Forum για τη Formula 1

1)Ποιος θα στεφθει πρωταθλητης?2)Θα τρακαρουν μεταξυ τους?

13
23%
16
29%
17
30%
10
18%
Άβαταρ μέλους
By g8777
ripper έγραψε:;
Γιατί να βλέπω; :help:

Γιατί η ζωή συνεχίζεται.

Γιατί το 2022 αλλάζουν όλα.

Γιατί κατά τα φαινόμενα ξαναγυρίζει ένας τουλάχιστον παραδοσιακός κατασκευαστής ατην διεκδίκηση των τίτλων.

Γιατί ο Λούης και οι Μουργολυκοι μόλις απέκτησαν κίνητρο.

Ριππερ το μαγαζί πάντα έτσι δούλευε, απλά τους τελευταίους αγώνες το χειρίστηκαν τόσο ερασιτεχνικά που γελοιοποιηθηκαν σε καθε σοβαρό πελάτη τους.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#741904 H Μερκ δεν τις παίρνει καλά τις ήττες. Σε βάθος διετίας θα έχει δώσει τα κλειδιά στον Στρολ και θα ασχοληθούν με το αγαπημένο τους θέμα, τα ταξί και αν θα τα έχουν υβριδικά ή full ηλεκτρικά.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#741905 Αληθεια γιατι ο Σαινθ αφου ηταν τριτος και μαλιστα με φρεσκα κοκκινα, δεν ξεκινησε πισω απ τον Φερσταππεν οταν εφυγε το αυτοκινητο ασφαλειας αλλα ειχε ντουμπλαρισμενα που δεν εφυγαν απο μπροστα του;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#741906 Και να ήταν ο Σάινθ απλά παρακαλούσε για στούκα. Κι όλοι οι υγιείς οπαδοί φυσικά. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By ripper
Νίκος Παππάς έγραψε:Κάπως έτσι σκεφτόμουν κι εγώ πριν κάνα δυο ώρες ripper αλλά ξέρεις τι;
Αν η Ferrari γι εμένα κι η McLaren γι εσένα έχει καλό μονοθέσιο στις χειμερινές δοκιμές, θα τρώμε νυχι πριν τον πρωτο αγώνα του 22. :inlove:

Ναι ρε συ Νίκο, αλλά γιατί;
Να φτάσουμε στον τελευταίο αγώνα και να αποφασίζουν με το στανιό ποιος θα νικήσει; Έτσι ξεκοψα από μπάσκετ κυρίως αλλά και από ποδόσφαιρο που μικρός ήμουν πορωμενος όσο δεν πάει.
Αυτό νομίζουν ότι θέλουμε να βλέπουμε;
Ε όχι.

G μαγειρευανε για να φτάσει να κρίνεται το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα, ΟΚ έχει μια λογική. Απόφαση για πρωταθλητή δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον όσο βλέπω εγώ. Και δεν καταλαβαίνω τι λογική έχει.
Αηδίασα. Έβλεπα με την οικογένεια που με κοιτούσαν απορημένοι και δεν ήξερα τι να πω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741909 Κοίτα. Το έργο είχε στηθεί από περισυ Δεκέμβρη με τις αλλαγές των κανονισμών που ήταν στοχευμένες. Ο Μαξ απλα στάθηκε αντάξιος του κλίματος που είχε διαμορφωθεί. Υπέρβαση όμως δεν έκανε ΠΟΤΈ στο φετινό πρωτάθλημα. Υπέρβαση έκανε ο Λούης όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Απλά όταν έσφιξαν τα γάλατα και πιέστηκε ένας από τους 2 , εκεί ήρθε με άκομψο τρόπο η φια . Διάβολος, λεπτομέρειες.

Το ερώτημα είναι αν επαναλάβει το ίδιο λάθος η φια (μονοκρατορία ομάδας / οδηγού που στραγγαλίζει το μαγαζί).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#741913 Γιατί όλα είναι χρήμα ripper και αυτό θέλει αλλαγή. Το χρήμα βαριέται τις μονοκρατοριες.

Ελπίζω μόνο στην συνειδητοποίηση ότι αυτές οι μαμουνιες στους κανονισμούς βλάπτουν το προιον πανω απ'όλα.

Τώρα αμα και του χρόνου τα κανουν σαν τα μουτρα τους, εδώ είναι ο Corto να μας πει πως θα βλέπουμε Αμερικανικούς αγώνες. Εκεί τον σέβονται τον πελατη.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#741916 Δεν έχω αμφιβολία ότι θα βλέπω του χρόνου, είναι ναρκωτικό...
Ειδικά αν η Φοράδα είναι καλή, ακόμα πιο εθιστικό.

Όμως σήμερα.

Δεν έδωσαν καμία εξήγηση για το 1ο του 48.12. Πως γίνεται να μην απαντούν καν;

Η εξήγηση που έδωσαν για το 2ο του 48.12 είναι πραγματικά τόσο αδιανόητη, τόσο εξωφρενική που λες ότι δε γίνεται να είναι επίσημη θέση, ούτε σαν αστείο.
Περίμενα κάτι, κάπου αλλού να πατήσουν που να έχει έστω και ένα ελάχιστο έρεισμα.
Δηλαδή είπαν, ότι άπαξ και δείξουμε "Safety Car in this lap" όλοι οι κανόνες που ρυθμίζουν θέματα που αφορούν το SC αναιρούνται. Κοινώς.
Γιατί;
Γιατί έτσι γουστάραμε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Corto Maltese έγραψε:H Μερκ δεν τις παίρνει καλά τις ήττες. Σε βάθος διετίας θα έχει δώσει τα κλειδιά στον Στρολ και θα ασχοληθούν με το αγαπημένο τους θέμα, τα ταξί και αν θα τα έχουν υβριδικά ή full ηλεκτρικά.

:s_rofl
Καθόλου μακριά από την πραγματικότητα δεν μου φαίνεται!
Πρώτη φορά που λυπήθηκα τον LH σήμερα, μιλάμε για κανονική ληστεία η φάση στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Corto Maltese έγραψε:H Μερκ δεν τις παίρνει καλά τις ήττες. Σε βάθος διετίας θα έχει δώσει τα κλειδιά στον Στρολ και θα ασχοληθούν με το αγαπημένο τους θέμα, τα ταξί και αν θα τα έχουν υβριδικά ή full ηλεκτρικά.

Ας έρθουν στα ράλλυ αν φύγουν από F1.
Έχουμε μείνει λίγοι να γουστάρουμε αυτό το καταπληκτικό άθλημα, που στο παγκόσμιο επίπεδο παραμένει θεαματικό. Το μόνο που του λείπει είναι συμμετοχές.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741920 Εμένα μου φαίνεται αρκετά πιθανό σε βάθος διετίας η Μερκ να έχει δέκα σερί και ο Λούης το πολυπόθητο 8ο . Και μετά ναι,θα χαιρετίσει για αλλά 50 χρόνια .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#741921 Η Μερκ το πρωτάθλημα το τσίμπησε , για τον Ham επέδειξε αδιαφορία, δεν τον βάλαν μέσα. Για μένα ήταν κι αυτοί στο κόλπο.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
mousatos έγραψε:Η Μερκ το πρωτάθλημα το τσίμπησε , για τον Ham επέδειξε αδιαφορία, δεν τον βάλαν μέσα. Για μένα ήταν κι αυτοί στο κόλπο.

Μα αν τον έβαζαν μέσα, θα έχανε τη θέση στην πίστα, γιατί η Ρεντ Μπουλ θα κρατούσε έξω το Μαξ, ενώ δεν ήξεραν αν θα επανεκκινήσει ο αγώνας.
Επίσης ο Μαξ είχε αρκετά φρέσκο λάστιχο από το Virtual SC των προηγούμενων γύρων, οπότε και να επανεκκινούσε ο αγώνας θα ήταν δύσκολο να περάσει ο Λούης.
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 13 Δεκ 2021, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά