Forum για τη Formula 1

1)Ποιος θα στεφθει πρωταθλητης?2)Θα τρακαρουν μεταξυ τους?

13
23%
16
29%
17
30%
10
18%
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#741761 Ο Μάσι θα πάρει τα 10εκ της Honda που κατατέθηκαν εκείνη την ώρα στο λογαριασμό του στους νήσους Cayman και θα κάνει ζωάρα απ'εδώ και πέρα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Zorz έγραψε:Ε, άσε τον Δία να υποστηρίζει σε κάτι τις μεγαλοεταιρίες αντί για το προλετάριο.

Προλεταριάτο ο Χαμ και ο Μαξ, που αν τους πέσει κανένα εκατομμύριο Ευρώ δεν θα σκύψουν καν να το σηκώσουν; Μπα σε καλό σου... :s_rofl Εγώ είμαι σωστός με την ιδεολογία μου. Είμαι με τους 1000 υπαλλήλους της κάθε ομάδας, όχι με τον πάμπλουτο χερά. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#741764 Λοιπόν βάλτε με από τώρα στους φεραρίστι για του χρόνου. Η ομάδα της καρδιάς μου. :inlove:

Ξαναβλέπω Φ1 μετά από 9 χρόνια (που και πάλι μόνο το '12 είχα δει). :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#741765 This will only apply to cars that were lapped at the time they crossed the Line at the end of the
lap during which they crossed the first Safety Car line for the second time after the safety car
was deployed.

https://www.fia.com/sites/default/files ... -07-12.pdf

που ηταν τα 4 πρωτα αμαξια οταν περασε την γραμμη ο lewis?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
REALZEUS έγραψε:
Zorz έγραψε:Ε, άσε τον Δία να υποστηρίζει σε κάτι τις μεγαλοεταιρίες αντί για το προλετάριο.

Προλεταριάτο ο Χαμ και ο Μαξ, που αν τους πέσει κανένα εκατομμύριο Ευρώ δεν θα σκύψουν καν να το σηκώσουν; Μπα σε καλό σου... :s_rofl Εγώ είμαι σωστός με την ιδεολογία μου. Είμαι με τους 1000 υπαλλήλους της κάθε ομάδας, όχι με τον πάμπλουτο χερά. :iconcool:
Άλεξ από τους 1000 υπαλλήλους της ομάδας οι 950 δουλεύουν για το πρωτάθλημα οδηγών, έτσι για να μην τα λες διαρκώς αυτά.
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
g8777 έγραψε:

Just for the record. :s_howdy

Unless the clerk of the course considers the presence of the safety car is still necessary, once the last lapped car has passed the leader the safety car will return to the pits at the end of the following lap.

Στον ιδιο γυρο μπηκε στα πιτς το SC αντι για τον επομενο με τα μονοθεσια μονο μεταξυ LH-MV να φευγουν. Πεναλτυ παρτο βαλτο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#741769 Πρωτοφανής καταστρατήγηση κανονισμών και διορισμός του πρωταθλητή.

Κρατάω όμως μια πισινή, μήπως υπάρχει κάποιο παραθυράκι στον κανονισμό. Δεν θέλω να πιστέψω ότι εξευτελιστηκαν τόσο απροκάλυπτα.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#741770 2 appeals ετοιμαζει η merc.
Ετσι οπως εγιναν τα πραγματα στους τελευταιους αγωνες κ κυριως σε αυτον,νομιζω πρεπει να πανε στο arbitration κ οτι βγαλει εκει να ειναι το σημειο μηδεν.
Μονο ετσι θα καθαρισουν τα στιγματα της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741771 Kαιιιιι....εχουμε την αναμενομενη ενσταση της Μερκ για την τιμη των οπλων.

Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 12 Δεκ 2021, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Bayern7 έγραψε:Πρωτοφανής καταστρατήγηση κανονισμών και διορισμός του πρωταθλητή.

Κρατάω όμως μια πισινή, μήπως υπάρχει κάποιο παραθυράκι στον κανονισμό. Δεν θέλω να πιστέψω ότι εξευτελιστηκαν τόσο απροκάλυπτα.

This will only apply to cars that were lapped at the time they crossed the Line at the end of the
lap during which they crossed the first Safety Car line for the second time after the safety car
was deployed.

εξου και γιατι τα πρωτα 4 ΔΕΝ περασαν