Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Anonymous Founder έγραψε:drdino έγραψε:Αν είχα ακόμα μύλο θα την είχα χτυπήσει εδώ και καιρό, ικανοποιεί πολλά γούστα (καφέ, γκατζετ, engineering).
330€ χωρίς αποστολή διαβάζω.![]()
Ωραίο γκατζετάκι, και ειδικά το engineering του ερωτεύσιμο, αλλά το βρίσκω καθ'όλα μη πρακτικό, ακόμη κι αν ξεπεράσεις την πανάκριβη τιμή.
rx8_drifter έγραψε:Mετράει πολυ το κανάλι του τυπά, τον ανακάλυψα πρόσφατα και εχω κολησει

dimik έγραψε:Το μόνο κακό είναι ότι δεν κάνει για πολλούς καφέδες. Αν είναι να κρυώσει ο δικός μου μέχρι να φτιάξω τηε συζύγου τι να το κάνω.
Zorz έγραψε:dimik έγραψε:Το μόνο κακό είναι ότι δεν κάνει για πολλούς καφέδες. Αν είναι να κρυώσει ο δικός μου μέχρι να φτιάξω τηε συζύγου τι να το κάνω.
Γι αυτό και παίρνεις 2χ.

dimik έγραψε:Zorz έγραψε:Γι αυτό και παίρνεις 2χ.
Ελευθέρος έτσι;

Zorz έγραψε:Και κάπως έτσι, η Lelit PL41 PLUST PID + Eureka Mignon Specialita 15BL σε Κόκκινο Ferrari των 700-800 ευρώ γίνεται η ορθολογική επιλογή μπας και πιείς κάνα καφέ εδώ μέσα με τα νεροπλυματα που πας και φτιάχνεις .
g8777 έγραψε:.. διάλεξε έναν φορουμιτη από δώ μέσα. Έναν μόνο,δεν προλαβαίνω , πνίγομαι.
Zorz έγραψε:dimik έγραψε:Zorz έγραψε:Γι αυτό και παίρνεις 2χ.
Ελευθέρος έτσι;
Μαρκετινίστας.
Δες πως δουλεύει το decoy choice στα οικιακά: Της αρχίζεις το πρέσιγκ για το τι καλό καφέ φτιάχνει, δες τη crema εκεί που βγάζει, άσε που είναι στολίδι πραγματικό, σαν κυλινδροπίστονο Ducati που κατέληξε στο MoMA κλπ. Αλλά εντάξει, έχει και τα μειονεκτήματα της, 6 λεπτά για να φτιάξει ένα καφέ είναι κάπως υπερβολικά, τι θα κάνουμε, θα πίνει ο ένας το καφέ του και τον κοιτά άλλος όσο ψήνεται ο δικός του ή θα πίνει ο ένας κρύο καφέ; Δεν ήθελες κι εσύ να πάρουμε το θερμοθάλαμο για να κρατούσε έστω το καφέ ζεστό γιατί προτιμούσες έξτρα συρτάρι στη κουζίνα.
Από την άλλη αντε πες, παίρνουμε 2 από δαύτα. Μετά θα πιάνουν το μισό πλυντήριο πιάτων για να τα πλύνεις. Κι άσε το άλλο, 2χ €300, βάλε και άλλα 150 για μύλο της προκοπής, αρχίζει να ακριβαίνει το πράγμα.
Και κάπως έτσι, η υπεραυτόματη Sage ή Melitta των 700-800 ευρώ γίνεται η ορθολογική επιλογή.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]