Forum για τη Formula 1

1)Ποιος θα στεφθει πρωταθλητης?2)Θα τρακαρουν μεταξυ τους?

13
23%
16
29%
17
30%
10
18%
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
uncle_nontas έγραψε:
BARHonda έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Το βασικό θέμα είναι το επίπεδο του φόρουμ, που βασικά είναι δάπεδο. Οπότε μην περιμένεις ποστ ευγενούς άμιλλας. Δυστυχώς. Μακάρι να γίνουμε άνθρωποι (πρώτα για μένα το λέω) και να μην έχουμε εριστικό λόγο, και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αλλά εδώ μέσα κ να θέλεις να αγιασεις δε σε αφήνουν.

< Note 7 >
Μπορείς πάντως να μείνεις αποκλειστικά στο adslgr εάν έχεις απηυδήσει εδώ (άλλο τρομερό επίπεδο εκεί)

Φιλικά πάντα

< >
Εκεί είναι χαμηλότερο το επίπεδο γνώσης. Αλλά δε γράφονται βόθροι τουλάχιστον. Ούτε ποστ για τρυπήματα, ούτε βιντεάκια με καφριλες.
Το ύφος δεν το κατάλαβα ρε συ BarHONDA όμως. Αν δε σας κάνω, ας με μπανάρει κάποιος.

< Note 7 >
Το ύφος είναι ότι μας τσουβάλιασες όλους ενώ είμαστε πολλοί που δεν έχουμε δώσει τέτοιο δικαίωμα σε κανέναν (οκ, έχω πει τον Geo γραφικό παλιότερα, ίσως και να το άξιζε, ίσως όχι, υποκειμενικά είναι αυτά).

Και εγώ όταν κάποια στιγμή κουράστηκα να αναμασώ τα ίδια, σταμάτησα να γράφω, δεν βγήκα να πω δημόσια το φόρουμ είναι γτπ

Κανείς δεν μας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο να μπαίνουμε, να γράφουμε και να αρπαζόμαστε. Για όποιον παραπονιέται, λύσεις υπάρχουν άπειρες
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#746454 Δεν τσουβαλιασα, δεν είπα όλοι είστε άσχετοι, αλίμονο. Το επίπεδο του φόρουμ κατά μέσο όρο σχολίασα, και επιμένω. Όταν βλέπω να θίγεται όμως κάποιος για αυτό, και να είναι μια ωραία μέρα με λιακάδα όταν ανεβαίνουν ποστ ακραίας χυδαιότητας, ε συγγνώμη, αλλά ένα δίκιο το έχω να εκνευρίζομαι. Το αν θα μπω να διαβάσω/σχολιάσω όμως, είναι δικό μου θέμα.

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
g8777 έγραψε:Ηρθς η ωρα λοιπον για την ερωτηση.

Νωντα ποσο χρονων εισαι;
32 . Έχω δικαίωμα να μιλώ ή να περιμένω να περάσουν τίποτα δεκαετίες;

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#746457 Ψυχραιμια Νωντα.

Χ εβαλες στο παραθυρο;

Ο Γκεακος το εκανε ηδη.

uncle_nontas έγραψε:
g8777 έγραψε:Ηρθς η ωρα λοιπον για την ερωτηση.

Νωντα ποσο χρονων εισαι;
32 . Έχω δικαίωμα να μιλώ ή να περιμένω να περάσουν τίποτα δεκαετίες;

< Note 7 >

Χρονων; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#746458 Εμεις :
F1,Masi ,Verstappen, κλοπη, sc, Latifi, λαστικα,κανονισμοι

Ενας :
X στο παραθυρο, σκλι, ποσο χρονων εισαι, το ΣΥΣΤΗΜΑ κλπ

Αλλα ΕΜΕΙΣ φταιμε :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#746461 ΕΣΕΙΣ Γκεακο μου εχετε αναπαραγει και επικυρωσει θεωριες που απευθυνονται σε νηπιακης ηλικιας Homo Sapiens. :iconcool:

Και εχετε απαιτηση να σας ακολουθησουμε πισω στο νηπιαγωγειο. :lol:

Τα ειπαμε.

Κουτοπονηρα flame για να ασχοληθουμε με τον ΘΡΥΛΟ, μιας και δεν κουνιεται φυλλο και απορεις δλδ , πώς ειναι δυνατον να μην προσκυναει ολος ο πλανητης το ειδωλο; :lol: :lol: :lol: :lol:

Α ρε Γκεακο γιγαντα, ηρθες στα 2022 να μας ξανασυστηθεις μετα τα μακροβουτια στην κολυμπηθρα του Μασσι. :lol: :s_roses
Άβαταρ μέλους
By panos2171
uncle_nontas έγραψε:Αλλοίωση θα ήταν αν δεν το επέτρεπε ο κανονισμός ΚΑΤΑ ΓΡΆΜΜΑ. Ο κανονισμός το επιτρέπει, κακώς κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι νόμιμο 100%. Συμφωνώ; Όχι, εκείνη την ώρα εδώ στους petrolheads έγραψα "τι κάνεις ρε βλήμα Μασι". Αλλά δε θα στεναχωρηθω που το έχασε (και μάλιστα νόμιμα) η ομάδα που έχει κατακλεψει περισσότερο από κάθε άλλον το σπορ. Ξαναλέω, μιλάμε για τη μόνη ομάδα που ήξερε τους κανονισμούς που ΘΑ έρχονταν, κοντά δέκα χρόνια πριν. Επισης, ελάτε τώρα. Από τη μέση της χρονιάς κ μετά το μοτερ της μερκ είναι πειραγμενο. Όχι δα "επιθετικότερες χαρτογραφήσεις". Και να ξεκαθαρίσω κάτι. Σιχαίνομαι τη Red Bull.

< Note 7 >

Σόρρυ αλλά η ομάδα που λες πήρε το πρωτάθλημα, ο οδηγός της δε το πήρε. Τόσες σελίδες για το πρωτάθλημα οδηγών μιλάμε

uncle_nontas έγραψε:Το βασικό θέμα είναι το επίπεδο του φόρουμ, που βασικά είναι δάπεδο. Οπότε μην περιμένεις ποστ ευγενούς άμιλλας. Δυστυχώς. Μακάρι να γίνουμε άνθρωποι (πρώτα για μένα το λέω) και να μην έχουμε εριστικό λόγο, και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αλλά εδώ μέσα κ να θέλεις να αγιασεις δε σε αφήνουν.

< Note 7 >

Κάνεις λάθος, μια χαρά είναι το επίπεδο, αν εξαιρέσεις κανά 2-3 φανμποιστές όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά αντικειμενικά και χωρίς πρόθεση ειρωνίας γράφουμε. Απλά μερικές φορές κάποιοι τα θέλει ο κ.... τους.
Δεν ξέρω ξέρω πόσον καιρό παρακολουθείς το φόρουμ αλλά η ιστορία του ξεκινάει από τους 4Τ, τα ίδια άτομα γράφανε και εκεί και σίγουρα όσον αφορά το κομμάτι F1 είναι κατά πολύ καλύτερο το επίπεδο από άλλα ελληνικά φόρα.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#746467 Το παρακολουθώ απ' τις εποχές των 4τ πράγματι, Πάνο. Τοποθετήθηκα λανθασμένα και πήρε η μπάλα πολλά μέλη που θεωρώ αξιόλογα παρότι διαφωνώ μαζί τους. Έχω όμως τη στοιχειώδη ευθιξία νά παραδέχομαι/διορθώνω τα λάθη μου.

Δε θα ανέχομαι όμως σχόλια για......την ηλικία μου, και διάφορες τέτοιες εξυπνάδες.

Να διαφωνήσουμε σε όσα θέλετε.
Να ξεφύγουμε ενίοτε, ναι, άνθρωποι είμαστε, θα συμβεί. Είναι και το γραπτό που ξεγελά, θεωρώ πως σε έναν δια ζώσης καφέ θα είχαμε πολύ λιγότερες τριβές.

Αλλά η ασυλία στα ποστ του g αποτελεί ντροπή για το forum.

Έχω γράψει κ εγώ χοντράδες πάνω στη φούρια μου. Τις έχω ανακαλέσει, έχω σβήσει ποστ που έγραψα πάνω στα νεύρα μου.
Θέλει τώρα ο g να το παίξει μεγάλος. Αυτό από μόνο του κάτι δείχνει. Λες και το τι καταλαβαίνεις και τι όχι εξαρτάται από την ηλικία. Αστεία πράγματα.

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#746469 Ντροπη για -οποιοδηποτε - φορουμ δεν αποτελει η κατα φαντασιαν "ασυλια" μου αλλα η διαιωνιση της μπουρδολογιας . Λυπησου μας, τουλαχιστον εσυ εχεις δυνατοτητα για κατι παραπανω.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#746470 Ρε συ g να σου πω κάτι; Με όλο το σεβασμο, πραγματικά. Το τι είναι μπουρδολογια κ τι όχι είναι (σε ένα βαθμό) υποκειμενικό. Το υφακι και οι εξυπνάδες, όχι. Δεν έχω κανένα θέμα να σκοτωθούμε στα επιχειρήματα. Κ ας θεωρεί ο ένας μπούρδες τα του αλλου. Αλλά όχι ρε φίλε "πόσο χρονών είσαι;" "Νηπιαγωγεία" κλπ. Έχω λάθος; Ειλικρινή απάντηση θέλω.
Υ.Γ1: καθόλου "κατά φαντασίαν". Πληθώρα απαράδεκτων ποστ σου "κοσμούν" το φόρουμ. Άρα μια χαρά ασυλία υπάρχει.
Υ.Γ2: Κι εγώ καλός μαλακας είμαι που ξεφεύγω. Μην πιστέψεις ότι με έχω σε καμιά φοβερή εκτίμηση. Αλλά να δείξουμε μια προσπάθεια να μην είμαστε ούγκανοι.
Υ.Γ3: Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχω για παραπάνω, ξέρω ότι σε αντίθεση με φέτος, του χρόνου μαζί θα βρίζουμε horner-marko και ίσως max, αν όλα πάνε όπως τα θέλω
< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#746472 Ο g είναι πράγματι μεγάλος. Φήμες λένε ότι είναι μεγαλύτερος από Νίκο Παππά.
Οσον αφορά την ασυλία, οι υπόλοιποι έχουμε ασυλία που δεν φτάνουμε το επίπεδο του.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:baronda οπως εχουμε ξανα πει το 1990 ηταν μια ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απαντηση στην αλητεια του 1989.
Αν δεν ειχε γινει η ακυρωση της νικης του Βραζιλιανου για αυτον τον γελοιο λογο, πιστευεις θα ειχε γινει το συμβαν του 1990?

Ποια αλητεία Γκεάκο; Ο δικός σου το '89 χώθηκε κάπου που δεν υπήρχε κενό και δέχθηκε μετά εξωτερική βοήθεια. Νομιμότατη ποινή έφαγε. Το 1990 πήγε να σκοτώσει τον Γάλλο. Τέτοιους αλήτες στηρίζεις;