Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
29%
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#740405 Αν ειχε σκοπό να τον αφήσει να περάσει δεν θα επιταχυνε μετά. Θα περιμενε να περασει απορημένος γιατί έπεσε πανω του.
Αντίθετα το σανιδωσε πιστεύοντας ότι έπαθε ζημιά

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By STK
#740406 Εν τω μεταξύ...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
STK έγραψε:Εν τω μεταξύ...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
panos2171 έγραψε:3 σχέσεις κατεβάζει

5...απο 8 σε 3η !!
Ενα αφημα γκαζιου στην 8η να εκανε ο αλλος θα περνουσε,αλλα ειπαμε...ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια ο φονιας.
Ειναι πλεον πασιφανες τι θα κανει στον επομενο αγωνα,οτι εκανε κ εδω απλα δεν υλοποιηθηκε

Horner made a statement comment when he said: "The sport missed Charlie Whiting today.
Θα συμφωνησω με τον μλκ,αλλα για λαθος λογο...
Τελευταία επεξεργασία από MEGAS και 06 Δεκ 2021, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#740411 Στα σχόλια

Akis Temperidis:
Popi Papamichail υποστηρίζω κι εγώ κάργα Max όλη τη χρονιά αλλά ο σκυλάράπας δεν παίζεται επίσης!

:yahoo: :yahoo:

απάντηση

Popi Papamichail
Akis Temperidis Ναι αλλά ο νέος είναι πάντα ωραίος. Και έχω ένα θέμα με τους πολύ πρωταθλητές θέλω να τους δω με άλλη ομάδα.

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#740416 Popi Papamichail
Akis Temperidis η Μερκ κάνει ότι θέλει. Σούπερ ομάδα κ ο Χαμ τίτλους κ νίκες. Ωραίος οδηγός αλλά πάντα μου άρεσαν οι οδηγοί που ποτέ δεν τους βαριόμουν Βατανεν Σένα Κολιν... Μαξ
4

· 1 ώρ.

Popi Papamichail
Akis Temperidis Κ φυσικά Ζιλ Βιλνέβ η μεγάλη μου αγαπη❤️
2

· 1 ώρ.

Akis Temperidis
Popi Papamichail και δική μου εφηβική By the way
1

· 1 ώρ.

Popi Papamichail
Akis Temperidis ζηλιαρη
1
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
STK έγραψε:

Είναι τόσο σαφές ότι έχει πρόθεση.
Φρενάρει μέχρι απροσδόκητα χαμηλή ταχύτητα, κάθεται σχετικά προς τη μέση της πίστας, τον περιμένει να φτάσει κοντά του και κλωτσάει σχεδόν τέρμα το φρένο...

Τόσο προκλητικό...

Τον είχα ικανό για πολλά, ειλικρινά όχι γι'αυτό. :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
REALZEUS έγραψε:Σοβαρά τον αποκάλεσε "σκυλάραπα"; :omg:

Μόνο η φιγούρα που έχει κάνει και τα λεφτά που έχει βγάλει σε οικογενειακές φωτό στην Αφρική με κάνουν και ντρέπομαι για λογαριασμό του. :help:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#740427 Παραδόξως πάντως και ο ίδιος ο Hamilton απέδωσε το συγκεκριμένο περιστατικό περισσότερο σε μπέρδεμα παρά σε ηθελημένη πράξη του Max.

Αν και υποστηρίζω Max, νομίζω ότι τα χειρότερα που έκανε ήταν όλα τα υπόλοιπα και όχι το φρενάρισμα για να περάσει ο Lewis. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#740429 Max Verstappen has been issued a 10-second time penalty after being found guilty of causing a collision with title rival Lewis Hamilton at the Saudi Arabian Grand Prix.

:s_whiteflag :s_rofl

Παιρνει 2 penalty points παει στα 7 τωρα,στον επομενο αγωνα βγαζει εξω τον χαμ,παιρνει αλλα 5 points παει στα 12,παιρνει το πρωταθλημα κ χανει τον 1ο αγωνα της επομενης χρονιας λογω 12 points. :lol:
Ασταδιαλα
Τελευταία επεξεργασία από MEGAS και 06 Δεκ 2021, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ripper
#740431 Του κάνανε την μούρη κρέας.

Με βάση τα δεδομένα έκριναν ότι φρέναρε επίτηδες για να τρακαρουν, έκανε δηλαδή ότι ο Schumacher στον Villeneuve, και τον τιμώρησαν με μία πορδή.