Corto Maltese έγραψε:Αν εξαιρέσεις ότι έχει μεσάνυχτα για τους αγώνες των ΗΠΑ που χρησιμοποιεί ως παράδειγμα, ίσως.
Giuseppe Busso έγραψε:Ο Έλληνας Βασιλιάς της πένας στην F1, aka Τάκαρος Πουρναράκαρος μίλησε; έβγαλε κάνα κείμενο;
Τάκης Πουρναράκης
Η απουσία του Χάμιλτον από τη συνέντευξη Τύπου δεικνύει το πως αισθάνονται στη Mercedes (παρότι διατήρησαν τον τίτλο στους κατασκευαστές) για τις αποφάσεις του Μάσι. Αν δικαιωθούν σε κάποιο δικαστήριο θα κάνουν περισσότερο κακό και στην ομάδα τους και στο άθλημα.
Τάκης Πουρναράκης
Η τυφλή θεά χαμογέλασε στο Χάμιλτον στην τελευταία στροφή του Ιντερλάγος το 2008 που πρόλαβε και πέρασε το Τίμο Γκλοκ γιατί γλιστρούσε με σλικ στη βροχή, του γύρισε την πλάτη χτες βράδυ σ’ έναν αγώνα που ξεκάθαρα άξιζε τη νίκη.
Τάκης Πουρναράκης
Τέλος εποχής. Άξιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν. Περιμένω με ενδιαφέρον τα σχόλια όσων μόνιμα βλέπουν ότι ευννοείται η μια ή η άλλη πλευρά σκόπιμα.
Θα ξημερώσει άραγε ποτέ η μέρα που θα σταματήσουμε να διαβάζουμε την παπαρια για τον Γκλοκ;

ripper έγραψε:Όλα καλά, όλα ανθηρα (λέμε τώρα).
Θα ξημερώσει άραγε ποτέ η μέρα που θα σταματήσουμε να διαβάζουμε την παπαρια για τον Γκλοκ;
Το περίεργο είναι ότι δεν μνημονεύεται ποτέ ο Rainmeister Vettel που τον πέρασε για να καταστήσει για λίγα δεύτερα πρωταθλητή τον Μάσσα
Από τον Τακαρο όμως περίμενα κάτι πιο σοβαρό. Τόσα χρόνια είναι στα πράγματα, ποτέ δε με εντυπωσίασε αλλά τον σέβομαι.
Γράψε πάνω στην ουσία αυτού που είδαμε ρε άνθρωπε...
Το Γκλοκ ο νεαρός τότε εαυτός μου τον μισούσε και τον κατηγορούμε, καταλαβαίνω όμως πόσο παράλογος ήμουν.
Δεν έχει σύγκριση το χθεσινό με το Γκλοκ. Χθες είδαμε τη μεγαλύτερη μαϊμουδιά και εξωτερική παρέμβαση που έχει γίνει ποτέ και έκρινε ολόκληρο πρωτάθλημα...
https://www.youtube.com/post/UgkxuLAVyZ ... 1iECr5Ln18
Giuseppe Busso έγραψε:Λατίφι για το ατύχημα στο Άμπου Ντάμπι: «Ζητάω συγγνώμη που επηρέασα τον αγώνα»
https://www.sport-fm.gr/article/latifi- ... PfPsC4x5z0
Μα για ποιο λόγο να ζητήσει συγγνώμη που "επηρέασε τον αγώνα". Μα και το ατύχημά του είναι αγώνας.
Yugo_para_siempre έγραψε:Το Γκλοκ ο νεαρός τότε εαυτός μου τον μισούσε και τον κατηγορούμε, καταλαβαίνω όμως πόσο παράλογος ήμουν.
Δεν έχει σύγκριση το χθεσινό με το Γκλοκ. Χθες είδαμε τη μεγαλύτερη μαϊμουδιά και εξωτερική παρέμβαση που έχει γίνει ποτέ και έκρινε ολόκληρο πρωτάθλημα...
Ενδέχεται ο ακόμα πιο ώριμος εαυτός σου (και εαυτός μας), με όσα θα έχουμε δει τα επόμενα 10-20 χρόνια, να συνειδητοποιήσει ότι ήμασταν παράλογοι το 2021. Μπορεί.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Από την άλλη αυτό που έγινε προχθές ήταν ακριβώς το αντίθετο. ΜΙΣΟ γύρο πριν την επανεκκίνηση δεν ήξερε η διοργανώτρια αρχή με ποιον τρόπο θα γίνει ο επόμενος ενάμισης γύρος με τον οποίον θα έληγε το πρωτάθλημα και έκανε ό,τι της κατέβηκε. Αυτό στην Αμερική δε συμβαίνει ποτέ. Γι'αυτό και ασχέτως νικητή και ασχέτως "δικαιοσύνης" τα προχθεσινά δε θα ξεχαστούν ποτέ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
JarnoT έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Το Γκλοκ ο νεαρός τότε εαυτός μου τον μισούσε και τον κατηγορούμε, καταλαβαίνω όμως πόσο παράλογος ήμουν.
