dimviii έγραψε:δλδ?
Τι δλδ; Θα σου πω αυριο μετα τις 15:00.
(Αμα πεθανω ελα ασε την ζωνη του Λουη στον ταφο μου, οπως ο Ροκυ στου Απολλωνα
)
dimviii έγραψε:δλδ?
)
dimviii έγραψε:δλδ?Με 3 κοπελιές που έχω μιλησει, όσοι είχαν κάνει πρώτη δόση ΑσταΖενεκα και τρίτη δόση Pfizer, έχουν έντονη κόπωση, κρυάδες, μυαλγιες κλπ.
Focusman91 έγραψε:dimviii έγραψε:δλδ?Με 3 κοπελιές που έχω μιλησει, όσοι είχαν κάνει πρώτη δόση ΑσταΖενεκα και τρίτη δόση Pfizer, έχουν έντονη κόπωση, κρυάδες, μυαλγιες κλπ.
Περίπου γύρω στο 10ωρο μετά την τρίτη δόση.
< Note 8 >
dimviii έγραψε:Μωρέ κάθε οργανισμός είναι διαφορετικος. Κουβέντα να γίνεται.Focusman91 έγραψε:dimviii έγραψε:δλδ?Με 3 κοπελιές που έχω μιλησει, όσοι είχαν κάνει πρώτη δόση ΑσταΖενεκα και τρίτη δόση Pfizer, έχουν έντονη κόπωση, κρυάδες, μυαλγιες κλπ.
< Note 8 >
φιλε εδω μιλαμε για Γιαπωνεζικο σφυρηλατο με μπιελες σα καδρονια απο οικοδομη,τι ειναι αυτα που λες?
dimviii έγραψε:Μην ασχολείσαι ρε Δημήτρη. Νέα γενιά, χαλασμένη ρεFocusman91 έγραψε:dimviii έγραψε:δλδ?Με 3 κοπελιές που έχω μιλησει, όσοι είχαν κάνει πρώτη δόση ΑσταΖενεκα και τρίτη δόση Pfizer, έχουν έντονη κόπωση, κρυάδες, μυαλγιες κλπ.
< Note 8 >
φιλε εδω μιλαμε για Γιαπωνεζικο σφυρηλατο με μπιελες σα καδρονια απο οικοδομη,τι ειναι αυτα που λες?

, ποιός φορουμιτης θα μου φέρει κόκα τώρα που ο άλλος δεν γράφει πλέον;
bibendum έγραψε:Εμένα πάντως με πέθανε κ η 3η δόση Pfizer σχεδόν σαν την 1η AZ.Σοβαρά;
Κρυαδες, ρίγη, πονοκέφαλος, μυαλγιες, κόπωση και υπνηλία. Ήμουν σχετικά τυχερός που η κορύφωση εγινε Κάτια τις 19.30 (ένα 24ωρο μετά) οπότε κοιμήθηκα από τις 9 το βράδυ. Πυρετό μέτρησα μέχρι 37.5 αλλά βράδυ θα είχα παραπάνω.
< >
, κανείς δεν ένιωσε κάτι παραπανω απο αυτά. Εξαιρούνται δυο που τους χτυπησε άσχημα η δεύτερη και η τρίτη. bibendum έγραψε:πάω σε νεοδημοκρατικα στέκια και μου βάζουν το καλο μάλλον.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]