Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
axel12p έγραψε:Το moderna είναι συνολικά καλύτερο από το pfizer. Παρόλα αυτά εγώ επέλεξα το pfizer γιατί είχε κοντά μου και υπήρχε άμεσα διαθέσιμο.
Ο προβληματισμός μου είναι, πόσο προστατευμένος είναι κάποιος που έκανε J&J και ένα mRNA μετά. Αν θεωρήσουμε ότι μετά τους δύο μήνες είσαι πρακτικά απροστάτευτος με το J&J μήπως θα έπρεπε να κάνουμε δύο δόσεις mRNA, αντί για μια; :hmmm:

Φιλε μετα την πρωτη "τζουφια" που εκανα κι εγω με το Τζονσον και τη δευτερη με το Μοντερνα, ετσι αισθανομαι. Οτι εχω λιγοτερα αντισωματα απο καποιον που εκανε 3 mRNA.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#743545 Απο Dr. Bob Wachter
Chair, UCSF Dept of Medicine
(Via Twitter).

Η ανοσια είναι τώρα με κατάταξη καλύτερη>χειρότερη:
1) 3mRNA + λοίμωξη (super-immune).
2) 3 mRNA (very immune).
3) 2 mRNA ή J&J+ mRNA (modestly immune)
4) J&J μια δοση ή πρωτη δοση mRNA ή νοσηση χωρίς εμβολιασμό (minimally immune)
5) Ανεμβολιαστοι και μη νοσησαντες (εντελώς ευάλωτοι και ανοχύρωτοι/totally vulnerable).
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#743546 Εμείς οι αστραζενεκάδες δεν υπάρχουμε ούτε σαν αναφορά πλέον :help:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
JarnoT έγραψε:Εμείς οι αστραζενεκάδες δεν υπάρχουμε ούτε σαν αναφορά πλέον :help:

Στο US of A δεν κυκλοφορεί το ΑΖ, γι' αυτό και δεν υπάρχουν στοιχεία από τον παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#743574 Στους εννέα μήνες το πιστοποιητικό εμβολιασμού της Ε.Ε.

https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/3246 ... moy-tis-ee
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#743833 110k καθημερινά ενώ με τη 3η δόση είμαστε ένα τσακ πριν τα 3 εκ. :lipsealed: (2,98)
Εγώ αύριο πάω για την 3η. Καλό βόλι.
Τελευταία επεξεργασία από Ove20 και 22 Δεκ 2021, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
BARHonda έγραψε:Φαίνεται να έχει πλακώσει κόσμος για ραντεβού, το νωρίτερο που βρήκα 11/1

Αν έψαχνες λίγο παραπέρα; Άλλοι φτάσανε τότε μέχρι τα Τρίκαλα :innocent:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#743835 Ε ναι, ας κάνουμε 3 εμβόλια και ας πάρουμε μέτρα που είχαμε πριν τα εμβόλια... :metalo:
Makes sense! :yahoo:

γιατί αυτό εισηγούνται οι "ειδικοί"
Άβαταρ μέλους
By g8777
#743837 Εσυ Μιχο τι εισηγεισαι; Αν καταλαβαινω καλα θεωρεις τον εμβολιασμο με το λοκνταουν αλληλοαποκλειομενα ενδεχομενα;
Άβαταρ μέλους
By Ove20
MIXOStsi έγραψε:Ε ναι, ας κάνουμε 3 εμβόλια και ας πάρουμε μέτρα που είχαμε πριν τα εμβόλια... :metalo:

Mόνο εσύ μπορείς να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
g8777 έγραψε:Εσυ Μιχο τι εισηγεισαι; Αν καταλαβαινω καλα θεωρεις τον εμβολιασμο με το λοκνταουν αλληλοαποκλειομενα ενδεχομενα;

Ναι, έτσι θα έπρεπε.
Ειδικά σ' έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό με slogan προώθησης όπως "να πάρουμε τη ζωή μας πίσω", "να ταξιδεύουμε ελεύθερα" και τα λοιπά ωραία που έχουμε ακούσει.
Σε έναν εμβολιασμό που οι πολίτες σπεύδουν να κάνουν το booster για να γλυτώσουμε το lockdown.
Σε έναν εμβολιασμό που λένε ότι προστατεύει ακόμα έναντι της μετάλλαξης.
Και όχι μόνο το lockdown, αλλά και τα υπόλοιπα ηλίθια μέτρα όπως ωράρια καταστημάτων, μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και sms μετακίνησης.
Μέτρα που δεν αλλάζουν κάτι στην έκβαση της πανδημίας.

Ove20 έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Ε ναι, ας κάνουμε 3 εμβόλια και ας πάρουμε μέτρα που είχαμε πριν τα εμβόλια... :metalo:

Mόνο εσύ μπορείς να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα.

Δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα.
Παρέθεσα γεγονότα.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά φαντάζομαι.