Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
ArrowsFA1 έγραψε:Προσωπικά έχω πεισθεί ότι το μόνο που αποτρέπει το εμβόλιο (και φυσικά αυτό είναι που μετράει στην τελική), είναι η βαριά νόσηση/ΜΕΘ/θάνατος. Και νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι πλέον.
Απορώ όμως, με ΠΟΣΗ σοβαρότητα συντάχθηκαν όλες εκείνες οι μελέτες, που στην αρχή μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά έναντι ακόμη και της απλής νόσησης;

Λέω να χτυπήσω μια αναμνηστική δόση σύντομα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω που οδηγεί όλο αυτό. Είμαι πλέον πολύ απαισιόδοξος. Φοβάμαι, όπως έγραψε και κάποιος άλλος εδώ, ότι έχουμε μπλέξει σε μια λούπα για πολύ καιρό ακόμη.. Ποτέ δεν θα έχουν γίνει εγκαίρως αρκετά εμβόλια τα οποία να προστατεύουν αποτελεσματικά από την εκάστοτε hot μετάλλαξη.

Κρίμα που είναι οι ζωές μας έτσι.

Δυστυχως έπαιξε πολύ το keyword "ελευθερία" και δόθηκαν λάθος εντυπώσεις.

Σίγουρα έχουμε πέσει σε λούπα, είμαστε συνεχώς πίσω από τις εξελίξεις.

Όταν πχ βγει εμβόλιο που καλύπτει την Ο (όπως ανακοίνωσε η astrazeneca) πιθανόν να μην είναι η επικρατούσα παραλλαγή.

Τελοσπαντων, κάποτε θα τελειώσει η ιστορία, ελπίζω σύντομα.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#745181 Ένας πανικός σε πιάνει όταν σε 2 μέρες έχεις τόσα κρούσματα όσα είχες πριν σε 10! Πάντως παρατηρώ ότι όλοι πλην ψεκασμένων έχουν ανασκουμπωθεί. Καλά πάει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:πλεον στα 3 bar. :twisted:
Το μοτερ ξυραφιαζει. :superman:
Μεχρι τωρα ουτε πονος στο χερι,αν και εχει περασει μολις μια ωρα.

Kατα το βραδυ ,μετα απο 10 ωρες αρχισε να ποναει το χερι.Σημερα το πρωι που σηκωθηκα εχω ενα κεφαλι βαρυ.
Το χερι ποναει πολυ,περισσοτερο απο τις αλλες δυο φορες,αλλα νταξ υποφερτο.
Πυρετος κλπ τιποτα απολυτως.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#745243 Ε ηταν στο όριο για να θεωρείται πως εχει κάποια προστασία. Δεν πειράζει θα αποκτήσει παραπάνω αντισώματα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
dimviii έγραψε:
dimviii έγραψε:πλεον στα 3 bar. :twisted:
Το μοτερ ξυραφιαζει. :superman:
Μεχρι τωρα ουτε πονος στο χερι,αν και εχει περασει μολις μια ωρα.

Kατα το βραδυ ,μετα απο 10 ωρες αρχισε να ποναει το χερι.Σημερα το πρωι που σηκωθηκα εχω ενα κεφαλι βαρυ.
Το χερι ποναει πολυ,περισσοτερο απο τις αλλες δυο φορες,αλλα νταξ υποφερτο.
Πυρετος κλπ τιποτα απολυτως.

Και γω χθες έκανα το πρωί τη τρίτη δόση, μετά από λίγες ώρες πόνος στο σημείο μόνο και μέχρι τώρα το ίδιο πράγμα. Τώρα νιώθω μια ελαφριά κόπωση, αλλά ίσως είναι και από τη κούραση στη δουλειά όλη την εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#745451 Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το Johnson & Johnson δεν είναι τελικά και τόσο κακό απέναντι στη μετάλλαξη Όμικρον.
https://www.jnj.com/johnson-johnson-cov ... s-dominant

Αρκετά ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#745600 Φυσική επιλογή:

Μητροπολίτης Αιτωλίας: Πέθανε από κορονοϊό - Είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί

Ο Μητροπολίτης ήταν ανεμβολίαστος. Ανεμβολίαστη ήταν και η αδερφή του που έφυγε και εκείνη από κορονοϊό, πριν από λίγες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:Ειναι ο ίδιος που του βρήκαν ΜΕΘ ενώ άλλοι περίμεναν πιο πολύ καιρό;

Αυτός ήταν ο Αγρινιώτης...
Άβαταρ μέλους
By Ove20
markvag έγραψε:
bill33 έγραψε:Ειναι ο ίδιος που του βρήκαν ΜΕΘ ενώ άλλοι περίμεναν πιο πολύ καιρό;

Αυτός ήταν ο Αγρινιώτης...

Ο ίδιος είναι. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#745646 Καλό του ταξίδι και να προσέχει τον παντέλο :superman:

Σε άλλα, η μανα της κοπέλας μου δουλεύει σε κρατικό παιδικό σταθμό. Ο μάγειρας φουλ ψεκασμένος, εννοείται ανεμβολίαστος. Τις προάλλες λοιπόν, κάτι κουβεντιάζανε και τους λέει οτι στις κοπέλες του δεν θα κανει το εμβόλιο και εννοείται δεν εχει κάνει και του HPV, γιατί αν τους το κάνει τους ειπε ο παπας της ενορίας οτι τις σπρώχνει στον έκλυτο βίο :s_drinks

Carpet bombing λεμε :s_whiteflag