα

και βεβαια μπορουαν να κανουν.Εχουν καμερες παντου,μολις κολλησει το πρωτο αυτοκινητο το βλεπουν.Αυτοι αφηναν να μπαινουν συρομενα μεσα με ηδη κολλημενα αυτοκινητα.Ε αμα αφησεις να μπουν μερικες χιλιαδες αυτοκινητα ενω εχουν κολλησει καμια 100αρια ,ναι μετα δεν μπορουν να φτασουν τα εκχιονιστικα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#749083 Εγώ πάντως διάβασα στο Facebook ότι φταίει για όλα ο κλασικός Έλληνας που βγήκε στις 5 το απόγευμα χωρίς αλυσίδες.

Μπορεί κάποιοι να έχουν αποκλειστεί από τη 1 το μεσημέρι βέβαια αλλά δεν έχει σημασία αυτό.

dimviii έγραψε:καμια παρακμη,παρακμη ειναι να εισαι εγκλωβισμενος μεσα στην Αθηνα χωρις νερο και φαγητο 10 ωρες.

Καινούριος? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#749084 Δεν βλέπω όμως να γκρινιάζετε για την έξτρα ημέρα καθισιου αύριο
Ε κι άμα θυσιάστηκαν μερικοί συμπολίτες μας, the needs of the many

Όπως τόνισε, σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Σποράδες και Κρήτη, θα υπάρξει γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες ούτε με τηλεκπαίδευση.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
dimviii έγραψε:
Geo f1 έγραψε:
dimviii έγραψε:

Παρακμή..

.

καμια παρακμη,παρακμη ειναι να εισαι εγκλωβισμενος μεσα στην Αθηνα χωρις νερο και φαγητο 10 ωρες.

Ποιά παρακμή μωρε ντιμη τωρα, τα θες και τα λες?

Εικόνα

Ενα φου να κάνουν τα γαφαλ και σας ξεσκόνισαν :s_roses