Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου

Να το πάρω το Accord;;

8
40%
12
60%
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Ούτε και οι υψηλές ταχύτητες σε ευθεία μου λένε κάτι, βασικά δεν μου λένε απολύτως τίποτα, στον αυτοκινητόδρομο ταξιδεύω εξαιρετικά ευχάριστα με μίαα 6η και 120-140χαω με ωραία μουσικούλα ή κουβεντούλα. Το να πάω με 200+ δεν μου κάνει απολύτως καμία αίσθηση (εκτός από αυτή του Χάρου να με παρακολουθεί ).

Έχει και η ταχύτητα την έξαψη της. Προσωπικά πιο πολλούς παλμούς είχα με 250+ σε δρόμο (στην Autobahn φυσικά), παρά μετά από 10 γύρους σε πίστα.

markvag έγραψε:Προτιμώ το να βλέπω σε ποιό σημείο χάνει την πρόσφυση ο πίσω άξονας στην τάδε στροφή

Καγκουράκο. :lol: Όταν χάνεται η πρόσφυση, έχεις κάνει κάτι λάθος. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Όταν χάνεται η πρόσφυση, έχεις κάνει κάτι λάθος. :rtfm:

Όχι αν το κάνεις επίτηδες. :lol:

Εν τέλει, ο κύβος ερρίφθη... Μένω με αυτό που έχω.

Ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα και τις γνώμες! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#742273 Πριν φύγεις βάλε λινκ την αγγελία του φίλου σου μη ενδιαφερθεί κανείς μας :iconcool: και πες του στις φωτογραφίες να έχει και μια απο το χαρτί του ΚΤΕΟ εκει που φαίνονται τα χλμ των ελέγχων ...

...δεν το πήρες αλλα κάτι μου λεει οτι θα το μετανιώσεις ...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#742324 Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αγγελία, καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν κάποια διαδικαστικά (αποδοχές κληρονομιάς, κτλ). Εάν δεν πουληθεί στο μιλητό σε κάποιον γνωστό, θα ενημερώσω το φόρουμ.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται πάντως, pm σε εμένα. :rtfm: :s_wink
Άβαταρ μέλους
By markvag
#744484 Και πάνω που είχα αποφασίσει να υπάγει οπίσω μου ο εξ Ανατολών σατανάς, η μπεμπέκα είχε πολύ διαφορετική άποψη.

Την προηγούμενη Τετάρτη το πρωί, πηγαίνοντας με την τσίμπλα στο μάτι τα παιδιά στο σχολείο, κάνω να ανεβάσω ταχύτητα από 2η σε 3η και τραντάζεται το αμάξι, σαν να πάτησε σε πολύ κατσαρό οδόστρωμα... Αλλά δεν ήταν το οδόστρωμα... Το έκανε σε ανεβάσματα, όχι όλα, αλλά ιδίως αν είχες 2500σαλ και πάνω όταν άλλαζες ταχύτητα, αλλά και κάποιες φορές στο άφημα του γκαζιού. "Φτου, γμτ χριστουγεννιάτικα, μάλλον ο συμπλέκτης μας αποχαιρετά"... Αφήνω τα παιδιά και βουρ στο συνεργείο.

Το οδηγάει ο μάστορας... διάγνωση: Ο κεντρικός άξονας (και να δούμε και τι άλλο) μας στέλνει τα χαιρετίσματά του. :s_mad Να σημειώσω πως εδώ και τουλάχιστον 30Κ χλμ είχε ένα τσικ και ο ίδιος μάστορας τον είχε αποσυναρμολογήσει και είχε αποφανθεί πως βγάζει αρκετά χλμ ακόμα, όπως και έγινε. Αλλά μέχρι τα 110Κ άντεξε... :vava: Γερμανική πχοιότητα... :tomato: Σημειώνω επίσης πως, εκτός από ας πούμε το 1-2% των χλμ που θα πάω σε κανένα βουνό και θα του δώσω να καταλάβει, οδηγάω πάρα πολύ στρωτά, χωρίς να πιέζω το αμάξι... Αφού όλοι οι συνάδελφοι που με έχουν πετύχει στο δρόμο για τη δουλειά πιστεύουν πως οδηγάω σαν τη γιαγιά τους (μην μιλάς εσύ, ξέρει αυτός! :x )

Εντωμεταξύ, ο κεντρικός άξονας είναι γνωστό αδύναμο σημείο στις Ε90 μου λέει ο τύπος... :tomato: (μαζί με πολλαπλασιαστές, φλάντζα ψευτοκάπακου και κάρτερ και ξερωγω τι άλλο :tomato: ). Το ραντεβού κλείστηκε για 4/1 και από την παλαιότερη κουβέντα, το κόστος εκτιμάται σε κανένα 500άρι... :tomato: Το δωράκι του αυτοκινήτου μου για τις γιορτές... :rant: :s_shout

Και φυσικά, μου ξαναμπήκε ο σατανάς στο μάτι... :s_shout :s_shout Γιατί αν άρχισε από τα 110Κ χλμ να διαλύεται η μπεμπέκα, ποιός ξέρει τι θα βγάλει σε 50Κ χλμ... :vava: :help: Βέβαια, καλύτερα να τα δίνεις λίγα λίγα για να φτιάχνεις ότι σου βγάλει, παρά να τα δώσεις προκαταβολή, με την ελπίδα να μην... Αλλά είναι και το σπαστικό της υπόθεσης... :rant: Ευτυχώς, μπόρεσα και πήρα το Α3 της μητέρας μου, γιατί πρέπει να πάω και ένα ταξίδι 300-400χλμ για πολύ σοβαρό λόγο μέχρι τις 4/1 και, παρόλο που ο μάστορας είπε πως με βγάζει (με πολύ ήρεμη οδήγηση προφανώς), μιας και αν είναι στα πρόθυρα του να διαλυθεί ο άξονας ακούγονται γρανάζια και σίδερα, που δεν ... μέχρι στιγμής, δεν το εμπιστεύομαι να μην με αφήσει στη μέση του πουθενά.

Χώρια που η markvagαινα επιμένει να κρατήσουμε το Α3 :s_whiteflag :s_shout :s_shout , παρόλο που, μεταξύ άλλων, είναι 3θυρο... :s_crazy :tomato: :vava: Της είπα ότι προτιμώ να σπρώχνω την μπεμπέκα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και μου απάντησε πως δεν θα αντέξω, είμαι τελείως αγύμναστος :x
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#744487 500 αντιπροσωπεία θα έδεινες μόνο για εργατικά , πολύ φτηνό μου ακούγεται . Τώρα που ακρίβυνε το ρεύμα(..) ετοιμάσου για 800αρι .
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#744488 Πουλα το σαπακι και πάρε κάνα καινούργιο, όσο πιο οικονομικό και μεγάλο μπορείς.
Μη μπλέξεις με μεταχειρισμένο πάλι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#744490 Ανταλλακτικό, λογικά θα βρεθεί (προφανώς μεταχειρισμένο) με κανένα 350-400άρι (αν και αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο, ελπίζω όμως). Κανένα 100άρι τα εργατικά, κάπου στο 500άρι είμαστε, άντε να πάμε στα 600. Καινούριος ο άξονας, από αντιπροσωπεία παίζει κάπου στα 800-900... Εκτός βέβαια, αν υπάρχει και άλλο θέμα, που τότε, sky's the limit...

Τα κόστη είναι από τις εκτιμήσεις που είχε κάνει ο ίδιος μάστορας την πρώτη φορά που το είδε, οπότε και τον αποσυναρμολόγησε. Ο συγκεκριμένος, ΞΕΡΩ ότι δεν θα με γδάρει και γενικά είναι και καλό παιδί και γνώστης. Δεν είναι τυχαίο που έχει σχεδόν όλες τις BMW και MINI της περιοχής.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kovathe έγραψε:Πουλα το σαπακι και πάρε κάνα καινούργιο, όσο πιο οικονομικό και μεγάλο μπορείς.

Είναι και αυτό μία άποψη, με ισχυρά επιχειρήματα, αλλά το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο που μιλάμε εδώ είναι πρακτικά καινούριο και γενικά έχει τη φήμη του άθραυστου (και η Honda σταθερά βγαίνει στις πρώτες θέσεις σε όλες τις έρευνες αξιοπιστίας).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#744494 Τι χάλασε βασικά;
Άβαταρ μέλους
By nikos
markvag έγραψε:
kovathe έγραψε:Πουλα το σαπακι και πάρε κάνα καινούργιο, όσο πιο οικονομικό και μεγάλο μπορείς.

Είναι και αυτό μία άποψη, με ισχυρά επιχειρήματα, αλλά το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο που μιλάμε εδώ είναι πρακτικά καινούριο και γενικά έχει τη φήμη του άθραυστου (και η Honda σταθερά βγαίνει στις πρώτες θέσεις σε όλες τις έρευνες αξιοπιστίας).
Δε θα χαλάει αλλά θα τα δίνεις στα τέλη κυκλοφορίας.
Αν χαλάσει όμως κάτι άντε βρες το στη γνωστή αντιπροσωπεία
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Τι χάλασε βασικά;

To σημείο που ενώνεται το κεντρικό κομμάτι με το πίσω (λογικά, μιας και αυτό είχε το θέμα όταν το είχαμε ανοίξει).

nikos έγραψε:Δε θα χαλάει αλλά θα τα δίνεις στα τέλη κυκλοφορίας.
Αν χαλάσει όμως κάτι άντε βρες το στη γνωστή αντιπροσωπεία

Τέλη κυκλοφορίας έχει 690, τώρα δίνω 630, η διαφορά δεν είναι λόγος απόρριψης.

Με την αντιπροσωπεία έχω κάποια άκρη λόγω δουλειάς και δύσκολα θα με ζορίσουν (αν αλλάξω δουλειά βέβαια ισχύει).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#744498 To ντονατ δλδ ή το κεντρικο ρουλεμάν;
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:To ντονατ δλδ ή το κεντρικο ρουλεμάν;

Το κεντρικό ρουλεμάν

Ξαναλέω, βάσει του τι είχαμε δει να έχει θέμα πριν από περίπου 30Κ χλμ, δεν το ανοίξαμε ξανά τώρα... Ακόμα...