Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Ένα review που πάνω κάτω με βρίσκει σύμφωνο, όπως είχα περίπου γράψει στο δικό μου review.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Και ένα δικό μου βίντεο (γράφει με το κινητό της η Μπούσαινα) στην ΕΟ Αγρινίου-Καρπενησίου.
Απίθανη άσφαλτος σε κράτημα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#738921 Πολύ ήσυχη ήταν η Μπούσαινα για τις ταχύτητες που ανέπτυσσες... :lol:

Αν θες μια μικρή συμβουλή,περιόρισε λίγο το shuffle steering και κράτα στις 9:15 το τιμόνι. Η κρεμαγιέρα φαίνεται αρκετά γρήγορη, μπορούσες να πάρεις τις περισσότερες στροφές σταυρώνοντας τα χέρια, το πολύ-πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:Πολύ ήσυχη ήταν η Μπούσαινα για τις ταχύτητες που ανέπτυσσες... :lol:

Αν θες μια μικρή συμβουλή,περιόρισε λίγο το shuffle steering και κράτα στις 9:15 το τιμόνι. Η κρεμαγιέρα φαίνεται αρκετά γρήγορη, μπορούσες να πάρεις τις περισσότερες στροφές σταυρώνοντας τα χέρια, το πολύ-πολύ.

Σε αυτό το αμάξι δεν με βολεύει το σταύρωμα. Είναι η σχεδίαση του τιμονιού τέτοια που με βολεύει το shuffle steering. Ξέρω τις γωνίες του (flat-bottom), έχω μάθει πόσο κόψιμο χρειάζεται η κάθε στροφή και το δουλεύω έτσι. Ένα είναι αυτό. Δεύτερος λόγος που δεν με βολεύει, είναι η μεγάλη διάμετρός του. Θετικό αυτό για να βλέπεις όλα τα όργανα, θετικό στην οδήγηση στην πόλη, αλλά χάνεις εδώ που λες. Τρίτος λόγος είναι ότι έχει μεν γρήγορο τιμόνι, αλλά με παραπάνω στροφές από lock-to-lock. Στην 147 αλλά και γενικά σταυρώνω χέρια, αρκεί να μου καλύπτονται κάποιες προσωπικές απαιτήσεις.
Ανακεφαλαιώνω: προτιμώ σταύρωμα και έτσι κάνω, απλά στο Leon δεν με βολεύει.

Η Μπούσαινα έχει μάθει πια. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη ζήτησε να με τραβήξει βίντεο. Στο Νομό Ευρυτανίας μπορείς να οδηγείς όλη την ώρα έτσι.
Το αμάξι το ευχαριστήθηκα. Το ελαστικό που έβαλα είναι το καλύτερο στην κατηγορία. Τα φρένα του αμαξιού ακούραστα. Είδες φρένα από σχεδόν 150+km/h.
Το βίντεο είναι ερασιτεχνικό και κάνω την καύλα μου.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#738926 Ναι, οκ, δεκτά όλα.

Πάντως πρέπει να πήγαινες πολύ σβέλτα. Συνήθως τα βίντεο υποβαθμίζουν την πραγματική ταχύτητα. Εδώ φαινόταν γρήγορο! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By glf
#738933 Εγώ ορεινό στροφιλικι κλείνω το ράδιο :)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:Ναι, οκ, δεκτά όλα.

Πάντως πρέπει να πήγαινες πολύ σβέλτα. Συνήθως τα βίντεο υποβαθμίζουν την πραγματική ταχύτητα. Εδώ φαινόταν γρήγορο! :s_howdy

Έχει ανοίξει ο κινητήρας :lipsealed:

glf έγραψε:Εγώ ορεινό στροφιλικι κλείνω το ράδιο :)

Και εγώ. Όταν είμαι μόνος όμως. Η μουσική κόβει χιλιόμετρα/ώρα :lipsealed: :iconcool:
Για κάποιο λόγο ακούγεται πιο δυνατά στο βίντεο από ότι πραγματικά ήταν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Giuseppe Busso έγραψε:

Και ένα δικό μου βίντεο (γράφει με το κινητό της η Μπούσαινα) στην ΕΟ Αγρινίου-Καρπενησίου.
Απίθανη άσφαλτος σε κράτημα.

Νταξ μωρέ τώρα, σιγά, να είχες και καμιά φτερούγα πώς θα πήγαινες. :s_blush

Κοίτα πώς ρίχνει στ'αυτιά και σε 911. :s_omg
Άβαταρ μέλους
By 224v
#739046 το evo δεν με εντυπωσίασε οδό το Seat,...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Giuseppe Busso έγραψε:Και ένα δικό μου βίντεο (γράφει με το κινητό της η Μπούσαινα) στην ΕΟ Αγρινίου-Καρπενησίου.

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Anonymous Founder έγραψε:Νταξ μωρέ τώρα, σιγά, να είχες και καμιά φτερούγα πώς θα πήγαινες. :s_blush

όταν κάνουμε μια συζήτηση, μπαίνεις και τη ΧΕΖΕΙΣ

:lol: :lol:

Χαίρομαι που οι συμβουλές μου προς busso έπιασαν τόπο, χαίρομαι που γνώρισε Ευρυτα-ΝΔ-ική άσφαλτο, χαίρομαι που πήγε Τσαγκαράλωνα (που με ένα καλό φακό βλέπεις το σπίτι του Thomas C200k :innocent: :innocent: :innocent: ) δε μάσησε και δοκίμασε ό,τι του πρότεινα, χαίρομαι που γνώρισε το σφίξιμο του εντέρου όταν πέρασε από τα γκρεμίδια (που να δει live πέτρες να ξεκολλάνε), το έζησε και του έμεινε ανεξίτηλο (και ίσως θα θελήσει ξανά μια τζούρα από το επαρχιώτικο αυτό "χασίσι"). Εύγε

Μ'πόνους, Τσαγκαράλωνα όταν χωματόδρομος
Εικόνα

Εικόνα

ΥΓ. όταν με πήρε τηλ και άκουσα ψιλο"τρεμάμενη" φωνή μετά τον Προυσσό, λεω από μέσα μου, αυτός πήγε από Ασπρόπυργο Σαρκίνη Αγαλιανό, με το seat. :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#739101 Ρε συ, τι να κάνω; Αφού έτσι όπως πήγαινε, έκανα την αντιπαραβολή!
Σχώρα με, ξέρς πως τα βνά δν μ'λεν' κατ', ιέχω γκώσ'.
:s_scratchhead :s_shout
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
224v έγραψε:το evo δεν με εντυπωσίασε οδό το Seat,...

< Note >

Συμφωνώ :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#739107 Είσαι και συ καλό case study, πρέπει να δουμε τι πήγε στραβά με σένα κύριε hifi... :lol:

Για να εξηγηθώ, έπαιξε κάποιο "μιλητό" για προτεινόμενες διαδρομές κτλ με τον busso, με απλά ελληνικά, χαίρομαι που κατάφερε και χάρηκε να δει από κοντά μικρές Ελληνικές μαγείες της επαρχίας.