Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744372 Είναι η ψχαλα που λέγαμε.

:shifty:

Όπως κουβεντιάζαμε με συμφορουμιτη τις προάλλες, είναι πολύ τυχεροί εκεί στην VIA που αυτά τα αισχη συνέβησαν στην Αραβία.

Για να ξεπεράσει το φιάσκο του 2005 στην Αμερική χρειάστηκαν πολλά χρόνια, αν τα Μάσσεια :s_airkiss συνέβαιναν επί αμερικανικού κοινού, είχε τελειώσει το πανηγυρακι της Φ1 στα Στεητς.

Και κάτι ακόμα ,για να κάνει ο Κόρτο βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα. :s_biggrin

Μαξακο ήταν να μην γίνεις household reference στην εποχή των meme generators. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744382 Μαρανελλο ομαδα / Λαντο οδηγο.

Μπορει και αναποδα (Μακλαρεν / Εclaire)

Θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#744383 Τζη πριν τον Άμπου Ντάντη'21
Εικόνα

Τζη μετά τον Άμπου Ντάντη '21
Εικόνα

:( :( :( :(

Πότε θα σταματήσει αυτό ρε Τζη;
Όταν ποστάρεις όλα τα κλαμμένα Εγγλέζικα τουίτς με το πρόθεμα 'κοίτα δω Γκεάκο';
Έχουμε 5-6 δις ακόμα;

:(
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744384 Ποτε θα σταματησει;

Ελα τωρα. :roll:

Αφου ακομα προξενει butthurt, γιατι να σταματησει; :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τις απαντησεις σας. Τι προσπαθειτε να μας πειτε? Οτι θα εχει δικιο να τα παρατησει απο την πικρα του?

Μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται παραξενο.
Μπορώ ακόμα να καταλάβω την άρνηση της πραγματικότητας. Εσείς οι οπαδοί τα βλέπετε υπό συγκεκριμένο πρισμα.
Σε κανα δυο μήνες μπορεί και ο Μαξ να έχει αλλάξει γνώμη γιατί ο τίτλος δεν κερδήθηκε, απονεμήθηκε και έχει διαφορά.

Προσπάθησε να καταλάβεις όμως ότι ο Λιούις δεν έχει πια ανάγκη την F1. Αυτή τον έχει.
Αυτός εβγαλε πολλα λεφτά, κέρδισε αναγνωρισιμότητα και από αύριο μπορεί να γίνει μοντέλο, ηθοποιός, σελέμπριτι, ινφλουενσερ, όλα αυτά μαζί, και να συνεχίσει να βγάζει πολυ χρήμα.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#744386 Ματάκια εγώ βλέπω τον Γκεάκο να μην μπορεί να φάει κουραμπιέ απ' τα γέλια και εσένα να μην έχεις αφήσει κλαμμένο για κλαμμένο τουίτς.

Άμα σε φτιάχνει ετούτο το σχήμα πάσο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#744389 Μελομακάρονα τρώει αυτος, μηνα αγχώνεσαι :s_cool

Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τις απαντησεις σας. Τι προσπαθειτε να μας πειτε? Οτι θα εχει δικιο να τα παρατησει απο την πικρα του?

Μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται παραξενο.
Μπορώ ακόμα να καταλάβω την άρνηση της πραγματικότητας. Εσείς οι οπαδοί τα βλέπετε υπό συγκεκριμένο πρισμα.
Σε κανα δυο μήνες μπορεί και ο Μαξ να έχει αλλάξει γνώμη γιατί ο τίτλος δεν κερδήθηκε, απονεμήθηκε και έχει διαφορά.

Προσπάθησε να καταλάβεις όμως ότι ο Λιούις δεν έχει πια ανάγκη την F1. Αυτή τον έχει.
Αυτός εβγαλε πολλα λεφτά, κέρδισε αναγνωρισιμότητα και από αύριο μπορεί να γίνει μοντέλο, ηθοποιός, σελέμπριτι, ινφλουενσερ, όλα αυτά μαζί, και να συνεχίσει να βγάζει πολυ χρήμα.

Redmi Note 8 Pro

Σε όλα αυτά που λέτε, υπάρχει κι ο παράγοντας ρισκάρω την ζωή μου, που όσο να ναι μεγαλώνοντας παιζει κι αυτός τον ρόλο του.

Δεν ειναι ενα σπορ το οποιο ειναι «ακίνδυνο» πόσο μάλλον όταν υπάρχουν ανταγωνιστές οι οποιο ξεπερνάνε ευκολα τα εσκαμμένα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
EDDIE_147 έγραψε:Ματάκια εγώ βλέπω τον Γκεάκο να μην μπορεί να φάει κουραμπιέ απ' τα γέλια και εσένα να μην έχεις αφήσει κλαμμένο για κλαμμένο τουίτς.

Άμα σε φτιάχνει ετούτο το σχήμα πάσο.

Βλεπεις; :roll:

Στα λογια μου ερχεσαι. :lol: :lol: :lol: :lol: :s_cool

Ματακια.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#744407 Είχε μια σκασίλα ο Λούης για το ποιοι θα του δώσουν δίκιο και πόσα σιφτυ θα μπουν στο Petrolheads...

Οι περισσότεροι μεγάλοι το λάθος που κάνουν είναι ότι δεν φεύγουν όταν είναι στην κορυφή. Αν φύγει τώρα έχοντας κερδίσει στην πίστα το 8ο και στα χαρτιά "μόνο" 7 η ιστορία θα το γράψει ντροπιαστικό :lol:
ΛΟΛΕΝ

Ο πραγματικός πόνος είναι ότι δεν θα προλάβουν οι haters να τον δουν σε μια (ελπίζουν) κακή χρονιά.
Εμείς οι αγνοί φίλαθλοι απλά ελπίζουμε να τον δούμε και με τα καινούργια μονοθέσια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744409 Γι αυτο το "αγνοι φιλαθλοι" θα δεχθεις πολυ μπουλινγκ να ξερεις. :s_empathy

Και φταιτε. Βεβαια. :iconcool:

Οταν σας ελεγα να τα πνιξουμε στο νιπτηρα αποταν ηταν 20 post , μου λεγατε "αστους μωρε μλκ G, τι ζημια μπορουν να κανουν;"

:s_coffee
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Μαρανελλο ομαδα

Να σε δω ρε μπαγάσα να γίνεσαι σωστός Τιφόζο και θα σου στείλω Χριστουγεννιάτικο καλάθι: ένα ρώσικο μαχαίρι κι ένα κρητικό πιστόλι (ή ανάποδα, δεν θυμάμαι, γιατί μπήκε και η ουκρανική βότκα στην μέση) και μοσχαροκεφαλή για την Πρωτοχρονιά. Τζιάκο, θα γίνεις αδερφός μας; Έτσι μου έρχεται να σου στείλω ένα άρμα δώρο (συμβιβάζεσαι με γερμανικό Leo, με Μερκεντέ μηχανή; Τα Ariane τα κρατάω για τους Ιταλούς και ο Μαζέπιν θα μου στείλει Τ14, αυτά είναι μόνο για μένα, θα σε πάω βόλτα όμως με το Αρμάτα). Με συγκίνησες. :s_roses
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 27 Δεκ 2021, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744412 Εκει μας καταντησαν οι αλητες Διακο. :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry