Forum για τη Formula 1

1)Ποιος θα στεφθει πρωταθλητης?2)Θα τρακαρουν μεταξυ τους?

13
23%
16
29%
17
30%
10
18%
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
sparticle έγραψε:Γιατί όλο αυτό που συνέβη σήμερα με κάνει να νιώθω μια απεριόριστη στεναχώρια για τη Ferrari?

Εγώ σκέφτομαι στην θέση του Χάμιλτον να ήταν οδηγός της Ferrari και παρηγοριέμαι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
sparticle έγραψε:Γιατί όλο αυτό που συνέβη σήμερα με κάνει να νιώθω μια απεριόριστη στεναχώρια...

Χωρίς Φερράρι, χωρίς γνήσια "στενοχώρια", αλλά υπάρχει έντονο αυτό το αίσθημα Σπύρου Παπαδόπουλου "τι έγινε εδώ ρε παιδιά;"
Αλλά αυτό χτίζεται όλη τη χρονιά (σαν αίσθημα) οπότε ούτε ακριβώς έκπληξη είναι, αλλά ούτε χωνεύεται κιόλας.
Παρότι, ξαναλέω, τον αγώνα τον χάρηκα, θα τον χαιρόμουν κι αν στούκερναν μεταξύ τους. Τελικά αυτό το σενάριο θα ήταν πιο καθωσπρέπει :innocent:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#741887 Βασικά τώρα που είδαμε και το σημερινό, απλώς συνειδητοποιούμε ότι το είχαμε μπροστά μας όλη τη σεζόν.

Δυστυχώς ακόμα και κάποιες υπερβολές ή... τρολιές του g επιβεβαιώνονται.

Ναι, στεναχώρια γενικά γιατί -όπως είπαν και άλλοι- η F1 έχει γίνει Netflix.

Αν μου έλεγες και τρία χρόνια πριν ότι κάποιος θα κερδίσει τον Hamilton θα σου έλεγα "επιτέλους, ναι!". Αν μου έλεγες με αυτόν τον τρόπο, δεν θα το πίστευα.

Είμαι χαρούμενος που δεν πήρε το 8ο και βρίσκεται ακόμα στην κορυφή ο Σούμι με αυτά που έκανε με τη Ferrari.

Πολλά συγχαρητήρια στον Max για την ταχύτητα που είχε όλη τη σεζόν και στο Newey που πάλι σχεδίασε και έστησε έναν πύραυλο. Και στη Honda φυσικά, αν κρίνουμε και από τις επιδόσεις των AT.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
The stewards' bulletin explained that Mercedes argued there had been a breach of Article 48.12 of the regulations which state that "any cars that have been lapped by the leader will be required to pass the cars on the lead lap and the safety car" and "once the last lapped car has passed the leader the safety car will return to the pits at the end of the following lap."

The stewards said that although that article may not have been "applied fully" as the safety car came in at the end of the same lap, "Article 48.13 overrides that and once the message 'Safety Car in this lap' has been displayed, it is mandatory to withdraw the safety car at the end of that lap."

Δεν πιστεύω τι διαβάζω, ειλικρινά το λέω.

Για το 1ο, που δεν προσπέρασαν όλοι όσοι είχαν φάει γύρο, παρά μόνο οι 5 ανάμεσα τους, δεν απάντησαν καθόλου;

Για το 2ο, είναι πραγματικά απίθανοι.
Το 48.13 overrides λένε... Αν είναι δυνατόν. Δεδομένου ότι έχεις τηρήσει το 48.12 και το SC μπει μέσα τουλάχιστον στον επόμενο γύρο(ή σε ακόμα μεταγενέστερο αν χρειάζεται, το λέει και αυτό το 48.12) από αυτόν που προσπέρασαν όσοι είχαν φάει γύρο.
Όταν τελικά δείξεις 'Safety Car in this lap' είναι υποχρεωτικό το SC να μπει μέσα στο τέλος του γύρου αυτού.

Δεν έχει λογική το 48.13 να αναιρεί-παρακάμπτει το 48.12.
Το 48.13 ως συνέχεια του 48.12, δηλαδή δεδομένου ότι έχει τηρηθεί το 48.12, έχει λογική.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741890 O g πάντα επιβεβαιώνεται. :shifty:

Yugo.

Το μαγαζί είναι της φια. Και δικαστής της φια είναι...η φια. :lol:

Και imho καλά θα κάνει η Μερκ να το λήξει εδώ. Πλήττεται συνολικά το μαγαζί με τακτικές Χορνερ, δεν έχει ωφεληθεί και λίγο όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο σίγουρο για το 2022; Μασσι εκτός, θυσία για το καλό του αθλήματος (σαν τις καμπάνες που χτυπάει η ενορία οταν το παπαδαριο κάνει αυτοκαθαρση).

Edit

:s_wink
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 12 Δεκ 2021, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#741895 Να, αυτά είναι που όλοι σιχαινόμαστε.

Το μυαλό μου εμένα ήδη έχει μπει στην σίλυ σίζον με μπάκράουντ τη μοτερούκλα που θα κατεβάσουμε :inlove: :inlove:
Ακούς λεκλέρκ; ΑΚΟΥΣ; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΤΠΣ;
Άβαταρ μέλους
By ripper
Yugo_para_siempre έγραψε:Δεν πιστεύω τι διαβάζω, ειλικρινά το λέω.

Για το 1ο, που δεν προσπέρασαν όλοι όσοι είχαν φάει γύρο, παρά μόνο οι 5 ανάμεσα τους, δεν απάντησαν καθόλου;

Για το 2ο, είναι πραγματικά απίθανοι.
...

Είναι τόσο γελοία η εξήγηση που πραγματικά δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι η επίσημη απάντηση.
Μην προσπαθείς να εξηγήσεις περαιτέρω, δεν έχει νόημα.

Αν αυτό περιελάμβανε μια McLaren μέσα πέρα από το ότι θα είχα σπάσει ότι έβρισκα μπροστά μου, δεν ξέρω πραγματικά πως θα αισθανόμουν.
Αυτό ήταν επιπέδου ελληνικό πρωτάθλημα μπάλας.

ΟΚ, έχουν γίνει λάστιχο η κανονισμοί στα διάφορα συμβάντα αλλά υπήρχε και μια αμφιβολία, κάποιες γκρίζες γραμμές (εσκεμένες φυσικά), εδώ σου λένε ξεκάθαρα ότι αποφασίζω ότι μου γουστάρει, οπότε μου γουστάρει, όπως μου γουστάρει. Κανονισμοί δεν υπάρχουν, κάνω ότι θέλω.

Δεν το πίστευα ποτέ, δεδομένου το ποσό πορωμενος είμαι με το σπορ, ότι θα έφτανα σε σημείο να σκέφτομαι αν θα παρακολουθήσω του χρόνου.
Προς το παρόν ακυρώνεται το F1 TV και ... δεν ξέρω πραγματικά. Τι νόημα έχει;
Γιατί να βλέπω; :help:
Τελευταία επεξεργασία από ripper και 12 Δεκ 2021, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#741899 Περιμενω κειμενο περι ξεζουμισματος... :shifty:
Οταν εσφιξαν πραγματικα γερα οι κωλοι και ξεχωριζουν ποιοι ειναι οι απελπισμενοι και ποιοι οι πρωταθλητες, ποσο ξεζουμισε χτες την μεση γομα και εμεινε χωρις, ποσο ξεζουμισε την κοκκινη και ενω ηταν πρωτος εχασε τη θεση, ποσο ξεζουμιζε στην συνεχεια αλλα δεν ζυγωνε... και ποσο ξεζουμιστηκαν οι κανονισμοι για να βγει πρωταθλητης.
Και δεν αναφερω τον προηγουμενο ξεζουμιστικο αγωνα που το μονο που τον ενοιαζε, ηταν να τρακαρει τον Χαμιλτον.

Καντε και μια συγκριση περι ηθους, στην εικονα στα δυο βαθρα.
Στο περασμενο και το σημερινο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#741901 Κάπως έτσι σκεφτόμουν κι εγώ πριν κάνα δυο ώρες ripper αλλά ξέρεις τι;
Αν η Ferrari γι εμένα κι η McLaren γι εσένα έχει καλό μονοθέσιο στις χειμερινές δοκιμές, θα τρώμε νυχι πριν τον πρωτο αγώνα του 22. :inlove: