- 24 Ιαν 2022, 20:37
Corto Maltese έγραψε:Geo f1 έγραψε:Εβγαλα το σκυλο. Τοσο χιονι δεν εχω ξανα δει.
+1 στον ντιμι
Σύμφωνα με σένα τον ίδιο, είχες δει πέρσι τον Φλεβάρη
Και κάτι μου λέει ότι αν ξαναχιονίσει σε κάνα μήνα που θα έχουμε ακόμα χειμώνα πάλι θα είναι το περισσότερο χιόνι στη ζωή σου
Όσο για την ΑΟ καμία απορία. Μία ιδιωτική εταιρία πληρώνεται για να υποκαθιστά το κράτος και αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι είναι μόνο για λιακάδες και εισπράξεις. Αλλά γιατί να μας εμποδίσει αυτό να λέμε |λογοκρισία| και να υποστηρίζουμε όσους θέλουν το ξεπούλημα για βελτίωση των υπερεσιών; Στο φινάλε τις 350 μέρες το χρόνο όλα πάνε πόπα.
ε κρετίνους εχουν να κάνουν ούτως η άλλως

Δεν εχει ενημερωθεί ακομα απ το κοντρόλ ο γκεακος για το αφήγημα:
Προειδοποίηση μετεωρολόγων: «Δύσκολη νύχτα, 90 χρόνια είχαμε να δούμε δυο συνεχόμενες χρονιές τέτοια φαινόμενα στην Αττική»
Το added value του να πεις για δυο συνεχόμενες χρονιές δεν το εχουμε βρει ακομα (αν το καλοσκεφτείς βέβαια μάλλον αρνητικό ειναι γιατί ειχες φρέσκο και το know how), αλλά αμα δε μπορεις να βρεις κάτι αλλο να πεις, νομίζω οτι ειναι καλή φάση, με κρετίνους εχουν να κάνουν ούτως η άλλως
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 24 Ιαν 2022, 20:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά