G350d , όπου να γυρίσεις το μάτι υπάρχει κι ένα!
< >
When the going gets tough, the tough get going

Asimov έγραψε:Αλλά για κάποιον που ξοδεύει ποσά της τάξης των 80 και των 100.000 και το προηγούμενο ήταν τρίλιτρη Macan, μου φαίνονται αυτονόητη επιλογή: είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσει το ενδιαφέρον του.
Asimov έγραψε: Τώρα για τη φόρτιση, ναι οκ, είναι το θέμα που παρκάρει έξω, αλλά, υποθέτω ότι, εκεί που είναι το μπάτζετ, μπορούν να επενδυθούν 20-30 χιλιάρικα για αγορά ενός parking σε γειτονική οικοδομή. Που είναι και θα είναι χρήσιμο έτσι κι αλλιώς.
Asimov έγραψε:Αλλιώς παίρνει ένα οποιοδήποτε μεσαίο SUV των 30-35.000 για να κάνει τη δουλειά του και με τα υπόλοιπα κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες ή ό,τι (προσωπικά αυτό θα έκανα).
nass έγραψε:Asimov έγραψε:Αλλά για κάποιον που ξοδεύει ποσά της τάξης των 80 και των 100.000 και το προηγούμενο ήταν τρίλιτρη Macan, μου φαίνονται αυτονόητη επιλογή: είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσει το ενδιαφέρον του.
Σωστά, μεγάλο ενδιαφέρον![]()
"θα βρω να φορτίσω το βράδυ ?"![]()
"να πάω από το ενδιαφέρον στροφιλίκι πάνω από τα βουνά ή αποκλειστικά από αυτοκινητόδρομο ?"![]()
"να πάω στο πέρασμα της Νιάλας και να βγω Καρπενήσι από την άλλη πλευρά ή Καρδίτσα και πολύ μου πέφτει ?"![]()
![]()
![]()

Λίγο οξύμωρο, δεν βρίσκεις ?
). Η λογική για hyperhatch λέει ότι ΟΚ, δεν θα πηγαίνω Βάλια Κάλντα αλλά άσφαλτο θα το ευχαριστιέμαι ακόμα περισσότερο. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]