Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#743168 Ανάλογα το που σου κάνουν το εμβόλιο λένε και τα δικά τους.
Γενικά, όχι δεν απαγορεύεται.

Η Pfizer λέει ότι σε λίγους μήνες θα έχει έτοιμο εμβόλιο για την Ο. Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, λίγα έχουμε κάνει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
MIXOStsi έγραψε:Ανάλογα το που σου κάνουν το εμβόλιο λένε και τα δικά τους.
Γενικά, όχι δεν απαγορεύεται.

Η Pfizer λέει ότι σε λίγους μήνες θα έχει έτοιμο εμβόλιο για την Ο. Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, λίγα έχουμε κάνει... :lol:

Εγώ θέλω Sputnik για το επόμενο. :protest:

Να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό; Έχεις κάποια επαγγελματική σχέση με το θέμα; Είσαι ιατρός/βιολόγος κλπ; Δεν σε αμφισβητώ και δεν παίρνω μέρος στις διαμάχες που είχες με άλλους στο παρελθόν εδώ. Απλά με ενδιαφέρει προσωπικά, γιατί σε βλέπω πολύ ενεργό. Αν δεν θες δημόσια, δέχομαι και PM (προφανώς δεν θα διαρρεύσω το οτιδήποτε). Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#743175 Το έχω ξαναπεί δημόσια και δεν είναι μυστικό!
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ επαγγελματικά με τον κλάδο (ιατρική, βιολογία, επιδημιολογία, παθολογία, δημόσια υγεία κλπ) :)
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#743200 εθελοντής Novavax χθες στο yahoo στο τοπικό συζήτησης για τη μετοχή:

I am in the Phase III clinical trial. Had my vax in Jan. No side affects. I have had 3 confirmed COVID exposures. Never tested positive for COVID. During the summer as "Delta" raged, I asked the clinicians what was going on with "break through" cases with Novavax. Answer: They had approximately 360 participants vaccinated in the Phase III trials and had 1 (YES ONLY ONE) break through case, when all the other vaccine's were seeing 20% break through cases. I am ALL in on Novavax. While they have had a hard time getting to manufacturing, the technology is tried, true and trusted. Great shelf life under normal refrigeration. Further, we have not been asked yet to come back for boosters. My "guess" -- after almost 1 year, we still have an acceptable antibody level. After all - they take our blood and monitor us very closely."
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Asimov έγραψε:Για ποιον λόγο ο 5,5 ετών γιος της Κεραμεως εμβολιαστηκε κατά προτεραιότητα σήμερα το πρωί;
Είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ

Κι ο γιός του Πλεύρη προχθές .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#743214 Μην ξεχναμε οτι ο Πλευρης ειναι Ρσενικος καταδρομεας. Ευκολακι να κερδισει τους υπολοιπους "φλωρους" σε ταχυτητα και να κλεισει ενα ραντεβουδακι πρωτος.

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#743224 3η δόση χτες βράδυ, σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησαν τα όργανα με την γνωστή κακουχία,πυρετό, αδυναμία

Πάντως ρε παιδιά είναι το μόνο εμβόλιο που συστηματικά δίνει συμπτώματα. Όσοι φίλοι το έχουν κάνει, σχεδόν όλοι είχαν κάποια συμπτώματα στις δόσεις. Λίγοι την γλύτωσαν. Consistency

Τα παιδικά εμβόλια η ακόμη και το αντιγριππικο που έκανα πριν κάνα 2μηξο γιατί δεν δίνουν ποτέ η πολύ σπάνια;
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#743225 3η δόση χτες βράδυ, σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησαν τα όργανα με την γνωστή κακουχία,πυρετό, αδυναμία

Πάντως ρε παιδιά είναι το μόνο εμβόλιο που συστηματικά δίνει συμπτώματα. Όσοι φίλοι το έχουν κάνει, σχεδόν όλοι είχαν κάποια συμπτώματα στις δόσεις. Λίγοι την γλύτωσαν. Consistency

Τα παιδικά εμβόλια η ακόμη και το αντιγριππικο που έκανα πριν κάνα 2μηνο γιατί δεν δίνουν ποτέ η πολύ σπάνια;
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#743229 Σε δείγμα 30 ατόμων του περίγυρού μου μέχρι στιγμής ένα ποσοστό 5% είχε κάποια ελαφριά παρενέργεια. Οι υπόλοιποι τίποτα. Ολα καλά.
Άβαταρ μέλους
By skous
Ove20 έγραψε:Σε δείγμα 30 ατόμων του περίγυρού μου μέχρι στιγμής ένα ποσοστό 5% είχε κάποια ελαφριά παρενέργεια. Οι υπόλοιποι τίποτα. Ολα καλά.
Εμένα σε δείγμα 15 είχαμε 1 παρενέργεια == δέκατα (μιλάω για 3 δόση)

Γρίπη πριν δυο χρόνια είχαμε 7/8 με πυρετούς την εποπμενη μέρα :)

< >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#743233 ΑΖ 1η δοση, μια σχετική κόπωση και κακουχία 10-12 ώρες μετα το.εμβολιο που κράτησε για μια ημέρα, χωρίς όμως να με εμποδίσει ουσιαστικά.

ΑΖ 2η δοση δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα

Pfizer αναμνηστική, πολύ ήπια ενόχληση στο χέρι για λιγότερο από μια ημέρα και τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geralt έγραψε:3η δόση χτες βράδυ, σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησαν τα όργανα με την γνωστή κακουχία,πυρετό, αδυναμία

Τα παιδικά εμβόλια η ακόμη και το αντιγριππικο που έκανα πριν κάνα 2μηξο γιατί δεν δίνουν ποτέ η πολύ σπάνια;

Θέλεις να μας πεις και ποιο είναι αυτό το εμβόλιο; Moderna?