Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Να το κάνεις επικουρικά, όχι σαν κύρια εργασία εννοώ.
Όσο για μένα, θα ήθελα μια 140i αν είχα τα λεφτά και άντεχα τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης...

140i ποσα γραμμαρια βγαζει Γρηγορη? :x
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:
Όσο για μένα, θα ήθελα μια 140i αν είχα τα λεφτά και άντεχα τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης...

Όχι πολλά, ούτε καν 170, μόλις 168 διαβάζω. :help: :s_blush
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:
dimviii έγραψε:

ξεχασε το,οχι φιλε δεν θα μας καρκινιασετε εμας που πηραμε πετρελαιαρες με 90 γραμμαρια. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
dimviii έγραψε:
ξεχασε το,οχι φιλε δεν θα μας καρκινιασετε εμας που πηραμε πετρελαιαρες με 90 γραμμαρια. :twisted:

Kάνε μου μια χάρη: κατέβα στο κλιό του γιου πες του να το γκαζώσει μία και κάτσε από πίσω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#737014 Δεν μας έγραψες όμως άμα το πήγατε καμιά βόλτα, αν είναι όπως το περίμενες, αν αξίζει το 110 σε σχέση με το 90 κλπ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737016 δεν το εχω κανει γιατι ειμαι ταξιδι.Την Παρασκευη λογικα θα το κανω,αμα το βρω στο σπιτι :lol:

εντιτ ...εστειλα μειλ στον μεταφορεα να παει να το παρει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
εντιτ ...εστειλα μειλ στον μεταφορεα να παει να το παρει.

Να βάλω τον Γιανικ να δώσει σήμα στην Ιντερπόλ για να έχει όλα τα φανάρια πρασινα;

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737018 :lol: Νικολα δειχνει να πηγαινει γρηγορα η διαδικασια με αυτο.Κατσε μην το ματιασουμε κιολας,γιατι τα ειδα ολα με το αλλο.

Το αλλο δεν σας το ειπα.
Στο Γαλλικο οταν πηγε ο διεκπαιρεωτης να βγαλει αδεια/πινακιδες,με παιρνει τηλεφωνο ενας τυπος και μου λεει.
Ναι γεια σας,ο κυριος Ντιμης?
Ναι του λεω.
Απο το υπουργειο Μεταφορων ειμαι,εχετε το τηλεφωνο του κυριου Διεκπαιρεοπουλου που εχει φερει τα χαρτια του Ρενω σας?
Ναι λεω,αλλα τι το θελετε? με λουζει λιγο κρυος ιδρωτας μιας και ειχαμε ενα θεματακι....
Εχει βγαλει λαθος παραβολο μου λεει. :omg:
Τον ειδοποιω και το διορθωνει.

Ρε σεις,δεν πηγε τιποτα καλα/σωστα.
Παντου γτχτ προβλημα.Καθε χαρτι και |λογοκρισία|.Καθε εγγραφο και λαθος.
Μεχρι και το παραβολο λαθος γτχτ.
Αντε να δουμε με τους καλτσοπεδιλους τωρα.
Σημερα που μου εστειλε το τιμολογιο,εγραφαν μεχρι και τον κωδικο του infotainment.(αν βγαλεις πολο μπαταριας θελει κωδικο για να ξαναπαιξει)
Στο Γαλλικο οταν ρωτησα για τον κωδικο μιας και δεν το βρηκα πουθενα γραμμενο στο μανιουαλ,δεν το ξερουμε μου ειπαν.Πουτσα τους ολα.
Ραντεβου στην αντιπροσωπεια για το Γαλλικο για τα καινουρια κλειδια/καρτες στις 1/12.
Οταν θα ερθετε με την αδεια στο ραντεβου, θα σας πουμε και τον κωδικο του infotainment μου ειπαν.
Ολα κομπλαν.
Για το Γερμανικο ηρθε και η κεραια καρχαριας.Μολις επιστρεψω θα παω να την παρω μαζι με κατι αλλα κοκοψιψινια.
Ρωταω τοποθετηση για την κεραια στη Λαιον,90ευρω μου ειπαν. :svivhaha: 75 η κεραια,90 η τοποθετηση.
Οποτε θα παω παλι στον ιδιο ηλεκτρολογο στη γειτονια μου που την τοποθετησε στο Γαλλικο με 20 ευρω. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Serf
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
dimviii έγραψε:

Παρακαλώ στο κέντρο της Αθήνας να μην κυκλοφορεί κανένας σας! Μόνο εμείς οι ηλεκτροκίνητοι που (θα) εκπέμπουμε aloe vera.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rafi έγραψε:Ποσο να κανει ενα clio 4 rs δλδ, ε φανταστηκε Ντιμη, θα μου φερεις ενα;

.

οτι θελεις.Μονο ηλεκτρικα δεν φερνω. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737025 εχετε υποψιν σας,οτι πλεον μεσω των Ελληνικων ΚΤΕΟ ,οταν εισαγεις ενα αυτοκινητο απο το εξωτερικο και προσκομιζεις το κτεο απο την ξενη χωρα,εχουν την δυνατοτητα να βλεπουν ονλαιν σε Γαλλια,Ιταλια,Βελγιο,Ολλανδια κλπ ΠΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ :shifty: εαν ειναι γνησιο το χαρτι που προσκομιζεις,και αν συμφωνουν τα χλμ.
Μπαινουν μεσα σε σελιδα του Υπουργειου της αντιστοιχης χωρας.Εγω ειδα το δικο μου απο τη Γαλλια.

Οι Γερμανοι φυσικα δεν ειναι μεσα.
#apateoneslamogiafagatesekagientaleftatisevropiselleines
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#737026 Είναι αρνητές ΚΤΕΟ οι Γερμανοί Μήτσο;
Από την άλλη, ξέρουν να στηρίζουν την οικονομία τους... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Είναι αρνητές ΚΤΕΟ οι Γερμανοί Μήτσο;
Από την άλλη, ξέρουν να στηρίζουν την οικονομία τους... :iconcool:

δεν ειναι αρνητες κτεο,απλα επειδη ολες οι Ελλαδες Βουλγαριες ψωνιζουν απο εκει,ειπαν να μην χαλασουν την μπιζνα βαζωντας εμποδια στα γυρισμενα χλμ.Ναι χρηματιζονται για να δηλωσουν διαφορετικα χλμ των αυτοκινητων.
Και αυτα τα μπουρδελα κουναγανε το δακτυλο γτχτ.