- 13 Δεκ 2021, 20:47
Αρχικα να ευχαριστησω τους ξεζουμιστες Μαξ και Λουη, για το καλυτερο πρωταθλημα που εχουμε ζησει στη ζωη μας

Ο αγωνας γαματος κι οχι για το αποτελεσμα φυσικα. Γιατι μας κρατησε στην τσιτα απο την αρχη μεχρι το τελος. Για μενα στην ουσια δεν αλλαξε κατι στον τελευταιο αγωνα. Την δικια μου κουπα την ειχα δωσει στο Μαξ απο τον Ιουνη και σε οτι μεσολαβησε μεχρι χθες, δεν εγινε κατι που να μου αλλαξει την αποφαση.
Αυτο που με εφτιαξε ΠΟΛΥ εχθες, ειναι κατι που ειχα πει εδω και καιρο και μαλλον περασε στο ντουκου. Το μονο που με ενοιαζε λοιπον μετα τον Ιουνιο, ηταν να παρει ο Μαξ την κουπα του λαου, για να μην εχουν αλλοθι του χρονου οι Λουιτσες. Αν αρχισουν (που ΘΑ αρχισουν) τιποτα σφαλιαρες απο το Γιωργαρο το Ρασσελ, να μη μπορουνε να ψελισουν "τωρα που εσπασε τα ρεκορ...", "τωρα πλεον τρεχει μονο το ονομα κι οχι ο οδηγος Λουης...", "δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν...". Του χρονου λοιπον ο Λουης οφειλει να γινει το λιονταρι που τοσο πολυ αναβει τον Τοττο. Αισθανεται αδικημενος κι επισης θελει σαν τρελος το ρεκορ. Ο τελειος συνδυασμος για να ειναι το λιονταρι που ονειρευεται ο Τοττος. Οσο για την ηλικια, ουτε κουβεντα να γινεται. Στα 37 του το "Ρομποτ Ναντο ο μπαμπας σας" ειχε κανει καμια 30αρια - ΜΗΔΕΝ στον φερελπι Βαντουρν (αληθεια ο Λουης εχει κανει πανω απο 5-0 σε ολοκληρη την καριερα του?). Και στα 40 του επεστρεψε μετα απο σαμπατικαλ και θυμισε σε ολους τι εστι ρομποτ.
Φετος ξερω, εκατσε λιγο δυσπεπτο το τοπικουλι. Αντε να πεισεις τον καθεναν οτι ο Μαξ με συνολικα ελαφρως χειροτερο μονοθεσιο και περισσοτερες ατυχιες, καταφερε να παρει τον τιτλο απο το Λουη μεσω περισσοτερου ξεζουμισματος. Του χρονου ομως συντροφοι θα ειναι ευκολα τα πραγματα για την ξεζουμισολογια. Θα βλεπουμε 2 γαματους οδηγους με το ιδιο μονοθεσιο (οσο ιδιο μπορει να ειναι, οντας ραμμενο για το Λουη) και θα βγαζουμε ευκολοτερα τα συμπερασματα μας. Θα κανουμε πολιτισμενες συζητησεις και τελικα θα δουμε ποσα απο τα 7 κατσαρολικα θα ειχε παρει (πανω/κατω, δε θα τσακωθουμε κιολας) ο 7ακις, αν ειχε ολο το γκριντ το ιδιο μονοθεσιο.
Σε ευχαριστω πολυ Μαξ Βερσταππεν που μου δινεις την ευκαιρια του χρονου να αποδομησω (εν μερη, γιατι ειναι χερουκλας φυσικα) το Λουη