Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Mark
#74161 Χαχα με έδωσες στεγνά, ε; :-P
Κάνε φουλ wipe data και cache από recovery. Είδα μεγάλη διαφορά μετά από αυτά...

< G μου
Άβαταρ μέλους
By elteo
#74164 Αντιθέτως επικαλέστηκα την πηγή μου ώστε να βοηθήσω και τους άλλους .14 Μοto users εδώ μέσα.

edit: πετάει το κινητό με την lollipop (5.0.2) :metalo: Ωραία τα εφέ και τα notifications. (To xω με Nova launcher)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#74477 Περίεργα πράματα συμβαίνουν. Ξεκίνησε προχθές το πρωί που βρήκα μήνυμα από αμαζον ότι η παραγγελία μου έρχεται. Είδα ότι είχε πέσει πάρα πολύ η μπαταρία από 100-38% μέσα σε λίγες ώρες ακινησίας (όσο κοιμόνουν) και ήταν ζεστό και άρχισε να κάνει μόνο του reboot και να ζεσταίνεται πολύ γρήγορα κοκ.
Μερικές φορές μόλις πάω να δω με explorer τι γίνεται στην κάρτα ή τρέξω κάτι που το έχω στην κάρτα reboot, άλλες φορές όχι...
Σήμερα μου λέει ότι δεν μου σώζει τις φωτό στην κάρτα γιατί δεν μπορεί εκεί.... κοιτάω και βλέπω ότι αρκετοί φάκελλοι έχουν για πρώτο γράμμα ένα μ.... έτσι αντί για DCIM (που κανονικά σώζονται οι φωτό) έχω μCIM κλπ. Και μέσα κενό.... κλαψ!
Και η μνήμη της συσκευής λιγόστεψε από 1,4 σε 0,4 GB.... Κάτι έκανα πρόσφατα και με τα cloudικά αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κατέβασε στην εσωτερική μνήμη και που το έβαλε.

Τι συμβαίνει, πως έγινε αυτό, ιός; κάτι άλλο; καμιά ιδέα;

Το καλό είναι ότι το τηλέφωνο είναι ήδη μπλε....δε θα χρειαστεί να το βάψω....
Άβαταρ μέλους
By elteo
#74487 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#74489 Καποια απο τις 3000 εφαρμογες, πιθανως κατεβασμενη εκτος store, την εχει κανει μαλλον την δουλεια. Κανε αυτο που λεει ο elteo με full wipe data κλπ κλπ. Λογικα καπως θα μπορεις να σωσεις με backup και μερικα πραγματα....
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#74525 Καλημέρα,

προσπάθησα εχθές να κατεβάσω Lolipop στο Moto G του πατέρα μου (είχε έρθει κανονικά ειδοποίηση) και σερνόταν στο κατέβασμα. Ξεκίνησε να λέει ότι απομένουν 90' και μετά πήγε στα 200....300' έφτασε στο 51% μετά από κανένα 2ώρο και ενώ το άφησε όλο το βράδυ, το πρωί που το είδε είχε κολλήσει. Οπότε την ακύρωσε. Μετά έκανε άλλες 2 προσπάθειες με τα ίδια αποτελέσματα. Δεν έλεγε με τίποτα να κατέβει...

Τι παίζει;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#74527 Μάλλον είναι επιβαρυμένοι οι σέρβερς της Μοτορολα. Ολοι κατεβάζουν αυτή την εποχή. Κι εμένα καθυστέρησε λίγο αλλά όχι τραγικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#74568 Ναι να καθυστερήσει αλλά να κολλάει εντελώς από ένα σημείο και μετά; Το ποσοστό που έχει κατεβάσει μέχρι την στιγμή που το ακυρώνω κάθε φορά, πιάνει χώρο στην μνήμη του τηλεφώνου; Και αν ναι υπάρχει τρόπος να σβηστούν;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#74579 Εχει κανένας θέμα με το ακουστικό στο μοτοφόλα?
Πολλές φορές "τρίζει", τσέκαρα ρυθμίσεις και δεν έχω τπτ έξτρα μπάσο κλπ.

Γενικά κακή ποιότητα ακρόασης :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#74590 Ας οψεται ο G87877888 που μας επεισε να το αγορασουμε.. :rant:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#74591 Αν υφίσταται τέτοιο θέμα, έτοιμα τα έχω τα Navaro. Τελειώνω με τον κουπέα και τα στέλνω Αμφιλοχία :s_devil
Άβαταρ μέλους
By elteo
rx8_drifter έγραψε:Εχει κανένας θέμα με το ακουστικό στο μοτοφόλα?
Πολλές φορές "τρίζει", τσέκαρα ρυθμίσεις και δεν έχω τπτ έξτρα μπάσο κλπ.

Γενικά κακή ποιότητα ακρόασης :hmmm:

Oχι. Ισα ίσα που είναι πολύ καλό σε μένα. Το Power button είναι ελλεεινό.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#74595 Βάλε το equalizer στο balanced.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#74600 Τα έχω κανει αυτά γατάκια, εκανα και το sound test, αφού ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ το developer's MODE.
Το πρόβλημα παρουσιάζεται μονο σε συνομιλίες, όταν παιζει μουσική είναι οκ :hmmm: