Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#733014 Το δίπλωμα ισχύει κανονικά εντός Ε.Ε, αλλιώς δεν θα το βγάζαμε κιόλας :lol:
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#737739 ακουσατε τιποτα νεοτερο για τοDJI mini3?

εχω βρει σε ελκυστικη τιμη το 2 , DJI Mini 2 Combo 487€, και είμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη....
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#737776 Που το έχεις βρει σε αυτή την τιμή αν επιτρέπεται; Γιατί Ελλάδα το βρίσκω πάνω από 530€.

Σχετικά με το Mini 3 είχε παίξει μια φήμη ότι θα κυκλοφορούσε στις 20/10 αλλά αποδείχθηκε ράδιο αρβύλα. Τις πρεμιέρες της DJI τις μαθαίνουμε συνήθως τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#737806 Εγώ ψήνομαι να αποφασίσω να αλλάξω το mini 2 με air 2s
Το Mini ήταν πάντα η μόνη μου επιλογή λόγω περιορισμών πτήσεων στην Αυστρία αλλά μιας και αυτός ο περιορισμός δεν θα υπάρχει σύντομα , μπορώ να πάω σε ένα πιο μεγάλο .

Κατεβαίνω και Ελλάδα τα Χριστούγεννα ε;
Αβάδιστο -ατρακάριστο
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#737823 Τι εννοείς για τους περιορισμούς Kilo?
Τι δεν θα υπάρχει πλέον?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Εγώ ψήνομαι να αποφασίσω να αλλάξω το mini 2 με air 2s
Το Mini ήταν πάντα η μόνη μου επιλογή λόγω περιορισμών πτήσεων στην Αυστρία αλλά μιας και αυτός ο περιορισμός δεν θα υπάρχει σύντομα , μπορώ να πάω σε ένα πιο μεγάλο .

Κατεβαίνω και Ελλάδα τα Χριστούγεννα ε;
Αβάδιστο -ατρακάριστο
Αν κάνεις τη μετάβαση θα πάθεις σοκ. Και δεν μιλάω μόνο βιντεο φωτό μιλάω για όλο το πακέτο όπως πτητική εμπειρία

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#737855 δηλαδη τι ειναι τοσο διαφορετικο στην πτητικη εμπειρια ;
γιατι το Mini 2 πτητικα για μενα μια χαρα ειναι , και πολυ σταθερο, και ανθεκτικο στον ανεμο (πολυ περισσοτερο απο το 1) , ουτε runaway προβληματα εχει , πολυ μεγαλο range (πρακτικα το οριο το βαζει η μπαταρια) εχει

σχετικα με τους περιορισμους, απο τη μια τωρα ακολουθουμε το ευρωπαικο προτυπο και δεν εχεις υποχρεωση να πληρωνεις κατι παλαβα 300αρια ανα ετος που ισχυαν μεχρι περυσι
απο την αλλη, παιζει και να μην ειμαι Αυστρια καν (αλλο topic αυτο) οποτε ...

βεβαια το γεγονος οτι <250γρ γενικα υπαρχει μια ελαστικότητα παραπανω , αυτο ειναι σιγουρα κατι που το σκεφτομαι και μου δινει λιγο peace of mind
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#737858 Εγώ πάντως δε σκέφτομαι καν να ανέβω κατηγορία
Δεν έχω κάποιον λόγο.
Έχω βγάλει φωτογραφιάρες και έχει πάει παντού!
Θα ανεβάσω καμία στο τοπικ των φωτο...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
MIXOStsi έγραψε:Εγώ πάντως δε σκέφτομαι καν να ανέβω κατηγορία
Δεν έχω κάποιον λόγο.
Έχω βγάλει φωτογραφιάρες και έχει πάει παντού!
Θα ανεβάσω καμία στο τοπικ των φωτο...

το air2 δε θα το σκεφτομουνα αλλα το 2s και η καμερα του με προκαλούν
το active track παλία το θεωρουσα σημαντικο αλλα με τον καιρο καταλαβα οτι θα μου ειναι αχρηστο πρακτικα
τα POI ομως εχουν μια αξια
πτητικα δεν εχω καποια προσδοκια παραπανω καθως δεν εχω παραπονοι με το mini 2 οτι δεν μπορει να κανεις κατι αξιολογα (με το 1 ειχα ενα θεμα με τον αερα πχ , το φοβομουνα)

γενικα δεν εχω αποφασισει
παιζει μεχρι να αποφασισω να σκασει κανα Mini 3 και να ψαχνομαστε ;-)
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#737871 mini 3 δε πιστεύω να σκάσει σύντομα...

έγω έκανα και ανανέωση το care και πάμε για ένα χρόνο ακόμα...
Εγώ πιο πολύ το χρησιμοποιώ για φωτογραφίες, οπότε μου είναι αρκετό και πρακτικότατο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#737872 σχετικα με το care refresh
εμενα εληξε μεσα στο Νοεμβριο και δεν το ανανεωσα
το Mini 2 δεν ενιωσα ποτε οτι παιζει να το χασω η να μου πεσει οποτε ειπα να το ρισκαρω

μπορει ο Murphy να με περιμένει στη γωνια βεβαια....
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#737873 Ούτε εγώ είχα πτώση η σύγκρουση μέχρι τώρα, αλλά κλαιν...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:δηλαδη τι ειναι τοσο διαφορετικο στην πτητικη εμπειρια ;
γιατι το Mini 2 πτητικα για μενα μια χαρα ειναι , και πολυ σταθερο, και ανθεκτικο στον ανεμο (πολυ περισσοτερο απο το 1) , ουτε runaway προβληματα εχει , πολυ μεγαλο range (πρακτικα το οριο το βαζει η μπαταρια) εχει

σχετικα με τους περιορισμους, απο τη μια τωρα ακολουθουμε το ευρωπαικο προτυπο και δεν εχεις υποχρεωση να πληρωνεις κατι παλαβα 300αρια ανα ετος που ισχυαν μεχρι περυσι
απο την αλλη, παιζει και να μην ειμαι Αυστρια καν (αλλο topic αυτο) οποτε ...

βεβαια το γεγονος οτι <250γρ γενικα υπαρχει μια ελαστικότητα παραπανω , αυτο ειναι σιγουρα κατι που το σκεφτομαι και μου δινει λιγο peace of mind

Λοιπον επειδη ειχα και το μινι 1 (ξερω οτι το 2 ειναι καλυτερο απο το 1 και ως προς τη σταθεροτητα της συνδεσης και ως προ το λιγο καλυτερο στον αερα) θα σου πω μονο οτι στο ενα νιωθεις οτι πετας ενα παιχνιδακι και στο αλλο κανονικο στιβαρο drone
Νιωθεις μια απιστευτη σιγουρια και νιωθεις οτι μονο αν κανεις καμια χοντρη μλκια θα το κλαις.
Αλλιως ειναι τα 600 γρ βαρος και αλλιως τα 250.
Μια μερα βγηκα με αερα για τεστ (μετρημενο 35 με 60χλμ ριπες ) και το πουλι δεν ενιωθε τιποτα κυριολεκτικα,δεν ειχα ουτε μια ειδοποιηση στο fly app για ισχυρους ανεμους.
Στα της καμερας οκ δεν εχουμε να πουμε πολλα,η διαφορα ειναι τεραστια και σε φωτογραφιες και σε βιντεο.
Οπως και να το κανουμε ειναι οχι 1 αλλα 3 σκαλια επανω.
Εγω πλεον αναλαμβανω που και που κατι γαμους απο φιλο φωτογραφο οταν με καλει γιατι το ζευγαρι θελει και drone οποτε καποια χρηματα τα εχω βγαλει χαχα.
Οπως λεω ...τωρα drone και στο γαμο σου.....Για να βλεπεις και απο ψηλα τι |λογοκρισία| εκανες :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#737891 Καλά όχι λίγο καλύτερο στον αέρα... Δεν συγκρίνονται το 1 με το 2...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
MIXOStsi έγραψε:Καλά όχι λίγο καλύτερο στον αέρα... Δεν συγκρίνονται το 1 με το 2...

Δεν εχουν δα και τοσο μεγαλη διαφορα πιστεψε με