Ενδέχεται ο ακόμα πιο ώριμος εαυτός σου (και εαυτός μας), με όσα θα έχουμε δει τα επόμενα 10-20 χρόνια, να συνειδητοποιήσει ότι ήμασταν παράλογοι το 2021. Μπορεί.
Δεν μπαίνω πολύ στο γιατί έγινε η μαϊμουδιά, ίσως είναι πολλές οι εκδοχές, με κυρίαρχη την επιθυμία να μείνει σε πολλούς θεατές, που δεν πολυασχολούνται με τις λεπτομέρειες, ότι ήταν ένα απίστευτο δραματικό τελείωμα του πρωταθλήματος.
Όμως το ότι έγινε μαϊμουδιά υπό την έννοια ότι έκαναν μια διαδικασία επανεκκίνησης που ούτε έχουμε ξαναδεί και ούτε προβλεπόταν από τους κανονισμούς δε νομίζω ότι αλλάζει.
Δε θεωρώ ότι αυτή η διαπίστωση έχει τον παραλογισμό που είχα για τον Γκλοκ.
Ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes είπε στο ραδιόφωνο της ομάδας του: «Αυτό έχει χειραγωγηθεί», αφού ο Βρετανός προσπεράστηκε από τον Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο γύρο του αμφιλεγόμενου Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι που τελείωσε την Κυριακή.
Το μήνυμα δεν μεταδόθηκε στην παγκόσμια τηλεοπτική ροή, αλλά ακούστηκε στο ενσωματωμένο κανάλι του επτά φορές πρωταθλητή Χάμιλτον στο F1TV, ανέφεραν πολλά μέσα ενημέρωσης.
Ο Verstappen της Red Bull προσπέρασε τον Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο για να κερδίσει το GP του Άμπου Ντάμπι και να διεκδικήσει το πρώτο του πρωτάθλημα αφού ο διευθυντής του αγώνα Michael Masi άλλαξε τη διαδικασία του αυτοκινήτου ασφαλείας.
Η απόφαση έδωσε στον Verstappen μια ξεκάθαρη πορεία έναντι του Hamilton σε έναν τερματισμό σπριντ στον τελευταίο γύρο, με τον Ολλανδό οδηγό να φορά πιο φρέσκα ελαστικά.
https://www.caroto.gr/2021/12/14/%ce%b3 ... %bb%ce%b9/
Τα λέγαμε όλη τη χρονιά μεγάλε Λούη. Θα μιλούσαν οι μουγγοί, θα άκουγαν οι κουφοί, θα έβλεπαν μέχρι και οι τυφλοί.
Πάλευες όλη τη χρονιά μόνος, όντας ο πιο καλός εργαζόμενος της ομάδας του "Αστεριού" της AMG-Mercedes, κόντρα σε όλους και όλα, κόντρα σε αποφάσεις.
Η γνώμη μου είναι ότι ακόμη και πρώτος να έσκιζες την καρό σημαία, θα έβρισκαν τρόπο να σου την αφαιρέσουν την πρωτιά. Εσύ απλά τους το πήγες μέχρι τέλους, τους ξεμπρόστιασες Λούη. Την Κυριακή εξέθεσες ένα ολόκληρο σύστημα που λυμαίνεται το άθλημα. Το είχα καταλάβει από καιρό, εσύ απλά έβγαλες στη φόρα όλα τα πειστήρια. Και πάλι όμως κατάφερες να μην κάνεις εκπτώσεις στο ήθος σου. Ενώ εγώ μέσα έλεγα, ρίχτο πάνω του το αμάξι ή ρίξε του κάνα μπουκετίδι ή κάνε τα ποτάνα όλα γενικά, εσύ έκανες αυτό που ΔΕΝ θα έκανε κάθε άνθρωπος από τα νεύρα του. Θεωρώ τις αντιδράσεις σου, ακόμη πιο αξιέπαινες από την οδήγησή σου, σε βαθμό που θα αναρωτιόμουν αν είναι αυτή μια γήινη αντίδραση.
Τους νίκησες Λούη. Δεν πήρες το 8ο. Πήρες το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξεβρακώματος.