Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#746220 Aκυρωση της ποινης του Ντεβιλιερς
https://dirtfish.com/off-road/dakar/de- ... rescinded/

ο Σαινθ χανει τροχο
https://twitter.com/fernischumi/status/ ... 6416149514
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#800799 In a bizarre twist after crashing during the ninth stage of the Dakar rally, Carlos Sainz was airlifted away from the scene but asked the helicopter pilot to turn around.

Άβαταρ μέλους
By cmarin
#800810 Στο ελικόπτερο που τον πήγαινε στο νοσοκομείο, ζήτησε να επιστρέψει πίσω για να συνεχίσει. Και γύρισε.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Loeb κάνει υπερπροσπάθεια μετά τις 2,5 ώρες (ανέβηκε από την 54η θέση στην 3η) που έχασε την 2η μέρα. Έχει πάρει 3 ειδικές και βέβαια ποντάρει σε στραβή του AL-ATTIYAH που δεν έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#800821 Είδα το ατύχημα του Sainz, ήταν άτυχος, αναγκάστηκε να μείνει στο γκάζι για να διορθώσει την υπερστροφή πριν, δεν πρόλαβε να φρενάρει αρκετά και μπαμ. Πανεύκολο βέβαια να σου συμβεί κάτι τέτοιο στο Dakar. Φέτος το παρακολουθώ με περισσότερη ζέση και έχω να πω πως αν και σούπερ αντιπαθητική η Σαουδική Αραβία για τους γνωστούς λόγους, τα τοπία της είναι καταπληκτικά και είναι εξαιρετικό playground για τον αγώνα του Dakar.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#800827 Εντάξει το έχει στουκάρει αρκετές φορές φέτος ο μπαμπάς του τζούνιορ και μάλλον μετά την πρώτη χασούρα έκανε πολύ overdrive. Καιρός ήταν να το αφήσει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#800828 Φέτος όλοι έκαναν λάθη και είχαν ατυχίες, πλην Νάσερ. Άσχετο με τα παραπάνω, το Toyota δείχνει γαμάτο φέτος, σαν ν'αδιαφορεί για το τι θα συναντήσει μπροστά του, δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν κι εγώ πιστεύω τον δρόμο της Audi, και θεωρώ πως τα φαβορί είναι ο Νάσερ και ο Πετερανσέλ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#800829 O Πετερανσέλ εγκατέλειψε
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#800830 Ωχ, αυτά παθαίνει όποιος μένει πίσω στην παρακολούθηση! :lol:
Χθες είδα την 4η μέρα μόλις, έχω μείνει πολύ πίσω!
:sorry:

Άρα Νάσερ. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#800831 Να πούμε ότι φέτος απαγγιστρώθηκε από το πλάνο "δείτε Eurosport" και έχουν εξαιρετικό υλικό καθημερινά στο Youtube με μία ανάλαφρη ανασκόπηση 10 λεπτών. Αν είχαν και λίγο παραπάνω υλικό από τις "άλλες" κατηγορίες να γνωρίσουμε και αυτές τις προσπάθειες πέρα από μηχανές και αμάξια θα ήταν τέλειο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#800833 A ναι; Εγώ περιμένω του Eurosport και τελικά με παίρνει ο ύπνος, γιατί κρατάει 50 λεπτά και βάλε. Θα δοκιμάσω το Youtube λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#800844 @ Corto, ευχαριστουμε αλλα αργησες ρε!! :x

:s_tongue

Τεσπα, ξεκινησα απο την 9 ημερα και παω προς τα πισω. :s_wacko

Ναι, ειμαι ανωμαλος τι να κανουμε :lol: :lol:

ΥΓ. Οντως τα ΤΟΥΟΤΑ λες και πανε σε ισιωμα ειναι :superman:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Anonymous Founder έγραψε:Φέτος όλοι έκαναν λάθη και είχαν ατυχίες, πλην Νάσερ. Άσχετο με τα παραπάνω, το Toyota δείχνει γαμάτο φέτος, σαν ν'αδιαφορεί για το τι θα συναντήσει μπροστά του, δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν κι εγώ πιστεύω τον δρόμο της Audi, και θεωρώ πως τα φαβορί είναι ο Νάσερ και ο Πετερανσέλ.

Ο Νασσερ είναι ήδη 1,5 ώρα εμπρός και αν κάνει συντηρικό αγώνα χωρίς προβλημα, θα το πάρει αέρα. Ο κοντός βέβαια έχει σκυλιάσει αφού τον θέλει τον αγώνα μετά από 2 δεύτερες θέσεις και είναι ταχύτατος. Πήρε και την σημερινή μικρή μέρα (141χιλ) και έριξε 10' του Νασσερ. Οι 4 μέρες που απομένουν πάντως είναι αρκετές για τα πάντα. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
ΥΓ. Οντως τα ΤΟΥΟΤΑ λες και πανε σε ισιωμα ειναι :superman:

ηχο απο το μοτερ ακουσες? :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
cmarin έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Φέτος όλοι έκαναν λάθη και είχαν ατυχίες, πλην Νάσερ. Άσχετο με τα παραπάνω, το Toyota δείχνει γαμάτο φέτος, σαν ν'αδιαφορεί για το τι θα συναντήσει μπροστά του, δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν κι εγώ πιστεύω τον δρόμο της Audi, και θεωρώ πως τα φαβορί είναι ο Νάσερ και ο Πετερανσέλ.

Ο Νασσερ είναι ήδη 1,5 ώρα εμπρός και αν κάνει συντηρικό αγώνα χωρίς προβλημα, θα το πάρει αέρα. Ο κοντός βέβαια έχει σκυλιάσει αφού τον θέλει τον αγώνα μετά από 2 δεύτερες θέσεις και είναι ταχύτατος. Πήρε και την σημερινή μικρή μέρα (141χιλ) και έριξε 10' του Νασσερ. Οι 4 μέρες που απομένουν πάντως είναι αρκετές για τα πάντα. Για να δούμε.

μονο με μηχανικο προβλημα του Νασερ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#800889 Dakar είναι αυτό, υπάρχει και το απρόβλεπτο, όπως και το λάθος. Αν και ο Νάσερ, έχει δείξει πως δεν κάνει συχνά λάθη.