My Flickr
My Flickr
Y.V έγραψε:Παλι δεν απαντησες τι εισηγεισαι...
Παρ' οτι τη κανες και παραθεση την ερωτηση
Γιατί τι θα κερδίσω?
Πέρα από ειρωνίες?
Μια χαρά δεν είμαστε? Προς τι τα νέα μέτρα?
Εσύ γουστάρεις περιορισμούς και μέτρα? Με ποιο σκεπτικό?
Dimitris_P έγραψε:καταλαβαίνω πως αγανακτείς, κι εγώ το ίδιο. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί ανεμβολιαστοι που κάνουν τη "ζημιά". Δεν συμφωνώ ωστόσο με τα νέα μέτρα αλλά τι να κάνουμε, προφανώς είναι για το γενικότερο καλό.
Στην Ολλανδία ποιοι τη κάνουν τη ζημιά? Στη Δανία που έχει αναφερθεί σαν παράδειγμα?
ΥΓ: Κι όλα αυτά όταν αρχικές μελέτες της μετάλλαξης μιλάνε για μία ηπιότερη ασθένεια.
Amen and a-women!

86% του ενήλικου πλυθησμού στην Ολλανδία λέει ότι είναι πλήρως εμβολιασμένο. Κάνουν lockdown για το 14% των ανεμβολίαστων? Ε δουλευόμαστε...
Amen and a-women!

Αυτά τα μοντέλα τρέχουν οι επιτροπές.
Τώρα αν έχουν κάποιο λόγο οι κυβερνήσεις να βάζουν lockdown για να μην εισπράτουν φόρους, οκ εγώ δεν μπορώ να το σκεφτώ.
Amen and a-women!

MIXOStsi έγραψε:Δουλευόμαστε?
86% του ενήλικου πλυθησμού στην Ολλανδία λέει ότι είναι πλήρως εμβολιασμένο. Κάνουν lockdown για το 14% των ανεμβολίαστων? Ε δουλευόμαστε...
https://www.google.com/search?q=vaccina ... nt=gws-wiz
Δόσεις που έχουν χορηγηθεί......25,1 εκ.
Πλήρως εμβολιασμένοι.......11,5 εκ.
% πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού........66,0%
οπως βλεπεις δεν ισχυει αυτο
Fiat Panda 7,6l/100km
Εγώ γράφω ενήλικος πληθυσμός κι εσύ γράφεις ποσοστό πληθυσμού.
Άρα τι δεν ισχύει?
Amen and a-women!

MIXOStsi έγραψε:Σε παρακαλώ δες τι έχω γράψει και τι ποσοστό παραθέτεις εσύ. Τουλάχιστον να καταλαβαίνουμε τους αριθμούς.
Εγώ γράφω ενήλικος πληθυσμός κι εσύ γράφεις ποσοστό πληθυσμού.
Άρα τι δεν ισχύει?
Πλεον ολη η Ευρωπη εμβολιαζει και τις ηλικιες 12-18 οπως σχεδον ολη και τα παιδια 5-11 ετων. Αρα στα οποια ποσοστα μετραει το συνολο μιας και ολοι κολλανε οπως και ολοι μεταδιδουν.
Εσυ εξαιρεις δυο ηλικακες ομαδες που μπορουν αν νοσησουν να μεταδωσουν τον ιο στους οικειους τους και αυτοι με την σειρα τους σε φιλους, συγγενεις, συναδελφους.
Δεν ειμαστε πια στην φαση που "τα παιδια δεν μεταδιδουν" και "εχουν ενα ενζυμο στην μυτη τους"
Fiat Panda 7,6l/100km
Ισχύει ή δεν ισχύει?
Το ποιος μεταδίδει τον ιο είναι αδιάφορο! ΌΛΟΙ τον μεταδίδουν! Πάντα όλοι τον μετέδιδαν! Και δεν χρειάζεται να νοσήσεις για να μεταδόσεις τον ιό!
Ποιοι ασθενούν βαρυά και ποιοι πεθαίνουν είναι αυτό που έχει σημασία.
Amen and a-women!

MIXOStsi έγραψε:https://coronadashboard.government.nl/landelijk/vaccinaties
Ισχύει ή δεν ισχύει?![]()
Το ποιος μεταδίδει τον ιο είναι αδιάφορο! ΌΛΟΙ τον μεταδίδουν! Πάντα όλοι τον μετέδιδαν! Και δεν χρειάζεται να νοσήσεις για να μεταδόσεις τον ιό!
Ποιοι ασθενούν βαρυά και ποιοι πεθαίνουν είναι αυτό που έχει σημασία.
Γιατι νομιζεις τοτε εκλεισε η Ολλανδια; Δεν τους νοιαζει η οικονομια τους;
Σημερα μιλουσα με πελατη μελος της επιτροπης εμβολιασμων και μου ειπε οτι απο οσο καταλαβαινουν απο την Ο δεν προστατευεσαι ιδιαιτερα αν εχεις κανει πανω απο 4 μηνες την δευτερη δοση. Αν ισχυει αυτο τοτε τα νουμερα δεν εχουν καμια σημασια, μονο ο αριθμος των τριτων δοσεων και οι προσφατες δευτερες μετρανε.
Επειδη λοιπον αυτοι εκει κατι παραπανω απο εμας εδω ξερουν γι' αυτο κλεισανε πριν τα Χριστουγεννα.
Επισης παιζει να κλεισουμε κι εμεις ξανα μετα τις γιορτες, μας αρεσει δεν μας αρεσει.
Fiat Panda 7,6l/100km