.
.

Geo f1 έγραψε:ripper έγραψε:Geo f1 έγραψε:Μπορει και απλα να φοβαται να αντιμετωπισει τον νεο πρωταθλητη με τους νεους κανονισμους. Τωρα εχει εγγυησεις οπως τοτε το 2012 που υπεγραψε ?
Γιατί να μην φοβάται; 6 φορές πήγε να τον τρακάρει επίτηδες στους 4 τελευταίους αγώνες.
Είναι εποχές να μπλέκεις με βλαμμένους;
Τστστσ αυτοι οι χαρακτηρισμοι ρε παιδια.
Αλλα αυτοι ειστε
Latifi shocked by "hate, abuse and threats" after Abu Dhabi GP crash
, να δουμε και το VAR:There has to be consistency, there has to be a consistency of stewarding, or penalties and I think that’s the thing that drives people more mad than anything else, is when there is perceived to be an inconsistency.
“That piece of the sporting code that’s been highlighted in the notes, that’s always been there, that’s not something that’s been reintroduced for this weekend.
“Nobody wants to see this championship end up in front of the stewards or in a gravel trap.
“There needs to be consistency and so I can see why Toto [Wolff] and Lewis, with the disadvantage of race wins, would be pushing for that but nobody’s going into this race to say it’s going to end in a crash.
JarnoT έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι έχουν χαθεί εν γένει οι μονομαχίες. Χωρίς να γίνω γραφικός παρελθοντολάγνος, με αστείο πρόσχημα την ασφάλεια, έχει ευνουχιστεί το προσπέρασμα με μάχη κορμί με κορμί (μονοθεσίου).
Γι' αυτό μας φαίνονται οι προσπεράσεις του Σούμι "αυταρχικές", γι' αυτό φανήκαν του Λούη επικίνδυνες οι κινήσεις του Πέρεζ προχθές, κλπ, κλπ.
Το σπόρ έχει γίνει ξεζουμιστήρι μονοθεσίων, επιδόσεων, σπριντ και η κακιά τους ώρα. Pole και γεια σας, pit stop και κόψιμο με βαλέ για προσπέρασμα, κ.τ.ό.
Από πότε η "βουτιά θανάτου", χωρίς επαφή, με το μονοθέσιο εντός πίστας, είναι unfair? Παλιότερα αυτός που δεχόταν τέτοια κίνηση άλλαζε γραμμή και έβγαινε μπροστά στην επόμενη στροφή, και δώσ'του πάλι.
Τέλος πάντων, σκόρπιες σκέψεις.
* Μαξ και Λούης μου είναι αμφότεροι αδιάφοροι, το σημειώνω ξανά για να μη θεωρηθεί ότι παίρνω θέση.

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]