Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:δλδ?

Τι δλδ; Θα σου πω αυριο μετα τις 15:00. :roll:

(Αμα πεθανω ελα ασε την ζωνη του Λουη στον ταφο μου, οπως ο Ροκυ στου Απολλωνα :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry )
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Με 3 κοπελιές που έχω μιλησει, όσοι είχαν κάνει πρώτη δόση ΑσταΖενεκα και τρίτη δόση Pfizer, έχουν έντονη κόπωση, κρυάδες, μυαλγιες κλπ.
Περίπου γύρω στο 10ωρο μετά την τρίτη δόση.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#741243 Μια μεγαλοκοπέλα (late 40s) που έκανε χθες την 3η δόση (pfizer all the way) σήμερα είναι με 38,5 πυρετό. Στις προηγούμενες δύο δόσεις δεν είχε καταλάβει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Focusman91 έγραψε:
Με 3 κοπελιές που έχω μιλησει, όσοι είχαν κάνει πρώτη δόση ΑσταΖενεκα και τρίτη δόση Pfizer, έχουν έντονη κόπωση, κρυάδες, μυαλγιες κλπ.

< Note 8 >

φιλε εδω μιλαμε για Γιαπωνεζικο σφυρηλατο με μπιελες σα καδρονια απο οικοδομη,τι ειναι αυτα που λες? :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
dimviii έγραψε:
Focusman91 έγραψε:

< Note 8 >

φιλε εδω μιλαμε για Γιαπωνεζικο σφυρηλατο με μπιελες σα καδρονια απο οικοδομη,τι ειναι αυτα που λες? :s_shout
Μωρέ κάθε οργανισμός είναι διαφορετικος. Κουβέντα να γίνεται.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Focusman91 έγραψε:

< Note 8 >

Μην ασχολείσαι ρε Δημήτρη. Νέα γενιά, χαλασμένη ρε
Τρεις δόσεις Pfizer και περα απο μια δυο μέρες λίγο πόνο στο σημείο και μια αισθηση κόπωσης, τίποτα άλλο.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#741266 Εμένα πάντως με πέθανε κ η 3η δόση Pfizer σχεδόν σαν την 1η AZ.

Κρυαδες, ρίγη, πονοκέφαλος, μυαλγιες, κόπωση και υπνηλία. Ήμουν σχετικά τυχερός που η κορύφωση εγινε κατα τις 19.30 (ένα 24ωρο μετά) οπότε κοιμήθηκα από τις 9 το βράδυ. Πυρετό μέτρησα μέχρι 37.5 αλλά βράδυ θα είχα παραπάνω.

< >
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 10 Δεκ 2021, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741269 Αμα έχεις κορύφωση με Κάτια θα τους πω να με μπολιασουν με Σίνγκερ ραπτομηχανή. :s_shout

Τι ρίγη γτπμ, έχει Λούη την Κυριακή :adminpower: , ποιός φορουμιτης θα μου φέρει κόκα τώρα που ο άλλος δεν γράφει πλέον;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Εμένα πάντως με πέθανε κ η 3η δόση Pfizer σχεδόν σαν την 1η AZ.

Κρυαδες, ρίγη, πονοκέφαλος, μυαλγιες, κόπωση και υπνηλία. Ήμουν σχετικά τυχερός που η κορύφωση εγινε Κάτια τις 19.30 (ένα 24ωρο μετά) οπότε κοιμήθηκα από τις 9 το βράδυ. Πυρετό μέτρησα μέχρι 37.5 αλλά βράδυ θα είχα παραπάνω.

< >
Σοβαρά;
Ο δικός μου κύκλος έχει βέβαια άτομα μόνο με Pfizer, τα καλά της ώριμης ηλικίας ετσι να ζηλέψει ο focusman , κανείς δεν ένιωσε κάτι παραπανω απο αυτά. Εξαιρούνται δυο που τους χτυπησε άσχημα η δεύτερη και η τρίτη.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bibendum έγραψε:πάω σε νεοδημοκρατικα στέκια και μου βάζουν το καλο μάλλον.

Αίγιο: Kαταγγελίες πολιτών για ληγμένα εμβόλια
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -kai-ecdc/
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V3.0
#741278 Ένα recap, 1 & 2 Pfizer, Τετάρτη 8/12 η 3η Pfizer, μεσημεράκι.
Όλα καλά για αρκετές ώρες, τηλεεργασία και χαρά. Βραδάκι κατά 12:00 ξεραίνεται το χεράκι. Παραλληλα μου κάνει σαν ένα flare up της ήπιας τενοντιτιδας , δίνοντας πονους και πανω από τον αγκώνα, πόνος μασχαλη (δεν είδα πρίξιμο), τσιμπηματα νευρικα στηθος επιφανειακά. Λίγη Voltaren, depon, βαλεριάνα τα κατέστηλαν, και νανι.

04:00 ξημερωματα Πεμπτης 38 πυρετός, ρίγος εντονο (χτυπαγαν τα δοντια μου, ξυπνησα την γυναικα απο τον θορυβο, “ τι κανει ετσι τακ τακ τακ”). Μέχρι και βραδυ Πεμπτης, 38 με 38.5, με ενδιαμεσα ωριαια dip στα 37.5 μετα απο depon, μετά πάλι πανω.

Πονοκεφαλος παρον όλη την Πεμπτη και ζαλη. Ξημερωμα Παρασκευης, υποχωρησε σε χαμηλα δεκατα, απο το μεσημερι πυρετος τελος, εμεινε ελαφρα κοπωση και λιγο κεφάλι. Καλα με πηγε, λίγο βαρυτερα απο την 2η δοση. Να δω τι αντισωματα εδωσε (στις 21 μερες παω για τεστ αντισωματων και κυτταρικης ανοσιας, κραταω logs)

Υ.Γ. Η γυναικα , μια εβδομαδα πριν , 3η δοση, δεν πηρε χαμπαρι…Εφαγα δουλεμα