Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#737030 Πετυχαίνω σήμερα δύο αυτοκινητάμαξες έξω από την Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση Αθήνα και βλέπω και στις δύο να έχουν πρώτη μούρη στον πάνω "όροφο" Clio σαν του dimviii!

Έλα πες αλήθεια, δεν έχεις φέρει μόνο αυτά τα δύο!!! :lol:

Εντωμεταξύ από εκεί που δεν έδινα πολύ σημασία στα Clio, από τότε που ανέβασε αυτά τα full extra πετρέλαια ο dimviii κάθε φορά που συναντάω κάποιο στον δρόμο το γλυκοκοιτάζω :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#737063 Τα κόζα έχουν αλλάξει.
Μετά από το ξεσκαρτάρισμα όλης της Ευρώπης με λογής Scenic, Picasso, QQ και ΣΙΑ με μόλις 118.000* χλμ στο κοντέρ :s_whiteflag :s_roses έχει έρθει η σειρά των Clio4, Captur, 2008, δειλά δειλά 3008 και λοιπών σουβλακίων.

* Κάποτε τα έφερναν με 78-80.000 χλμ :shifty:
Όοοταν τους πήραν χαμπάρι(κλάιν δλδ, γυαλισμένο-ξυρισμένο το έβλεπε ο μπάρμπας στην μάντρα και έμπαινε) το πήγαν γύρω στα 110-120κ χλμ, μην τους βγάλουν και το όνομα δηλαδή :lol: .
Πλέον βλέπεις και από 150κ και πάνω :innocent: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:Οι Γαλλοι με το χαμενο κλειδι κανουν το παγωνι με την αποζημειωση του κλειδιου.
Πηρα τηλεφωνο στον γενικο διευθυντη και των 4 καταστηματων,και του εξηγησα τι εχει συμβει.Tα Αγγλικα του σχεδον ανυπαρκτα,του τα εστειλα με μειλ.
Του ειπα για το προβλημα με το χαρτι κτεο που ηταν εκτυπωση απο pdf και οχι πρωτοτυπο,του εβαλα μειλ που μου εστελνε με ψεματα ο πωλητης του,του εστειλα και τα μειλ που εγραφε οτι εχασαν το κλειδι.
Μετα απο 4 ημερες μου απαντησε οτι θα εκτυπωσουν καινουριο χαρτι και θα μου το στειλουν.Για το κλειδι τον κινεζο.
Του στελνω ξανα μειλ,και τον ευχαριστω για την μεσολαβηση του για το χαρτι,και ρωταω ξανα για το κλειδι.
Θα ενημερωνω για τις εξελιξεις,ειμαι περιεργος να δω εαν θα το αποζημειωσουν τωρα που εφτασα στον Γενικο Διευθυντη.
Εαν δεν με αποζημειωσει ουτε οταν ελαβε γνωση αυτος,παμε για μειλ στον ιδιοκτητη της εταιριας.
Ο πωλητης δεν απανταει καθολου στα μειλ,μετα απο τοτε που ζητησε τον λογαριασμο τραπεζης μου σε pdf.

#apateonesellinestempelides

Μολις μου έστειλαν μέιλ με το pdf της πληρωμής.
Όπως και ότι θα στείλουν το πρωτότυπο ΚΤΕΟ,με επανεκτυπωση
Τελικά πρέπει να φτάνεις μέχρι τους γενικούς διευθυντές για να γίνουν τα αυτονοητα

Ο επόμενων νικα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737087 Χαχα επιμενων ήθελα να γράψω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737222 Σημερα εκανα το πρωτα χλμ με το κλιο.
Εφυγα απο Καματερο να παω να παρω κατι παλιομπριζοκαλαμα στα Πετραλωνα.(best taste θα παθετε ΣΟΚ δεν εχετε φαει τετοιο πραμα) Ειχε γινει τρακαρισμα στο κατεβα στο ποταμι και ειχε σημειωτον κανα 10λεπτο,συν αρκετο ψαξιμο για παρκαρισμα στα Πετραλωνα.
Στην επιστροφη εκανα 3-4 φαναρια στη Π Ραλλη να δω τι κανει,και καποια ανοιγματα απο χαμηλα με 3η 4η 5η στο Κηφισο
Σουμα μολις εφθασα παλι σπιτι 4,9 :inlove: χωρις να εχω πατησει το κουμπι eco.
Ετσι οπως το ειδα μπορει να πεσει και κατω απο 4,5.Σε επαρχιακο το περιμενω ακομα πιο κατω.
Eχει ωραιο πατημα,δεν γερνει εμπνεει εμπιστοσυνη.Στην Χαμοστερνας στην υπογειο κατω απο τη Πειραιως στην επιστροφη περασε ασαλιωτα και ευκολα με πολλα χλμ.
Εχει καποιους μικροτριγμους στο πισω μερος σε λακουβες,τα ειχα διαβασει σε φορα,φτιαχνει με ρυθμισμα πορτας μπαγκαζ.
Και να μην φτιαξει δεν ειναι κατι ενοχλητικο.
Πολυ καλα ειναι τα φωτα του(λεντ),διαχεει ωραια τη δεσμη σε ολο το φαρδος του δρομου,δεν εχει κενα πουθενα,και φεγγουν αρκετα μακρια τα μεσαια.Οταν στριβεις αναβει και το αντιστοιχο προβολακι ομιχλας.
Φρενα ωραια αισθηση,ευκολα ρυθμισιμο το ποσο θα φρεναρεις,.Αυτα θα τα δω αργοτερα τι ψαρια πιανουν απο θεμα αντοχης.
Σταρτ στοπ δουλευει σωστα,ευτυχως.
Απο δυναμη δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο,αλλα φευγει δυνατα με πολυ χαμηλες στροφες με οποιαδηποτε σχεση,αρκει να ειναι πανω απο 1500 στροφες.Απο τα δυνατα του σημεια το σαζμαν.Πολυ μικρες διαδρομες στο λεβιε,και πολυ σωστα κλιμακωμενο.Ευχαριστιεσαι να αλλαζεις ταχυτητες .
Πολυ θετικη εντυπωση για πρωτη βολτα,ευχαριστημενος για την επιλογη.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#737232 Με τον ίδιο κινητήρα το QQ έχει κάψει κατά μέσο όρο 5.5lt/100Km, οπότε χαλαρά το Clio θα έχει κατανάλωση κάτω από 5.0.

Εντωμεταξύ κοιτούσα την αγγελία του ιδιώτη από Γερμανία που έβαλες νωρίτερα και μου έκανε εντύπωση η τιμή των 9300€ που το έχει. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν τα αντίστοιχα Clio τουλάχιστον 2 χιλιάρικα παραπάνω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#737238 Ντίμη μπορείς να συνεχίσεις στο τοπικό περί Κλειώ;
Τι ζάντες έχει;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
dimviii έγραψε:παλιομπριζοκαλαμα στα Πετραλωνα

Για δώσε καμιά info παραπάνω :eat:

Best taste ειπε και ειναι μαγαζι στα Κατω Πετραλωνα

https://www.facebook.com/besttaste.gr/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Κάλες βόλτες λοιπόν στον γιο και σε σένα!

Eυχαριστω Γρηγορη!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Ντίμη μπορείς να συνεχίσεις στο τοπικό περί Κλειώ;
Τι ζάντες έχει;

ποιο τοπικο λες?
εχει τις 17αρες διαμαντε με 205/45/17
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#737289 Ήθελα να ανοίξω τοπικό με τίτλο Ἡροδοτου Ἁλικαρνασσεως ἱστοριων πρωτη, Clio

Αλλά μετά είδα ότι υπάρχει αυτό

viewtopic.php?f=78&t=394