Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#743727 Πήρα τελευταία το παρακάτω πολύμπριζο, έχοντας στο μυαλό μου πως εκεί που θα έμπαινε θα χρειαζόμουν και τις USB πόρτες αλλά και τις υποδοχές για μη ευρωπαϊκές πρίζες. Για όλους εμάς που αγοράζουμε διάφορες συσκευές από εδώ κι από εκεί, μια εναλλακτική στους αντάπτορες μπορούν να είναι και τέτοια πολύμπριζα. Υπόψιν, είναι ογκώδες, αλλά μέσα του μπαίνουν και τα καλώδια. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο χαμηλό όμως σίγουρα χωρίς να χάσει σε πρακτικότητα. Πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα πάντως στην περίπτωσή μου.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#743746 Δεν μου φαίνεται για έξυπνη/IoT συσκευή ωστόσο :lol:

Κουμπώνουν κανονικά όλες οι πρίζες αβάδιστα;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#743892 Ολοκληρώθηκε το project έξυπνος θερμοσίφωνας! Μπήκε το sonoff, ρελέ ισχύος και διακόπτης χειροκίνητης λειτουργίας
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimitris_P έγραψε:Δεν μου φαίνεται για έξυπνη/IoT συσκευή ωστόσο :lol:

Κουμπώνουν κανονικά όλες οι πρίζες αβάδιστα;

Είναι πάνχαζη συσκευή, αλλά πάρα πολύ χρήσιμη για όλους όσους ασχολούμαστε με έξυπνες συσκευές και αγοράζουμε από δω κι από εκεί!
Κούμπωνει κανονικά αμερικάνικο, ευρωπαϊκό και UK βύσμα, εξού και προτείνεται! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimik
#743926 Αν ήταν λίγο πιο μακρόστενη θα βόλευε πολύ για περιοχές όπως πίσω απο το έπιπλο ΤV ή πίσω από καναπέ.

Έχω κολλήσει τα πολυμπριζα πίσω από τα έπιπλα με διπλής όψης και έχω περάσει τα καλώδια μέσα από κανάλια επίσης κολλημένα στο έπιπλο.

Στον καναπέ εκτός από κανάλια στο σοβατεπί δεν έχω βρει καλύτερη λύση

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:Αν ήταν λίγο πιο μακρόστενη θα βόλευε πολύ για περιοχές όπως πίσω απο το έπιπλο ΤV ή πίσω από καναπέ.

Έχω κολλήσει τα πολυμπριζα πίσω από τα έπιπλα με διπλής όψης και έχω περάσει τα καλώδια μέσα από κανάλια επίσης κολλημένα στο έπιπλο.

Στον καναπέ εκτός από κανάλια στο σοβατεπί δεν έχω βρει καλύτερη λύση

Συμφωνώ πως αν έβγαινε και σε διαφορετικά σχήματα και ειδικά πιο μακρόστενα, θα ήταν τέλεια. Αλλά και όπως είναι, βολεύει αν το βάλεις δίπλα σε έπιπλο, πάνω σε βιβλιοθήκη κλπ κλπ. Εγώ μέχρι σήμερα παντού έπαιρνα τους κύβους της Allocacoc, αλλά τώρα θα κοιτάζω και τέτοιες εναλλακτικές.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#743935 +1 για τους κύβους, έχω γεμίσει το σπίτι με δαύτους όμως

Έχω και το αντίστροφο πρόβλημα με εσάς, τους αντάπτορες από διπολικό σε τριπολικο για τις συσκευές που αγοράζω από εξωτερικό οι οποίοι προσθέτουν πλάτος στην πρίζα.
Έχω αλλάξει το βύσμα σε πολλές αλλά δεν είναι εφικτό να κόψεις το καλώδιο και να το αλλάξεις σε όλες.

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#743938 Ε και γω 2 από τα echo dot ειναι με τον αγγλικό φορτιστή. Globalization θεματάκια.
Άβαταρ μέλους
By glf
#743943 Α ναι. Πείτε μου κάποιος με οθόνη. Αν κλείσεις το ρουτερ, η κάμερα με το κουδούνι επικοινωνεί με την οθόνη;
Ring με Show παίζουν χωρίς Internet ; Με σκέτο Local WiFi δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πλέον πάντως, τελείωσα με τα ηχεία, θ'αγοράζω οθόνες! Είναι πολύ ανώτερη η εμπειρία.
Παρήγγειλα χθες άλλες 2 Echo 8 μιας και είχαν ακόμα καλή έκπτωση αν και θα έρθουν προς Φλεβάρη

Αποφάσισα να έχω μια ανά όροφο για να βλέπουμε και το θυροτηλεφωνο Ring και στα υπόλοιπα δωμάτια τα Dots.

@glf δεν το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια

< >
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#743970 Μπήκα κι εγώ στην φάση ενός ολίγον έξυπνου σπιτιού. Τοποτέτησα 3 ip cameras και καμιά 6-7 έξυπνες λάμπες που παίρνουν ντιμάρισμα. Εβαλα και 5 έξυπνες πρίζες. Εχω και 2 A/C με wifi επίσης. Ολα πλέον από το κινητό. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#744341 Το ewelink πάει και μου σβήνει τα χρονοπρογράμματα που έχω ορίσει. Δύο φορές τα χω περάσει. Φταίει που επιλέγω το μια φορά;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#745345 Αυτές οι θυροτηλεοράσεις να υποθέσω είναι μόνο για την εξώπορτα του διαμερίσματος και δεν μπορούν ν'αντικαταστήσουν την κεντρική θυροτηλεόραση της κάτω πόρτας
https://consumer.legrand.gr/othones-me-wifi