Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Ove20 έγραψε:Να διακόψω την ροή, έκανα και εγώ την 3η δόση μου Pfizer πουρνό πουρνό. :s_biggrin Ούτε κατάλαβα τίποτα όπως στην 2η δόση. Ούτε με πονάει το μπράτσο. Μια χαρά λοιπόν και μηδενίζουμε το κοντέρ.

Κι εγώ την έκανα προχθές το μεσημέρι. Και στην 3η δόση τα ίδια με τη 2η. Από το βράδυ άρχισε να μπαίνει πυρετός, πρήστηκε ο λεμφαδένας της μασχάλης του μπράτσου του εμβολίου, πονοκέφαλος και κόπωση (καλά, αυτήν την είχα και πριν). Η επομένη κύλησε με 37,5 - 38 πυρετό και βαρύ κεφάλι και πριν λίγο είχα 38 (χωρίς βαρύ κεφάλι περιέργως). Κι ο αδένας παραμένει πρησμένος.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#744053 Ο λεμφαδένας μπορεί να μείνει πρησμένος και καμία εβδομάδα.
Προφανώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#744054 Προσωπικά στις 2 πρώτες δόσεις είχα μόνο λίγο πιάσιμο στο μπράτσο στην 1η δόση όπως έχω και τώρα στην 3η. Τίποτα άλλο. Ο αδερφός μου είχε πρήξιμο στην μασχάλη για 5 ημέρες. Με pfizer και οι δύο.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#744055 Εκανα και εγώ την τρίτη δόση την περασμένη Τρίτη (Moderna). Την επόμενη μέρα αισθανόμουν να πονάνε ολα μου τα κόκκαλα σαν να είχε κανει προπόνηση επάνω μου ο Jean-Claude Van Damme . Δεν πήγα γραφείο και την έβγαλα στο κρεβάτι με 1-2 Depon max. Χτες και σήμερα ολα καλά.
Πυρετό δεν έκανα ούτε πρηξίματα ειχα στο χέρι
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#744142 Disclaimer: Ο τίτλος είναι λίγο γτπ...
Τέταρτο εμβόλιο ενόψει, πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι αναμνηστικές δόσεις
https://www.huffingtonpost.gr/entry/tet ... 04a62e2de8

:lol: :lol: :lol: :metalo:
Και μιλάμε για έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό εκ του αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#744144 Λογικο να υπαρξει 4η δοση αφου συμφωνα με μελετες ουτε τα εμβολια ουτε τα περισσοτερα μονοκλωνικα αναχαιτιζουν την Ο.

https://www.capital.gr/diethni/3604169/ ... antisomata

Οι εργαστηριακές (όχι κλινικές) έρευνες, για μερικές από τις οποίες είχαν προηγηθεί προδημοσιεύσεις, δείχνουν ότι όσοι είχαν αρρωστήσει στο παρελθόν από Covid-19 και όσοι εμβολιάστηκαν πλήρως - ακόμη κι εκείνοι που έχουν κάνει τρίτη δόση - κινδυνεύουν να μολυνθούν από την Όμικρον. Παράλληλα, η νέα παραλλαγή φαίνεται να είναι τελείως ή σε μεγάλο βαθμό ανθεκτική σε όλα τα μονοκλωνικά αντισώματα που χρησιμοποιούνται κλινικά σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Νίκος Παππάς έγραψε: όσοι εμβολιάστηκαν πλήρως - ακόμη κι εκείνοι που έχουν κάνει τρίτη δόση - κινδυνεύουν να μολυνθούν από την Όμικρον.

Γιατί από τη Δ δεν κινδύνευαν να ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ?

έχει τεράστια σημασία η λέξη!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#744182 Και μέχρι να κάνουν όλοι το 4ο θα έχει βγει άλλη μετάλλαξη. Παγιδευμένοι σ' ένα αέναο loop
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#744246 Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον ιό, δεν θα αλλάξει κάτι.
Έναν ιό που γνωρίζουμε, έναν ιό που ξέρουμε πως μεταδίδεται, έναν ιό που ξέρουμε ποιοι κινδυνεύουν από αυτόν.
Αλλά επιλέγουμε να τον αντιμετωπίσουμε σαν κάτι σχεδόν εξωγήινο και τρομακτικό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744251 Αρα; Ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος Μιχε;

Εχουμε κανα λινκ να διαβασουμε;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
MIXOStsi έγραψε:Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον ιό, δεν θα αλλάξει κάτι.
Έναν ιό που γνωρίζουμε, έναν ιό που ξέρουμε πως μεταδίδεται, έναν ιό που ξέρουμε ποιοι κινδυνεύουν από αυτόν.

Ναι, επειδή ξερουμε πως μεταδίδεται και το συμβαίνει αμα κάνουμε αυτο που έχεις στο μυαλό σου, επιλέγουμε ευτυχως ακομα να μην το κανουμε
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#744256 Netherlands won't use Janssen boosters

The Health Council also advised the Ministry of Health not to use the Janssen Covid-19 vaccine as a booster shot "for the time being." It wrote on Friday that booster shots with the Pfizer and Moderna vaccines seem to work better, especially for people who were previously vaccinated with the one-shot Janssen vaccine.

https://nltimes.nl/2021/12/24/netherlan ... n-boosters
Άβαταρ μέλους
By bill33
#744258 O παπάρας της χρονιάς;

Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη από αντιεμβολιαστή πολίτη, ο οποίος θέλησε να κολλήσει κορωνοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης, όμως κόλλησε και τη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.
...........
Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρνει στο φως η Voria.gr, ο αντιεμβολιαστής γιος φέρεται να συμβουλευόταν έναν γιατρό από τον Βόλο καθόλη τη διάρκεια της νόσησής του. Ο συγκεκριμένος φέρεται να του έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό και όχι οι ανεμβολίαστοι, καθώς οι πρώτοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο, και τον απέτρεψε από το να επισκεφθεί τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του αντιεμβολιαστή το νοσοκομείο, ακόμα και όταν αντιμετώπιζαν έντονη δύσπνοια και χρειάζονταν οξυγόνο. Ο γιατρός από τον Βόλο φέρεται να τους συμβούλεψε να έχουν μηχάνημα παροχής οξυγόνου στο σπίτι, αλλά να μην επισκεφθούν το νοσοκομείο, ακόμα και όταν ο κορεσμός έπεσε κάτω από 90.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο κορεσμός του οξυγόνου της έπεσε στο 75, και διαγνώστηκε με οξεία πνευμονία. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα η ηλικιωμένη κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ ο γιος της συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονές του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται οξυγόνο σε καθημερινή βάση.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-pethane/
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
rx8_drifter έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον ιό, δεν θα αλλάξει κάτι.

Ναι, επειδή ξερουμε πως μεταδίδεται και το συμβαίνει αμα κάνουμε αυτο που έχεις στο μυαλό σου, επιλέγουμε ευτυχως ακομα να μην το κανουμε

Τι διαφορετικό κάναμε μέχρι τώρα μετά την επιχείρηση "Ελυεθερία"? :hmmm: