Forum για τη Formula 1

1)Ποιος θα στεφθει πρωταθλητης?2)Θα τρακαρουν μεταξυ τους?

13
23%
16
29%
17
30%
10
18%
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#742163 24+ ώρες μετά και ακόμη δεν έχω χωνέψει.
3 καφάσια Σουέπς κατεβάσαμε παρέα με τον πικουλίνο μου αλλά @.
Το χθεσινό θα το πληρώσετε.

Αλλά

Τι σας έκανε ρε; Ρε τι έκανε χθες ο μουρλός Βρετανός; Πήρε ΠΠΚ μόνος του... :lipsealed:
Και έγινε κλοπή του 8ου. :lipsealed:

Ευλογημένος που σε ζούμε εν ζωή μεγάλε Χάμιλτον :s_howdy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#742181 Μην εισαι αχαριστος. Εφερε και 226 ποντους ο Μποτας. Στα quals επαιζε εκει ψηλα..Στους αγωνες σερνοτανε....Αλλα η μεγαλυτερη αχαριστια ειναι αυτη.

Ολοκληρο πειραματοζωο εγινε. Εφτασε να αλλαξει 6 μοτερ για το καλο του Λουη στους τελευταιους 4 αγωνες...Τοση αχαριστια πια??
Η στην Ουγγαρια που τους πεταξε εξω?

ΤΣΤΣΤΣΤ

Του χρονου θα χετε Ρασελ. Μην ανησυχεις λοιπον :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#742186 Bασικά για τον Μποτίνιο θα συμφωνήσω με Geo. Στα quali καλός ήντουνε, όταν leadαρε επίσης, όμως δεν προσπέρναγε ρε γμτ.

Κακά τα ψέματα, θα βοήθαγε τρελά με P3-P4 στο χθεσινό grid, αλλά φευ.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#742187 Η FIA αποδείχθηκε ανίκανη να διαχειριστεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η Mercedes έριξε μεγαλύτερη βαρύτητα στο lobbying παρά στη στρατηγική.

Οι Hamilton senior και junior ΚΥΡΙΟΙ!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#742190 Ευτυχως που δεν καταστραφηκε το αθλημα απο τις wingmanιες των Μερκ Γκεακο μ.

Γκεακο σαν να ριχνει χιονονερο. Για βγαλε γλωσσα εξω μπας και σταθει καμια χιονοσυνυφαδα.

Του χρονου με τον Ρασελ που θα συντριψει τον Λουη (ή και οχι, αναλογως θα τα γυρισουμε ομως ο Νικος & ο Νικος Ριζος Jr ) στα 37 του θα Λαμψη η ηθικη.

Εβαλες και σιφτυ ρε μπαγασα. Ατσααα!!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#742192 Γκεάκο ο Μαραντόνα δεν οφείλει να αποδεικνύει (από τον τάφο πλέον) συνέχεια ότι ήταν ο καλύτερος.
Αυτό πρέπει να το καταλάβεις.

Για να είμαι δίκαιος, το χθεσινό ήταν καρμικό μόνο για το πρωτάθλημα του Γκλοκ.
Κατά τα άλλα, ο Λούης θα αποφασίσει αυτός το καλύτερο για εκείνον. Εγώ θέλω να τον δω να συνεχίσει να τρέχει.
Σωματικά και πνευματικά δεν θυμίζει καθόλου παλαίμαχο 37χρονο.

Αν πάλι αποσυρθεί, το ήδη φτωχό από τα "γεγονότα" άθλημα, θα γίνει ανεπανόρθωτα φτωχότερο και αυτό θα έχει τη σφραγίδα της RB & FIA.
Ξαναλέω, χθες μπορεί ο Χάμιλτον φαινομενικά να έχασε, αλλά ουσιαστικά κέρδισε. Κέρδισε μέχρι και ορκισμένους εχθρούς να συνταχθούν με το μέρος του.
Κάπως έτσι χτίζονται οι μύθοι και χθες ο Χάμιλτον έγινε Θρύλος.
Ο Χάμιλτον είναι πάνω από τον Σουμάχερ πολύ καιρό τώρα.
Για αυτό πες μου με το χέρι στην καρδιά, είναι όντως η εξέλιξη που ήθελες πραγματικά; μακροπρόθεσμα αυτά τα γεγονότα θα βγουν σε καλό; σκέψου πριν απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Giuseppe Busso έγραψε:Ο Χάμιλτον είναι πάνω από τον Σουμάχερ πολύ καιρό τώρα.

Eίσαι ακόμα φορτισμένος σύγγαυρε. Βαρύτατη κουβέντα πληκτρολόγησες.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
diplomat έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Ο Χάμιλτον είναι πάνω από τον Σουμάχερ πολύ καιρό τώρα.

Eίσαι ακόμα φορτισμένος σύγγαυρε. Βαρύτατη κουβέντα πληκτρολόγησες.

+1 Ο Σουμάχερ έχασε μόνο μια φορά από ομόσταυλο γιατί είχε σπάσει το πόδι του (1999). Αν είχε την Mercedes το 2014-21, αντί για την κατά τ' άλλα φημισμένη Σκουντερία του 1999-04, μάλλον θα είχε εκείνος 8. Δεν θα έχανε ποτέ από ομόσταυλο τον τίτλο, αν έτρεχε όλη τη χρονιά (βλ. Νίκο 2016)*

*Το 2007 εξαιρείται καθώς ποτέ δεν το 'χει σηκώσει (ακόμα) ρούκι.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#742206 Γενικά οι ομόσταυλοί του στα 90'ς δεν ήταν τίποτε τρομερό, όμως τo 16-0 που τους κούμπωνε κάθε χρονιά στο grid είναι απλά κρυστάλλινο.

Aπό 91-01 ήταν 155 - 9 σε quali. :help:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
Geo f1 έγραψε:Του χρονου θα χετε Ρασελ. Μην ανησυχεις λοιπον :shifty:

Σιγα τα ωα που λενε,οταν χρειαστει μια χαρα θα κανει τον Νο2 ο Ρασελ,απλα σαν πιτσιρικος θα εχει περισσοτερη εκρηξη μεσα στην πιστα για να διακριθει με μια ομαδα επιπεδου Mercedes,κανενας Χαμιλτον δεν κινδυνευει απο τον Ρασελ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#742210 Παρακαλω, εχουμε τοπικο σε αεροστεγη συσκευασια για να συνεχιστει τετοιου ειδους μπουρμπουληθροκουβεντα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
diplomat έγραψε:Γενικά οι ομόσταυλοί του στα 90'ς δεν ήταν τίποτε τρομερό, όμως τo 16-0 που τους κούμπωνε κάθε χρονιά στο grid είναι απλά κρυστάλλινο.

Aπό 91-01 ήταν 155 - 9 σε quali. :help:

Τον μπαμπά Μαξ τον είχε για πρωινό :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#742226 Καθηστε ρε παιδια ο Σουμαχερ δεν ηταν στην Μερκ? Δεν τον νικησε ο Νικο 3 συνεχομενα χρονια?
Α οχι γυρισε και εκανε την πλακα του και εστηνε την ομαδα και το μονοθεσιο για τον Lewis..Τετοιος ηταν...Παντα τους αλλους σκεφτοταν :s_yes