Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#744082 Ecclestone doesn't believe in Hamilton's return: 'Time for another dream'

"I don't think he will come back. His disappointment is too great", Ecclestone tells Blick.

According to Ecclestone, it is time for the Briton to pursue his other passion. "With also seven world titles like Michael Schumacher, it's time for Hamilton to pursue his dream of being a fashion entrepreneur."

Ρε μπάρμπα,τι θα γίνει επιτέλους,πόση χολή και αντί χαμιλτονικο μένος ακόμα? :protest: Χάρηκες όχι για τον τίτλο του φερσταπεν,αλλά γιατί δεν πήρε το 8ο ο sir,αυτό σε έκαιγε φέτος,το ρεκόρ του Σουμι.:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744090 Σιγά μην τον εκαιγε το ρεκόρ του Σούμι.
Απλά δεν τον πήγε ποτέ τον Λούη. Τώρα τό γιατί... :whistlink:

Τεσπά.
Δρυός πεσουαης.

Εδώ βγήκε η Νυχτερω της πίστας να χαχανισει για το ντύσιμο του.
Φορώντας πουλόβερακι σαν αυτά που μας έντυνε η μανούλα τέτοιες μέρες πρίν 45 χρόνια για να πάμε στην σχολική γιορτή.

Τί συζητάμε τώρα.

Στο Δια ταύτα τώρα.
Τα μερομήνια ( χλιαρή αναφορά Λούη στα σοσιαλ της Μερκ, κάτι αφιερώματα ανασκόπησης της καριέρας του) δείχνουν έξοδο .
Μάλλον περιμένει 31/12 , σε αυτά τα dramaqueenλικια είναι κάτι έτη φωτός μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Στο Δια ταύτα

Σατανά. :lol:

Έχω πεθάνει στο γέλιο, που μαλώνετε 2 βδομάδες τώρα για τους υπαλληλάκους. Ο μακαρίτης ο Φρανκ θα τους έστελνε στον γεροδιάλο και θα έφερνε τον Λατιφί (όχι, αυτόν τον έχει), τον Πιαστρι (αυτός δεν είναι που αρέσει στον Γκρέο;) και έναν άλλον, όποιον βρει. Ο δε Έντζο θα έπαιρνε τους 2 ακριβότερους και θα έλεγε, φέρτε μου το δικό μου Πρωτάθλημα και το δικό σας είναι πρόβλημά σας. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#744094 Τι???
Δλδ δε θα δουμε μαχη Λουη-Γιωργη? :shifty:
Ας ελπισουμε απλα να ειναι φημες..Πρεπει να τιμησει το συμβολαιο του.
Να παλεψει ξανα με τον Μαξ. Να δειξει οτι ειναι ο GOAT!!!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744096 Μπα,σκιαχτηκε από τον ΘΡΎΛΟ, όπου φύγει φύγει Γκεακο.
Έστειλες μελομακάρονα στον Μαξ ; Ή κανα γαλακτομπούρεκο από το Κοσμικον;
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:

Έχω πεθάνει στο γέλιο, που μαλώνετε 2 βδομάδες τώρα για τους υπαλληλάκους. Ο μακαρίτης ο Φρανκ θα τους έστελνε στον γεροδιάλο και θα έφερνε τον Λατιφί (όχι, αυτόν τον έχει), τον Πιαστρι (αυτός δεν είναι που αρέσει στον Γκρέο;) και έναν άλλον, όποιον βρει. Ο δε Έντζο θα έπαιρνε τους 2 ακριβότερους και θα έλεγε, φέρτε μου το δικό μου Πρωτάθλημα και το δικό σας είναι πρόβλημά σας. :svivhaha:

But the drivers' obviously has the popularity and it has the prestige. I don't think there's a single employee within our business that would have traded the first place in the constructors' for this drivers' championship."

https://www.motorsport.com/f1/news/red-bull-wouldnt-swap-constructors-cash-for-drivers-crown/6977710/

Διακ
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :s_shout

(Για να δούμε και του χρόνου. Θα ζορισει ο Τσεκο τον Υπερηχητικό Μαξ ή ο Ιπτάμενος Ολλανδός ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ ΌΛΑ; :lol: )
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

But the drivers' obviously has the popularity and it has the prestige. I don't think there's a single employee within our business that would have traded the first place in the constructors' for this drivers' championship."

https://www.motorsport.com/f1/news/red-bull-wouldnt-swap-constructors-cash-for-drivers-crown/6977710/

Διακ
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :s_shout

(Για να δούμε και του χρόνου. Θα ζορισει ο Τσεκο τον Υπερηχητικό Μαξ ή ο Ιπτάμενος Ολλανδός ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ ΌΛΑ; :lol: )

Όσα δεν φτάνει η αλεπού Τζιάκομ... Εξάλλου εγώ μίλησα για γίγαντες, όχι για τον Χορνεράκο. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744185 Τι να λεμε τώρα.

