Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
29%
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:Ό,τι καλύτερο έκανε στην καριέρα του μέχρι τώρα. Έφυγε από το podium. Έδειξε ότι έχει έστω και μια τζούρα τσίπας.

Κριμα.

Κριμα γιατι μιλαμε για ενα σπανιο ταλεντο που ατυχησε να αναθρεφτει στο πιο σαπιο εργασιακο περιβαλλον που εχει υπαρξει στο αθλημα .&-

Με κλειδωμενο τιτλο κατεβηκε στην Τζεντα και δεν μπορεσε να διαχειριστει την πιεση. Ο αλλος ειναι ΙΕΚ Αλονσο σε αυτα, τον εκανε θρυψαλλα σημερα. Και αντε τωρα να διαχειριστουν το σημερινο οι ταυροι.
Αφησανε τεραστια σκια πανω στο WDC σημερα , ειτε λογω ανικανοτητας ειτε λογω προθεσης.

Edit

:s_yes
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#740367 Αν θελουν να μην εχουν θυματα θα πρεπει να του δωσουν την μαυρη σημαια η τεσπα dsqf .
Οτιδηποτε αλλο θαναι παρωδια.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
REALZEUS έγραψε:Σήμερα ο Μαξ με έκανε να υποστηρίζω μια Μερκ. Πως το κατάφερες αυτό ρε Ολλανδέ, που μέχρι σήμερα σε ήθελα να κερδίσεις (βασικά η RBR ήθελα να κερδίσει); :tomato: Μαξάκο, δες τον Sir Lewis και μάθε πως να είσαι μεγάλος οδηγός (και όχι απλά ένα γρήγορο τσογλάνι)!

Εγώ από την αρχή της σεζόν.Ποιον, τον Χάμιλτον...

Πάντως το σημερινό ήταν το αποκορύφωμα, εμείς βέβαια τα λέγαμε περί κωλοπαιδισμού αλλά κάποιοι κάνανε τα στραβά μάτια, ειδικά εκεί στην FIA, γιατί η ανοχή τους έφερε αυτά που είδαμε. Μόνο τίποτα ''τσουκαλάδες'' είναι ικανοί να τον δικαιολογήσουν. Μην διαβάσω πάλι τίποτα ναι μεν αλλά γιατί μάλλον θα πέσουν βρισίδια και εδώ μέσα και πολλοί, αδίκως θα φάμε ban.

Περί μαύρης σημαίας κι εμείς όταν βλέπαμε τον αγώνα αυτό λέγαμε. Στον επόμενο πρέπει να πέσει ποινή στον Verstappen ώστε να μην ισχύσει το και οι δύο έξω νικάει αυτός με τις περισσότερες νίκες γιατί το βλέπω να ρχετε :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε:
mousatos έγραψε:ωραίος αγώνας , i like αρένα . Καλοπλερώνονται, ας ιδρώσουν λίγο παραπάνω κι από φόβο.

Σοβαρέψου, για ανθρώπινες ζωές μιλάμε! :s_mad

ο άλλος πάνω στη σκαλωσιά πόσα παίρνει;
Έχει ασθενοφόρο παρκαρισμένο από κάτω;
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 05 Δεκ 2021, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
panos2171 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Σήμερα ο Μαξ με έκανε να υποστηρίζω μια Μερκ. Πως το κατάφερες αυτό ρε Ολλανδέ, που μέχρι σήμερα σε ήθελα να κερδίσεις (βασικά η RBR ήθελα να κερδίσει); :tomato: Μαξάκο, δες τον Sir Lewis και μάθε πως να είσαι μεγάλος οδηγός (και όχι απλά ένα γρήγορο τσογλάνι)!

Το γραψα παραπάνω:

Bayern7 έγραψε:Ρε εδώ έχει κάνει εμάς τους tifosi να υποστηρίζουμε τον οδηγό που θα πάρει το ρεκόρ από τον δικό μας Σούμι.
Για τόσο αντιπαθητική περσόνα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#740372 Με όλα αυτά που έγιναν μετά θα ξεχάσουμε την πρώτη κόκκινη σημαία και τα παζάρια για το πόσες θέσεις έπρεπε να δώσει πίσω ο Max.

Το καμικάζι φρενάρισμα του Max πάνω στον Hamilton, το ζιγκ ζαγκ όταν τον "άφησε" να περάσει και το brake test, το ότι μετά τον "ξαναάφησε" αλλά τον πέρασε στην επόμενη στροφή και ότι όταν τελικά άφησε τον Ham να περάσει έμεινε πάλι κολλημένος και ο Ham για να το σιγουρέψει τον κράτησε πίσω του [παίρνοντας και προειδοποίηση γι' αυτό (!!!)] τιμωρήθηκαν μέχρι στιγμής με 5s χρόνου.

Ok.

Προσπαθώ ειλικρινά να το δω κι απ' την πλευρά του Max ρε παιδί μου, αλλά δε γίνεται. Καταλαβαίνω βέβαια τους οπαδούς του που θέλουν να κερδίσουν με κάθε τρόπο τη Merc. Συνήθως μετά από χρόνια οι τρόποι αυτοί ξεχνιούνται άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
By TheBull
#740373 Κρίμα. Μπράβο στον Lewis και στην Merc. Ο Max προσπάθησε. Περισσότερο από όσο το αυτοκίνητο του επέτρεπε και με αυτό εννοώ ότι ήταν unfair (=> there is no such thing as taking more than 100% out of the car) + λάθος το Σάββατο. Πάμε για τον τελευταίο αγώνα ελπίζοντας να είμαστε πιο κοντά στην Merc.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#740375 Είδαμε έναν καταπληκτικό LH σήμερα, που κράτησε την ψυχραιμία του και έδωσε πολλαπλά μαθήματα σε όλους.
Ο MV πρέπει να τιμωρηθεί, γιατί ετούτη την φορά ξεπέρασε κάθε όριο.
Η πίστα - αρένα θα πρέπει επίσης να αναθεωρηθεί εκ βάθρων. Χάλια θέαμα, σαν να τρέχεις σε κονσερβοκούτι.
Αν δεν πέσει φάπα στον MV είναι ικανός να τα κάνει λίμπα στον επόμενο αγώνα προκειμένου να μην τερματίσει κανείς τους.
Εγώ θα έλεγα πως πρέπει να πάρει την ανώτατη ποινή όχι disqualification όμως, γιατί δεν θέλω να κριθεί έτσι το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#740376 Προσπαθεί να τρακαρουν και το κάνει απροκάλυπτα. Και επειδή ακόμη ευνοείται σε ισοβαθμία, δεν έχασε τίποτα σήμερα.
Το επικίνδυνο είναι ότι ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι αδίκως "τιμωρήθηκε"
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θα έλεγα πως πρέπει να πάρει την ανώτατη ποινή όχι disqualification όμως, γιατί δεν θέλω να κριθεί έτσι το πρωτάθλημα.

Ίσα ίσα την ανώτατη ποινή πρέπει να πάρει και να δοθεί το πρωτάθλημα στον Χάμιλτον. Το αξίζει γιατί βγήκε νικητής από αυτήν την μάχη της ζωής του.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:
panos2171 έγραψε:

Το γραψα παραπάνω:

Bayern7 έγραψε:Ρε εδώ έχει κάνει εμάς τους tifosi να υποστηρίζουμε τον οδηγό που θα πάρει το ρεκόρ από τον δικό μας Σούμι.
Για τόσο αντιπαθητική περσόνα μιλάμε.

Κοιτα Μπαγερ. Απο την μια πλευρα υπαρχει αυτο που λες και απο την αλλη πολυς κοσμος --->

Θελει ικανοτητα να ξεφτιλισεις το προϊον σου μετα απο μια τετοια σαιζον. :roll:

Τον Μασι δεν τον βλεπω για του χρονου , ακομα και ο Βαρουχας καλυτερα θα διαχειριζοταν το ματς αποψε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:.
Εγώ θα έλεγα πως πρέπει να πάρει την ανώτατη ποινή όχι disqualification όμως, γιατί δεν θέλω να κριθεί έτσι το πρωτάθλημα.

Θα ήθελα αποκλεισμό για να πάρει το μήνυμα. Αλλιώς στον επόμενο αγώνα θα γίνουν χειρότερα

Redmi Note 8 Pro