Έλα πες αλήθεια, δεν έχεις φέρει μόνο αυτά τα δύο!!!
Εντωμεταξύ από εκεί που δεν έδινα πολύ σημασία στα Clio, από τότε που ανέβασε αυτά τα full extra πετρέλαια ο dimviii κάθε φορά που συναντάω κάποιο στον δρόμο το γλυκοκοιτάζω
έχει έρθει η σειρά των Clio4, Captur, 2008, δειλά δειλά 3008 και λοιπών σουβλακίων.
.
dimviii έγραψε:Οι Γαλλοι με το χαμενο κλειδι κανουν το παγωνι με την αποζημειωση του κλειδιου.
Πηρα τηλεφωνο στον γενικο διευθυντη και των 4 καταστηματων,και του εξηγησα τι εχει συμβει.Tα Αγγλικα του σχεδον ανυπαρκτα,του τα εστειλα με μειλ.
Του ειπα για το προβλημα με το χαρτι κτεο που ηταν εκτυπωση απο pdf και οχι πρωτοτυπο,του εβαλα μειλ που μου εστελνε με ψεματα ο πωλητης του,του εστειλα και τα μειλ που εγραφε οτι εχασαν το κλειδι.
Μετα απο 4 ημερες μου απαντησε οτι θα εκτυπωσουν καινουριο χαρτι και θα μου το στειλουν.Για το κλειδι τον κινεζο.
Του στελνω ξανα μειλ,και τον ευχαριστω για την μεσολαβηση του για το χαρτι,και ρωταω ξανα για το κλειδι.
Θα ενημερωνω για τις εξελιξεις,ειμαι περιεργος να δω εαν θα το αποζημειωσουν τωρα που εφτασα στον Γενικο Διευθυντη.
Εαν δεν με αποζημειωσει ουτε οταν ελαβε γνωση αυτος,παμε για μειλ στον ιδιοκτητη της εταιριας.
Ο πωλητης δεν απανταει καθολου στα μειλ,μετα απο τοτε που ζητησε τον λογαριασμο τραπεζης μου σε pdf.
#apateonesellinestempelides
χωρις να εχω πατησει το κουμπι eco.
dimviii έγραψε:παλιομπριζοκαλαμα στα Πετραλωνα
Scotch έγραψε:dimviii έγραψε:παλιομπριζοκαλαμα στα Πετραλωνα
Για δώσε καμιά info παραπάνω
Anonymous Founder έγραψε:Κάλες βόλτες λοιπόν στον γιο και σε σένα!
EDDIE_147 έγραψε:Ντίμη μπορείς να συνεχίσεις στο τοπικό περί Κλειώ;
Τι ζάντες έχει;
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]