Διάκο είσαι μεγάλος αρτιστας , σκακιστής παρκέ. :inlove:

Με ξεφτιλισες. :s_yes

Για σπίρτα ο g8777 :s_yes

Εννοείται ΣΥΝ ΆΠΕΙΡΟ.

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#744235 Έχει πέσει σε κατάθλιψη ο 7ακις,δεν μπορεί να χωνέψει πως του φάγανε το 8ο σε μόλις 1 γύρο,πρέπει να σφηξει δόντια,να ανασκουμπωθει και να προετοιμαστεί για ένα δυνατό comeback.Οπως είπε ο Jordan,παρά ήταν καλός τελευταία.

*Τι πρόβλημα ακριβώς έχει ο Έκλεστοουν με τον Hamilton,γιατί δεν τον χωνεύει δλδ? :(
Άβαταρ μέλους
By TheBull
Geo f1 έγραψε:https://www.instagram.com/lewishamilton/?hl=el
Εικόνα
Η κομπλεξαρα τους unfollιασε ολους :s_biggrin :s_biggrin

:lol:

Αχ αχ... Κρίμα που ο άνθρωπος με τα περισσότερα ρεκόρ στην F1 είναι χαρακτήρας επιπέδου ταμπλόιντς. Όχι γιατί τους διέγραψε φυσικά (ή επειδή δε πήγε στο γκαλά - καλά έκανε - πρόστιμο; στο σχολειό είμαστε; μήπως έπρεπε να είχε στείλει κάνα sms ;) αλλά γιατί επιλέγει τέτοιον σαχλό τρόπο για να διαδόσει κάποιο μήνυμα.
Ίσως ο Lewis μπορεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι με το να φύγει τώρα - ως ο αδικημένος - κερδίζει πολύ περισσότερα από μια πιθανή δεύτερη ήττα του χρόνου που δε θα έχει Valteri. Κομβικό είναι τι ενδείξεις έχει για το νέο μονοθέσιο.
Αν πάντως συνεχίσει τον περιμένω με μωβ κοτσιδάκια (σε ένδειξη πένθους) και νέο τζετ με λιγότερους ρύπους.
Άβαταρ μέλους
By g8777
TheBull έγραψε:
Geo f1 έγραψε:https://www.instagram.com/lewishamilton/?hl=el
Εικόνα
Η κομπλεξαρα τους unfollιασε ολους :s_biggrin :s_biggrin

:lol:

Αχ αχ... Κρίμα που ο άνθρωπος με τα περισσότερα ρεκόρ στην F1 είναι χαρακτήρας επιπέδου ταμπλόιντς. Όχι γιατί τους διέγραψε φυσικά (ή επειδή δε πήγε στο γκαλά - καλά έκανε - πρόστιμο; στο σχολειό είμαστε; μήπως έπρεπε να είχε στείλει κάνα sms ;) αλλά γιατί επιλέγει τέτοιον σαχλό τρόπο για να διαδόσει κάποιο μήνυμα.
Ίσως ο Lewis μπορεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι με το να φύγει τώρα - ως ο αδικημένος - κερδίζει πολύ περισσότερα από μια πιθανή δεύτερη ήττα του χρόνου που δε θα έχει Valteri. Κομβικό είναι τι ενδείξεις έχει για το νέο μονοθέσιο.
Αν πάντως συνεχίσει τον περιμένω με μωβ κοτσιδάκια (σε ένδειξη πένθους) και νέο τζετ με λιγότερους ρύπους.

Εγω απο την αλλη περιμενω την φορμουλα ενα να συζητειται μεταξυ συγγενων και φιλων τα επομενα χρονια. :iconcool:

Παρτε το χαμπαρι.

(Συνδυασμος οδηγου και περσονας) Λουης Χαμιλτον βγαινει μια φορα στα 100 χρονια. Μπροστα της θα τα βρει η VIA.

Ειπαμε. Ψχαλα ειναι, ολα καλα. :rtfm:

υγ

"Πιθανη 2η ηττα " επειδη δεν θα εχει VB; Σοβαρα μιλαμε τωρα; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: