Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου

Και μετά το Premium SUV τι;

5
17%
14
47%
3
10%
1
3%
7
23%
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nass έγραψε: Το i30N προφανώς και είναι ΟΚ και σίγουρα ενδιαφέρον αλλά κερδίζω άραγε κάτι παραπάνω σε σχέση με το i20N ?

70 άλογα παραπάνω και χώρους για μια 3μελή οικογένεια και τις αποσκευές τους. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε: Και η C63 καλή φαίνεται :eat:

:inlove: :inlove: Με γεια, παρακαλώ να κλειδωθεί. :rtfm: :rtfm:

Ειδάλλως προσωπικά (και εφόσον ξεκαθάρισες ότι το χώμα δεν είναι απαραίτητο) θα ήμουν μεταξύ Α45 και Α3RS.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nass έγραψε:381 λίτρα αποσκευών το i30N
352 λίτρα αποσκευών το i20N
ΟΚ υπάρχει διαφορά αλλά μικρή. Για επιβάτες δεν τίθεται θέμα νομίζω.
Έχω το i30 και θα ήθελα μερικά εκατοστά παραπάνω για τους πίσω...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738542 C63 λέτε το καινούριο χιμπριντ ή μτχ;
Γενικά nass για καινούριο φαντάζομαι μιλάς.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#738544 Με βάση τα όσα έγραψες θα πρότεινα τελικα CLA45s shooting brake. Νομίζω είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή που τικάρει πολλά κουτάκια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
nass έγραψε:
Αναρωτιέμαι πάντως γιατί RS6 και όχι RS4 ? :hmmm: (καλά η Μ3 δεν παίζει, δεν βλέπεται :vava: ) Και η C63 καλή φαίνεται :eat:

V8 vs V6 κι 150 άλογα παραπάνω συν χώρους, αν τα χρήματα δεν είναι θέμα και ψάχνουμε πετρολχεντικο αυτοκίνητο που να έχει και χώρους γιατί όχι?
Προσωπικά το βρίσκω και πιο όμορφο το RS6 λόγω όγκου.

Την ψηφοφορία δεν την έχω δει ακόμα γιατί μπαίνω με Tapatalk και δεν την βγάζει οπότε δεν ξέρω για ποταπά φορντακια και χιουνται γράφω για level Macan και πάνω

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mirage έγραψε:Με βάση τα όσα έγραψες θα πρότεινα τελικα CLA45s shooting brake. Νομίζω είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή που τικάρει πολλά κουτάκια.

Αυτο δεν ηξερα καν οτι υπαρχει. Ιδιαιτερο σχημα αλλα προς το ομορφο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#738548 Προτείνω

Ενα i20N στην πιο σκληροπυρηνική του έκδοση , βλέπω μια νοσταλγία για τα παλιά πιο συμμετοχικά αυτοκίνητα, να το πάρεις σκούρο χρώμα γιατί σαν σχέδιο έχει πολλές " ζάρες " ιδίως πίσω
και
Ενα Yaris Cross hybrid στην πιο απλή του έκδοση σε ενα χρώμα ανοικτό ,αρέσει στις γυναίκες ... εξιλέωση για το αμάρτημα της αλαζονείας (macan /διακρίνω ενοχές :( ) + 400 λίτρα χώρος αποσκευών + θα κυκλοφορήσουν τόσα πολλά που δεν θα σε κοιτάει περίεργα κανένας...

Δυο αυτοκίνητα είναι παντα καλλίτερα απο ενα :innocent:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#738555 unpopular opinion :lol: :
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... -alpina-d3

Εικόνα

:inlove: :inlove:

Πάντως στα σοβαρά το τελευταίο που θα επέλεγα μετά την κατοχή τέτοιου all arounder όπως το Macan, θα ήταν να πάω σε hot hatch. Οι μόνες εναλλακτικές που μπορώ να δώ είναι είτε αναβάθμιση με ακόμα καλύτερο all - arounder (βλ. RS4 κλπ), είτε combo 2 οχημάτων - κάποιου ικανού SUV σε συνδυασμό με κάτι πραγματικά σπορ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738556 pik --> τραβάει τα βυζιά του από καύλα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#738558 H αλήθεια είναι πως κι εγώ έριξα μια ματιά στην Alpina, αλλά προσφέρει μόνον diesel επιλογές σε SUV, κάτι που είναι υποθέτω no-go αφού θέλουμε κάτι που να είναι και σπορ. Οι επιλογές δεν είναι άπειρες, αν θέλουμε και κάτι να πάει και εκτός δρόμου, ειδικά όταν το υπάρχον είναι η Macan.
Μια Α45S είναι σούπερ στην άσφαλτο, αλλά δεν μπορεί να βγει από αυτήν για κανέναν λόγο.
Ένα hot-hatch ακόμη μικρότερο όπως το i20 θεωρώ πως είναι πολύ χειρότερο παντού, απευθύνεται σε άλλες ηλικίες και ανάγκες ή εγώ έχω γεράσει πολύ.
Πιο λογικές επιλογές θεωρώ τις προς Ινδία μεριά, βλέπε Range Rover για άνεση και πολυτέλεια και δυνατότητες εκτός, ή Jaguar αν θέλουμε και κάποιο sportiveness στο μενού.
Δεν ξέρω αν μια Maserati θα μπορούσε να μπει στην κουβέντα:
Εικόνα
https://www.maserati.com/international/ ... ls/levante
Χάνεις στο εκτός δρόμου, κερδίζεις στο εντός, κρατάς όμως άνεση και πολυτέλεια σε υψηλά επίπεδα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimsabas έγραψε:Έχουμε πει για Stelvio;

Όχι, το σκεφτηκα και εγώ. :ninja:

@nass, επίλεξε ότι σου κάνει κλικ, όπως και να 'χει σε 4-5 χρόνια θα αλλάξεις πάλι - δε θα σου μείνει. :iconcool: :lol: