Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#745104 Στην Ελλάδα τις δέχονται χωρίς θέμα...
Τώρα αν πας να περάσεις σύνορα με αρχαίο ΔΑΤ, δύσκολο...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#745105 Καλώς, τότε μένω ως έχω.

Μία φορά πήγα εξωτερικό και δεν προβλέπεται να υπάρξουν σύντομα (ή ποτέ) επαρκή mοοlah για να ξανασυμβεί οπότε τζιτζί. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#745106 Μου έχει γίνει η μασχάλη τούμπανο από την τρίτη δόση

Αν εξαιρέσουμε ότι αυτή τη φορά δεν έκανα πυρετό σε όλα τα άλλα ήταν η χειρότερη δόση μου και ας ήταν μισή
Άβαταρ μέλους
By bill33
JarnoT έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Τόσο καιρό εδειχνα δίπλωμα που μαι 19!
Η ταυτότητα μου έχει φωτό απ' όταν ήμουν 3η γυμνασίου!

Είναι μόνο ιδέα μου ότι η ταυτότητα έχει διάρκεια ισχύος 10 έτη από εκδόσεως;
Δε χρειάστηκε ποτέ να βγάλετε δίπλωμα; (ώστε να σας ζητήσουν υποχρεωτική ανανέωση ταυτότητας σε "νέου" τύπου; )

15 χρόνια Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το δελτίο ταυτότητάς μου;

1. Σε περίπτωση που έχει αλλάξει οποιοδήποτε στοιχείο της ταυτότητας σας
2. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας η ιθαγένεια ή τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες
3. Σε περίπτωση που έχει φθαρεί
4. Όταν έχει περάσει δεκαπενταετία από την έκδοσή του
5. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.
http://www.hellenicpolice.gr/index.php? ... d=132&lang
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#745146 πλεον στα 3 bar. :twisted:
Το μοτερ ξυραφιαζει. :superman:
Μεχρι τωρα ουτε πονος στο χερι,αν και εχει περασει μολις μια ωρα.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#745157 Δεν έκανα το update.
24/12 εμβολιαστικα. Κανα 3ωρο αργότερα άρχισε να με πιάνει ένας πονοκέφαλος. Μην τα πολυλογώ τα Χριστούγεννα με πυρετό γυρωω στο 38.5 και κεφάλι να σπάσει.
Ο πόνος στο μπράτσο υποχώρησε προχθές αλλά κόλλησα Covid...
Καλα πήγε κι αυτό
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Thomas_C200K έγραψε:Δεν έκανα το update.
24/12 εμβολιαστικα. Κανα 3ωρο αργότερα άρχισε να με πιάνει ένας πονοκέφαλος. Μην τα πολυλογώ τα Χριστούγεννα με πυρετό γυρωω στο 38.5 και κεφάλι να σπάσει.
Ο πόνος στο μπράτσο υποχώρησε προχθές αλλά κόλλησα Covid...
Καλα πήγε κι αυτό

Περαστικα Θωμα! Πως αισθανεσαι; Συμπτωματα;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#745170 Ξηροβηχας εκνευριστικός και δέκατα. Χθες βράδυ είχα πυρετό.
Η πλάκα είναι ότι δεν πολύ έβγαινα από την μέρα που πάτησα Ελλάδα είμαι σπίτι κυρίως και την πατήσαμε όλη η παρέα στην Νέα Φιλαδέλφεια σε καφετέρια.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#745171 Έχω πλέον ένα σωρό φίλους και γνωστούς που έχουν ολοκληρώσει εμβολιασμό με όλες τις δόσεις ενός εκ των υποτιθέμενων "καλών", είχε περάσει και ο χρόνος για το peak της ανοσίας, και όμως κόλλησαν. Μάλιστα ξέρω και περίπτωση που εμβολιάστηκε (δις), κόλλησε, έγιανε, και μετά από λίγους μήνες ξανακόλλησε, και μάλιστα αυτή την τελευταία φορά το πέρασε πολύ χειρότερα από την πρώτη !
Προσωπικά έχω πεισθεί ότι το μόνο που αποτρέπει το εμβόλιο (και φυσικά αυτό είναι που μετράει στην τελική), είναι η βαριά νόσηση/ΜΕΘ/θάνατος. Και νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι πλέον.
Απορώ όμως, με ΠΟΣΗ σοβαρότητα συντάχθηκαν όλες εκείνες οι μελέτες, που στην αρχή μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά έναντι ακόμη και της απλής νόσησης;

Λέω να χτυπήσω μια αναμνηστική δόση σύντομα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω που οδηγεί όλο αυτό. Είμαι πλέον πολύ απαισιόδοξος. Φοβάμαι, όπως έγραψε και κάποιος άλλος εδώ, ότι έχουμε μπλέξει σε μια λούπα για πολύ καιρό ακόμη.. Ποτέ δεν θα έχουν γίνει εγκαίρως αρκετά εμβόλια τα οποία να προστατεύουν αποτελεσματικά από την εκάστοτε hot μετάλλαξη.

Κρίμα που είναι οι ζωές μας έτσι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
ArrowsFA1 έγραψε: Φοβάμαι, όπως έγραψε και κάποιος άλλος εδώ, ότι έχουμε μπλέξει σε μια λούπα για πολύ καιρό ακόμη.. Ποτέ δεν θα έχουν γίνει εγκαίρως αρκετά εμβόλια τα οποία να προστατεύουν αποτελεσματικά από την εκάστοτε hot μετάλλαξη.

Κρίμα που είναι οι ζωές μας έτσι.

Ετσι ειναι, ειμαστε σε μια λουπα γιατι το ιδιον των κορονοιων ειναι οι μεταλλαξεις τους. ΕΙναι αδυνατο να εμβολιαστουμε ολοι γιατι υπαρχει ο τριτος κοσμος που δεν ξερει τι ειναι εμβολιο. Αρα απο εκει μπορουν να ερθουν πολλες μεταλλαξεις και ερχονται.
Η μονη ελπιδα να μεταλλαχθει σε κατι που δεν θα σκοτωνει και το εμβολιο θα γινει κατι σαν της γριπης που αφορα ευαισθητα κομματια του πληθυσμου.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Thomas_C200K έγραψε:Ξηροβηχας εκνευριστικός και δέκατα. Χθες βράδυ είχα πυρετό.
Η πλάκα είναι ότι δεν πολύ έβγαινα από την μέρα που πάτησα Ελλάδα είμαι σπίτι κυρίως και την πατήσαμε όλη η παρέα στην Νέα Φιλαδέλφεια σε καφετέρια.
Περαστικά

Σε εσωτερικό χώρο ήσασταν η σε τραπεζάκια έξω;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
KiloMeater έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Ξηροβηχας εκνευριστικός και δέκατα. Χθες βράδυ είχα πυρετό.
Περαστικά

Σε εσωτερικό χώρο ήσασταν η σε τραπεζάκια έξω;
Πρώτη φορά που είπα ναι να κάτσουμε σε εσωτερικό χώρο...
Και είμαι μέσα στα νεύρα για αυτό το ναι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#745179 τουλάχιστον ?