Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#742650 Δεν ειναι πολιτικο το θεμα συντροφοι.

Πρεπει παραδεχτουμε επιτελους, οτι καποιοι γονεις το ξεζουμιζουν το πληκτρολογιο περισσοτερο απο αλλους γονεις :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#742651 Για τα υπόλοιπα 69 δεν έκαναν ειδική αναφορά στις ειδήσεις. Αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω, να μας πεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Asimov έγραψε:Για τα υπόλοιπα 69 δεν έκαναν ειδική αναφορά στις ειδήσεις. Αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω, να μας πεις.

Πλακιτσα κανω φιλε. Μια ακομα επικοινωνιακη πατατα του Κουλη, με πρωταγωνιστρια την κουκλα :inlove: και υπερκομψη :inlove: Κεραμεως :inlove:
Άβαταρ μέλους
By nikos
Bayern7 έγραψε:Κουράστηκα. :s_hang
Βεβαίωση θετικού τεστ λέμε.
Το έκανα πριν 1 μήνα ακριβώς όταν νόσησε η :inlove: μου.
Μόλις δηλώθηκε θετικό το τεστ από το γιατρό, μπήκα στο σύστημα έβγαλα τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ (οχι νοσησης) και πήγα στον παθολόγο έγραψε αναρρωτική.
Την αναρρωτική μαζί με τη βεβαίωση ΘΕΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ (οχι νόσησης) την στείλαμε στην εταιρία που δουλεύει και κάναμε και την αίτηση στο ΕΦΚΑ για το επίδομα της πλάκας που δίνει.

Το δε πιστοποιητικό νόσησης, ειχε εκδοθεί νωρίτερα από τη συμπλήρωση του μήνα, δεν θυμάμαι πόσο, αλλά δεν περνούσε το σκανάρισμα. Λογικό.
Ελεγε πάνω την ημερομηνία από πότε θα ισχύει.

Τώρα αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο μήνα, ο θεός και η ψυχή τους.
Σε πιστεύω.
Εγώ σου λέω σημερινά στοιχεία.
Έχω κάνει τη 1 δοση και πριν τη 2η βγήκα θετικός σε μοριακό από δημόσια δομή.
Βγαίνει μόνο το νόσησης που σωστά λες έχει ισχύ μετά από 1 μήνα.
Ίσως σε εμβολιασμενους βγαίνει αμέσως μέσω gov.
Ήταν η γυναίκα σου εμβολιασμενη?
Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτω
Άβαταρ μέλους
By g8777
Asimov έγραψε:Για τα υπόλοιπα 69 δεν έκαναν ειδική αναφορά στις ειδήσεις. Αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω, να μας πεις.

Εκαναν -δεν εκαναν ειναι παντελως ασχετο με τα υποννοουμενα που αφηνεις. :iconcool:

Οποτε θεωρω οτι εσυ πρεπει να μας πεις τι εγινε :iconcool: , εγω προσεγγιζω την Νικη :inlove: με αγαθες προθεσεις ( ie εσπασε το F5 του πληκτρολογιου οπως χιλιαδες αλλοι γονεις).
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#742662 Εσύ είσαι δίκαιος κι εγώ πονηρός, να τα λέμε αυτά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:...εγω προσεγγιζω την Νικη :inlove:

Αυτο το "προσεγγιζω¨" κι αυτο το "Νικη" δε μου αρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ :s_mad

Μου φανηκε σα να εχεις πλησιασει πιο κοντα της, απο οτι εγω :s_mad

Κοψε το ξεζουμισμα να σε πλησιασω λιγο. Δε χαλασαμε τις καρδιες μας για τους οδηγους τοσα χρονια, θα τις χαλασουμε για το μνι (ή πιο σωστα μναρο) ωρε Τζι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#742688 Αμιγώς επιθετικό προσκέφαλο οδηγικά.