Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Εβγαλα το σκυλο. Τοσο χιονι δεν εχω ξανα δει.

οπως με τις απιστευτες θερμικρασιες το καλοκαιρι.
Ατυχη η κυβερνηση,την εχουν βρει τοσο μεγαλες καταστροφες που την κανουν να δειχνει ανικανη.
Δεν έτυχε, πετυχε.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Corto Maltese έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Εβγαλα το σκυλο. Τοσο χιονι δεν εχω ξανα δει.
+1 στον ντιμι

Σύμφωνα με σένα τον ίδιο, είχες δει πέρσι τον Φλεβάρη :iconcool: Και κάτι μου λέει ότι αν ξαναχιονίσει σε κάνα μήνα που θα έχουμε ακόμα χειμώνα πάλι θα είναι το περισσότερο χιόνι στη ζωή σου :s_howdy

Όσο για την ΑΟ καμία απορία. Μία ιδιωτική εταιρία πληρώνεται για να υποκαθιστά το κράτος και αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι είναι μόνο για λιακάδες και εισπράξεις. Αλλά γιατί να μας εμποδίσει αυτό να λέμε |λογοκρισία| και να υποστηρίζουμε όσους θέλουν το ξεπούλημα για βελτίωση των υπερεσιών; Στο φινάλε τις 350 μέρες το χρόνο όλα πάνε πόπα.
ε κρετίνους εχουν να κάνουν ούτως η άλλως :s_dunno

Δεν εχει ενημερωθεί ακομα απ το κοντρόλ ο γκεακος για το αφήγημα:

Προειδοποίηση μετεωρολόγων: «Δύσκολη νύχτα, 90 χρόνια είχαμε να δούμε δυο συνεχόμενες χρονιές τέτοια φαινόμενα στην Αττική»

Το added value του να πεις για δυο συνεχόμενες χρονιές δεν το εχουμε βρει ακομα (αν το καλοσκεφτείς βέβαια μάλλον αρνητικό ειναι γιατί ειχες φρέσκο και το know how), αλλά αμα δε μπορεις να βρεις κάτι αλλο να πεις, νομίζω οτι ειναι καλή φάση, με κρετίνους εχουν να κάνουν ούτως η άλλως :s_dunno
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 24 Ιαν 2022, 20:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#749034 Στελνουν το στρατο ακουσα
ρε συ αμα δεν τους παει καποιος κουβερτες και φαι θα εχουμε νεκρους

τωμεταξυ εχω σκαμπανεβασματα στην ταση :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:Για την Αττική Οδό:

Αλήθεια ποιος φταίει όταν ένας οδηγός μπαίνει με θερινά λάστιχα και χωρίς αλυσίδες στον αυτοκινητόδρομο;
Αυτός που πηρε το αντίτιμο χωρίς να του το πει;

Αλλά εδώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο Σταυρό, στην Μαραθώνος, είναι κλειστή η Κατεχάκη από την Μεσογείων.

Τραγικά πραγματα για μία κακοκαιρία που την περιμεναν μία βδομάδα.
Μόνο στο κέντρο της Αθήνας είδα να ρίχνουν αλάτι συνεργεία του δήμου. Ούτε στην Κυψέλη, ούτε στο Γαλάτσι, ουτε στην Νέα Ιωνία

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#749038 Κι εδώ η κατάσταση είναι σπασμένα κλαδιά και πτώση τάσης. Με βλέπω με την κουζίνα ανοιχτή και τα τέσσερα ματόγκαζα να τη βγάζω σήμερα. :help:

Αναφορικά με τα κλαδιά, η φάση είναι όπως και πέρυσι, και παρόλαυτά σε περιοχή με μηδενικό πρόβλημα παρκαρίσματος παρκάρουν κάτω από δέντρα.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Νίκος Παππάς έγραψε:
BARHonda έγραψε:Για την Αττική Οδό:

Αλήθεια ποιος φταίει όταν ένας οδηγός μπαίνει με θερινά λάστιχα και χωρίς αλυσίδες στον αυτοκινητόδρομο;
Αυτός που πηρε το αντίτιμο χωρίς να του το πει;

Αλλά εδώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο Σταυρό, στην Μαραθώνος, είναι κλειστή η Κατεχάκη από την Μεσογείων.

Τραγικά πραγματα για μία κακοκαιρία που την περιμεναν μία βδομάδα.
Μόνο στο κέντρο της Αθήνας είδα να ρίχνουν αλάτι συνεργεία του δήμου. Ούτε στην Κυψέλη, ούτε στο Γαλάτσι, ουτε στην Νέα Ιωνία

Redmi Note 8 Pro

φιλος μου εχει κολλησει στο υψος της ΕΡΤ

diplomat έγραψε:Κι εδώ η κατάσταση είναι σπασμένα κλαδιά και πτώση τάσης. Με βλέπω με την κουζίνα ανοιχτή και τα τέσσερα ματόγκαζα να τη βγάζω σήμερα. :help:

Αναφορικά με τα κλαδιά, η φάση είναι όπως και πέρυσι, και παρόλαυτά σε περιοχή με μηδενικό πρόβλημα παρκαρίσματος παρκάρουν κάτω από δέντρα.

που εισαι?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Dimitris_P έγραψε:Έριξε πολύ πράγμα, περισσότερο από πέρσυ. Ο σκύλος το χάρηκε πάντως

Σε εμάς έριξε πολύ περισσότερο πέρσι, αυτό που έριξε σε σας φέτος δηλαδή. Πειραιά και πέριξ είμαστε άδεια. Να σου βάλω φωτό από πέρσι να δεις τη Δραπετσώνα όπως τώρα την Κηφισιά. Μιλάμε για δίπλα στη θάλασσα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#749044 Από περιοχή σε περιοχή αλλάζουν τα δεδομένα. Εγώ θα έλεγα ότι είναι περίπου ισάξια με πέρυσι (γύρω στα 40cm), πλην όμως ακόμα ξερνάει χιόνι ο ουρανός. Πραγματικά αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει