Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#734265 Θελω να κανω φορητοτητα απο Βοντα, κατι πολυ φθηνο κατω απο 20ε τον μηνα; Υπαρχουν επιλογες;

Tωρα εχω σταθερο τηλεφωνο και ιντερνετ 24αρι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#734266 Δεν υπάρχει τίποτε κάτω από 20€ αυτή την στιγμή, γενικώς οι εταιρείες δεν θέλουν τόσο φθηνά συμβόλαια ποια και όλοι είναι πάνω από 20€. Η Wind έδινε κάτι με 23€, γνώμη μου, καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω και να έχεις VDSL. Πολύ πιο σίγουρο, γρήγορο και αξιόπιστο.
Άβαταρ μέλους
By alex
Anonymous Founder έγραψε:Δεν υπάρχει τίποτε κάτω από 20€ αυτή την στιγμή, γενικώς οι εταιρείες δεν θέλουν τόσο φθηνά συμβόλαια ποια και όλοι είναι πάνω από 20€. Η Wind έδινε κάτι με 23€, γνώμη μου, καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω και να έχεις VDSL. Πολύ πιο σίγουρο, γρήγορο και αξιόπιστο.

συμφωνω σε ολα...
αν θελεις adsl και δεν εισαι ευχαριστημενος πανε μονο κοσμοτε γιατι θα σου δωσει την ταχυτητα που δεν θα σου δωσουν οι αλλοι που πλεον δεν ασχολουνται με adsl.ζητα φορητοτητα για μια προσφορα και θα παρεις κατι κοντα στα 23 ευρω αν σου κανει.εγω αυτο εκανα.
αλλιως οπως ειπωθηκε πανε VDSL κατευθειαν ,σε λιγο καιρο θα καταργηθει το adsl 50αρα α ειναι η πιο χαμηλη. η' περιμενε αν δεν σε αναγκαζουν να πληρωσεις παραπανω στο adsl που εχεις ,γιατι αν γινει η καταργηση μπορει να στο κανουν μεταφορα σε VDSL 50αρα με χαμηλοτερη τιμη για να μεινεις.
αν τελικα διαλεξεις αλλο παροχο πριν διαλεξεις ρωτα για αποδοση στην περιοχη σου γιατι ακομα και το VDSL εχει θεματα αναλογα την περιοχη.ολα αυτα μου εχουν συμβει γιαυτο στα λεω.

γενικα εχει γινει κλειστη η αγορα και οι τιμες καρτελ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
alex έγραψε:...αν θελεις adsl και δεν εισαι ευχαριστημενος...

Ειναι απο τα πραγματα που ειμαι καθετος κι ισως κατανταω ελαφρως κουραστικος με το συγκεκριμενο. Οποτε ακουω καποιον να λεει "καλα ειμαι μωρε με την adsl" τον πιεζω οσο μπορω να μην κανει το λαθος κι αν εχει διαθεσιμη vdsl να παει εκει στα σιγουρα.

Ειναι πλεον ελαχιστη η διαφορα στην τιμη και τεραστια η διαφορα στις επιδοσεις και τη σταθεροτητα. Σα να εχει αποφασισει καποιος να βαλει 23 χιλιαρικα δοσεις για αμαξι 80 αλογα και να μην προτιμησει ενα ποιοτικοτερο/καλυτερο αμαξι και μαλιστα με 300 αλογα που θα βαλει 26 χιλιαρικα δοσεις.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#734301 Aυτο ακριβως, με πιεζουν να βαλω VDSL. Ναι μεν τωρα εχω διακοπες αλλα δεν το εχω αναγκη γιατι εχω το κινητο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bujinkan έγραψε:5τζι τώρα και στο χωριο μας

< >

Στη Δράμα έχει 1 ολόκληρη κεραία 5G (στην πόλη). Και πιάνω καμπάνα από το σπίτι... Έχω download μεταξύ 550-650mB :whistlink: :whistlink:

Τις κακές μέρες πέφτει κάπου στα 450-500... :lol:

Συν απεριόριστα δεδομένα... :whistlink:

Τα γράφω και δακρύζω από συγκίνηση :lol: :lol:

Ποιος το γ@μ@ει το vdsl και την οπτική ίνα... :yahoo:

ΥΓ: Εντωμεταξύ πριν 1-2 μήνες, ένας κεραυνός έριξε τις κεραίες της κινητής πάνω στο Φαλακρό. Οπότε αντικαταστάθηκαν με νέες 5G... Και μπήκαν με μερικές επιπλέον και τώρα είσαι μέσα στο κατσάβραχο στα λατομεία και πιάνεις καμπάνα 5g... :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By alex
GTS έγραψε:Aυτο ακριβως, με πιεζουν να βαλω VDSL. Ναι μεν τωρα εχω διακοπες αλλα δεν το εχω αναγκη γιατι εχω το κινητο.

