στα δικά μου
η προσφορά τους ηταν 128 ( για την ανανεωση )
επανηλθε ΚΑΙ αυτο στην anytime με 110......

dimviii έγραψε:γυρω στα 125 εξαμηνο για το παντα δινουμε.Ολα πλην μεικτης.Κάνα 200ρι € δηλαδή ετήσιο. Καλά είναι.

Νίκος Παππάς έγραψε:dimviii έγραψε:γυρω στα 125 εξαμηνο για το παντα δινουμε.Ολα πλην μεικτης.Κάνα 200ρι € δηλαδή ετήσιο. Καλά είναι.
Redmi Note 8 Pro
dimitrisB έγραψε:Μόλις έκανα ανανέωση σε HDirect και στο mail το έντυπο ήρθε για 1η φορά μετά απο 5 χρόνια, χωρίς το κάτω μισό της σελίδας, όπου ήταν μέχρι πέρσι το "απόκομμα" που έμπαινε στο τζάμι.Έτσι είναι το αρχείο. Οι πληροφορίες καταλαμβάνουν πρπ τα 2/3 της σελίδας.
Άλλαξε κάτι ή το αρχείο έχει θέμα???
Ψαχτική λοιπόν και καλύτερη τιμή από Anytime με θραύση (€213 για το Saab, που έγιναν €202 λόγω ασφάλισης 2 αυτοκινήτων (έκπτωση 5% για το 2ο αυτοκίνητο) και €195 για το Daihatsu, συν 20αρικο δώρο καύσιμα με την κάρτα της Shell, συν 12 άτοκες για αμφότερα - κάτι που δεν κάνει η HD). Η HD, την οποία συμπαθώ, κατάφερε να χάσει 2 ετήσια συμβόλαια, επειδή απλά δεν είχε θραύση κρυστάλλων για το ένα αυτοκίνητο (για το άλλο είχε)... Κρίμα που δεν έληγε και του Focus για να παζαρέψω για 3 συμβόλαια (και θέλω να ξαναβγάλω και το Discovery).
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]