As for new world champion Verstappen, Rohrl described the Dutchman as an "ice-cold, characterless driver with disregard" for his rivals.
ouch!
As for new world champion Verstappen, Rohrl described the Dutchman as an "ice-cold, characterless driver with disregard" for his rivals.
Χάρηκες όχι για τον τίτλο του φερσταπεν,αλλά γιατί δεν πήρε το 8ο ο sir,αυτό σε έκαιγε φέτος,το ρεκόρ του Σουμι.
g8777 έγραψε:Στο Δια ταύτα
REALZEUS έγραψε:g8777 έγραψε:Στο Δια ταύτα
Σατανά.![]()
Έχω πεθάνει στο γέλιο, που μαλώνετε 2 βδομάδες τώρα για τους υπαλληλάκους. Ο μακαρίτης ο Φρανκ θα τους έστελνε στον γεροδιάλο και θα έφερνε τον Λατιφί (όχι, αυτόν τον έχει), τον Πιαστρι (αυτός δεν είναι που αρέσει στον Γκρέο;) και έναν άλλον, όποιον βρει. Ο δε Έντζο θα έπαιρνε τους 2 ακριβότερους και θα έλεγε, φέρτε μου το δικό μου Πρωτάθλημα και το δικό σας είναι πρόβλημά σας.
But the drivers' obviously has the popularity and it has the prestige. I don't think there's a single employee within our business that would have traded the first place in the constructors' for this drivers' championship."
)

g8777 έγραψε:REALZEUS έγραψε:g8777 έγραψε:Στο Δια ταύτα
Σατανά.![]()
Έχω πεθάνει στο γέλιο, που μαλώνετε 2 βδομάδες τώρα για τους υπαλληλάκους. Ο μακαρίτης ο Φρανκ θα τους έστελνε στον γεροδιάλο και θα έφερνε τον Λατιφί (όχι, αυτόν τον έχει), τον Πιαστρι (αυτός δεν είναι που αρέσει στον Γκρέο;) και έναν άλλον, όποιον βρει. Ο δε Έντζο θα έπαιρνε τους 2 ακριβότερους και θα έλεγε, φέρτε μου το δικό μου Πρωτάθλημα και το δικό σας είναι πρόβλημά σας.But the drivers' obviously has the popularity and it has the prestige. I don't think there's a single employee within our business that would have traded the first place in the constructors' for this drivers' championship."
https://www.motorsport.com/f1/news/red-bull-wouldnt-swap-constructors-cash-for-drivers-crown/6977710/
Διακ
(Για να δούμε και του χρόνου. Θα ζορισει ο Τσεκο τον Υπερηχητικό Μαξ ή ο Ιπτάμενος Ολλανδός ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ ΌΛΑ;)
Geo f1 έγραψε:https://www.instagram.com/lewishamilton/?hl=el
Η κομπλεξαρα τους unfollιασε ολους![]()
TheBull έγραψε:Geo f1 έγραψε:https://www.instagram.com/lewishamilton/?hl=el
Η κομπλεξαρα τους unfollιασε ολους![]()
![]()
Αχ αχ... Κρίμα που ο άνθρωπος με τα περισσότερα ρεκόρ στην F1 είναι χαρακτήρας επιπέδου ταμπλόιντς. Όχι γιατί τους διέγραψε φυσικά (ή επειδή δε πήγε στο γκαλά - καλά έκανε - πρόστιμο; στο σχολειό είμαστε; μήπως έπρεπε να είχε στείλει κάνα sms ;) αλλά γιατί επιλέγει τέτοιον σαχλό τρόπο για να διαδόσει κάποιο μήνυμα.
Ίσως ο Lewis μπορεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι με το να φύγει τώρα - ως ο αδικημένος - κερδίζει πολύ περισσότερα από μια πιθανή δεύτερη ήττα του χρόνου που δε θα έχει Valteri. Κομβικό είναι τι ενδείξεις έχει για το νέο μονοθέσιο.
Αν πάντως συνεχίσει τον περιμένω με μωβ κοτσιδάκια (σε ένδειξη πένθους) και νέο τζετ με λιγότερους ρύπους.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]