πρωτον εχω προσωπικη προσφορα και το adsl το πληρωνω πολυ λιγοτερο απο οτι ο τιμοκαταλογος.και δευτερον ,
ακριβως αυτο,δεν το εχω αναγκη ,ειμαι απλος χρηστης που σερφαρω και βλεπω ταινιες,απλες εφαρμογες και το ιδιο και η οικογενεια μου και δεν εχουμε θεμα αποδοσης στο μοιρασμα,βολευομαστε ολοι!

και το τιμημα μπορει να ειναι μικρο αλλα ο καθενας δινει τα χρηματα του εκει που θελει. εστω και 10 ευρω διαφορα που εχω με το vdsl εφοσον δεν εχω κανενα προβλημα αποδοσης με την γραμμη μου, 25 πιανω γεματα, και το χρειαζομαι γιατι να δωσω παραπανω 10 ευρω εκει και οχι καπου αλλου?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#743883 Προσπαθω εδω και μερες να πληρωσω σταθερο/κινητο με καρτα (οπως κανω παντα) μεσω του Cosmote app. Στελνει push notification στο κινητο να κανω εγκριση τη συναλλαγη, απο την Alpha Bank παιρνω μηνυμα οτι η συναλλαγη εκτελεστηκε με επιτυχια και οταν κανει την ανακατευθυνση στο app, μου βγαζει μηνυμα οτι κατι πηγε στραβα κι η συναλλαγη δεν ολοκληρωθηκε (και τελικα δε χρεωθηκε στην καρτα). Τιστοδιαλο? Καμια ιδεα?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#743917 Κλείσε όλες τις εφαρμογές από το κινητό και ξαναδοκίμασε. Αν δεν πετύχει, πες να σου ξαναστείλει το push notification.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Κλείσε όλες τις εφαρμογές από το κινητό και ξαναδοκίμασε. Αν δεν πετύχει, πες να σου ξαναστείλει το push notification.

Τζιφος, τα ιδια κανει :s_sad

Ειπα να δοκιμασω με καρτα της Ρεβολουτ για να δω αν το προβλημα ειναι απο Αλφα ή απο το αππ της Κοσμοτε. Ανοιγω το αππ της Ρεβολουτ τωρα, φορτωνουν ολες οι αλλες καρτελες εκτος απο την καρτελα με τις καρτες.
Μπορει να δει κανενας ρε παιδια αν βλεπει την καρτελα με τις καρτες στο αππ της Ρεβολουτ να δω αν ειναι γενικο το προβλημα αυτη τη στιγμη ή αν κατι δεν παει καλα με μενα?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#743962 Δοκίμασε τότε αντί για push το Viber ή SMS. Κάποιο θα πρέπει να δουλέψει. Εγώ βλέπω τις κάρτες στην Revolut app πάντως.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Δοκίμασε τότε αντί για push το Viber ή SMS. Κάποιο θα πρέπει να δουλέψει. Εγώ βλέπω τις κάρτες στην Revolut app πάντως.

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Τσακισα και με τη Ρεβολουτ. Μονο σε μενα κανει νερα. Θα το σπασω το μπουρδελο σημερα, τιποτα δε δουλευει :rant:

Δοκιμασα με SMS (το οποιο ελαβα αμεσα) και μετα μου εβγαλε αλλη φορμα. Ζητησε να βαλω ΑΦΜ κι επισης να ορισω ενα 3ψηφιο ΡΙΝ για μελλοντικες συναλλαγες αυτου του τυπου. Δεν ηθελα να βαλω αλλο νταλγκα στο κεφαλι μου (ενα ακομα ΡΙΝ να θυμαμαι :s_tongue ) και συνεχισα τις προσπαθειες με push. Κατσε να δω και με το viber τωρα...