https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
panos2171 έγραψε:Ναι γενικά μπορεί να υπάρχει επιλεκτική μνήμη ανάλογα πως βολεύει τον καθένα. Εγώ θυμάμαι και τον Τοτο να το λέει αυτό αλλά και το Μάσι να μ@λ@κίζεται με το ποιους θα αφήσει να περάσουν το SC και ποιους όχι.
Επίσης θυμάμαι ότι ο τελευταίος πρωταθλητής χρειάστηκε ένα SC και κάποιες παρατυπίες κανονισμών για να κερδίσει γιατί μέχρι τον τελευταίο γύρο του τελευταίου GP ήταν δεύτερος υπό κανονικές συνθήκες.
g8777 έγραψε:Νταξ, βαρεθηκε με την ζωη του ο Γκεακος που δεν ασχολειται κανεις με τον Θρυλογενννηθηκε και ειπε να ριξει κανα flame.Βρε ασε μας εμάς εδώ.

Geo f1 έγραψε:Εγω ειδα αφιερωματα στο f1.com.Μπορείς να πανηγυρίζεις με την ψυχή σου όσο θες για το χάρτινο
Ειδα και βραβευση gala
Περασε. 2022 εχουμε σε κανα μηνα θα εχουμε τις πρωτες παρουσιασεις.
Geo f1 έγραψε:Εγω ειδα αφιερωματα στο f1.com.Το γκαλά ήταν για την απονομή και στο f1.com προφανώς και θα είχε.
Ειδα και βραβευση gala
Περασε. 2022 εχουμε σε κανα μηνα θα εχουμε τις πρωτες παρουσιασεις.
uncle_nontas έγραψε:Εν τω μεταξύ χαρτινο το λένε δέκα άνθρωποι στους petrolheads και κάτι Ινδοί σε κάτι meme σελίδες. 8 σερί πετσινά η Μερσέντες με κανονες φτιαγμένους απ' την ίδια, με λάστιχα κατά παραγγελία κ με "ποινές" για γέλια στους οδηγούς της, δεν αναφέρονται καν. Σε πλήρη αντίθεση με το τι λέει το 99% του υπολοίπου κόσμου εκεί έξω. Δεν πειράζει παιδιά, ξυδακι.Ε ναι, όπως είπε και ο Νίκος Παππάς, υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος λόγω επιλεκτικής εφαρμογής κανονισμών, αλλά μόνο 10 νοματαίοι εδώ το είδαμε και κάτι Ινδοί
< Note 7 >
uncle_nontas έγραψε:Καμία επιλεκτική εφαρμογή κανονισμών. Κανονικότητα προβλέπεται (κακώς) να μπορεί να κάνει ο αλυταρχης ότι γουστάρει. Και αλλοίωση αποτελέσματος είναι οι αναβαθμίσεις "αξιοπιστίας" της μερκ που άλλαξε 200 μοτέρ μες στη χρονιά. Και τους γλενταει όλους ο πλανήτης σε όλα τα φόρα. Που βρήκαν ξαφνικά +30km/h και δεν έτρεξε κάστανο.Ξέρεις, όταν σε όσους αγώνες θυμάμαι ο αλυταρχης δεν έκανε ποτε κάτι παρομοιο, ΕΙΝΑΙ αλλοίωση.
< Note 7 >
προσπαθώ να μπω στο site της ΔΕΗ για να αντιγράψω[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]