Τώρα αν πας να περάσεις σύνορα με αρχαίο ΔΑΤ, δύσκολο...
Amen and a-women!

JarnoT έγραψε:Focusman91 έγραψε:Τόσο καιρό εδειχνα δίπλωμα που μαι 19!
Η ταυτότητα μου έχει φωτό απ' όταν ήμουν 3η γυμνασίου!
Είναι μόνο ιδέα μου ότι η ταυτότητα έχει διάρκεια ισχύος 10 έτη από εκδόσεως;
Δε χρειάστηκε ποτέ να βγάλετε δίπλωμα; (ώστε να σας ζητήσουν υποχρεωτική ανανέωση ταυτότητας σε "νέου" τύπου; )
Thomas_C200K έγραψε:Δεν έκανα το update.
24/12 εμβολιαστικα. Κανα 3ωρο αργότερα άρχισε να με πιάνει ένας πονοκέφαλος. Μην τα πολυλογώ τα Χριστούγεννα με πυρετό γυρωω στο 38.5 και κεφάλι να σπάσει.
Ο πόνος στο μπράτσο υποχώρησε προχθές αλλά κόλλησα Covid...
Καλα πήγε κι αυτό
ArrowsFA1 έγραψε: Φοβάμαι, όπως έγραψε και κάποιος άλλος εδώ, ότι έχουμε μπλέξει σε μια λούπα για πολύ καιρό ακόμη.. Ποτέ δεν θα έχουν γίνει εγκαίρως αρκετά εμβόλια τα οποία να προστατεύουν αποτελεσματικά από την εκάστοτε hot μετάλλαξη.
Κρίμα που είναι οι ζωές μας έτσι.
Thomas_C200K έγραψε:Ξηροβηχας εκνευριστικός και δέκατα. Χθες βράδυ είχα πυρετό.Περαστικά
Η πλάκα είναι ότι δεν πολύ έβγαινα από την μέρα που πάτησα Ελλάδα είμαι σπίτι κυρίως και την πατήσαμε όλη η παρέα στην Νέα Φιλαδέλφεια σε καφετέρια.
KiloMeater έγραψε:Πρώτη φορά που είπα ναι να κάτσουμε σε εσωτερικό χώρο...Thomas_C200K έγραψε:Ξηροβηχας εκνευριστικός και δέκατα. Χθες βράδυ είχα πυρετό.Περαστικά
Η πλάκα είναι ότι δεν πολύ έβγαινα από την μέρα που πάτησα Ελλάδα είμαι σπίτι κυρίως και την πατήσαμε όλη η παρέα στην Νέα Φιλαδέλφεια σε καφετέρια.
Σε εσωτερικό χώρο ήσασταν η σε τραπεζάκια έξω;
https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]