Anonymous Founder έγραψε:Να το κάνεις επικουρικά, όχι σαν κύρια εργασία εννοώ.
Όσο για μένα, θα ήθελα μια 140i αν είχα τα λεφτά και άντεχα τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης...
140i ποσα γραμμαρια βγαζει Γρηγορη?
Anonymous Founder έγραψε:Να το κάνεις επικουρικά, όχι σαν κύρια εργασία εννοώ.
Όσο για μένα, θα ήθελα μια 140i αν είχα τα λεφτά και άντεχα τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης...
dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Να το κάνεις επικουρικά, όχι σαν κύρια εργασία εννοώ.
Anonymous Founder έγραψε:dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Να το κάνεις επικουρικά, όχι σαν κύρια εργασία εννοώ.
Όχι πολλά, ούτε καν 170, μόλις 168 διαβάζω.![]()
dimviii έγραψε:
ξεχασε το,οχι φιλε δεν θα μας καρκινιασετε εμας που πηραμε πετρελαιαρες με 90 γραμμαρια.

dimviii έγραψε:
εντιτ ...εστειλα μειλ στον μεταφορεα να παει να το παρει.

Νικολα δειχνει να πηγαινει γρηγορα η διαδικασια με αυτο.Κατσε μην το ματιασουμε κιολας,γιατι τα ειδα ολα με το αλλο.
75 η κεραια,90 η τοποθετηση.
dimviii έγραψε:Παρακαλώ στο κέντρο της Αθήνας να μην κυκλοφορεί κανένας σας! Μόνο εμείς οι ηλεκτροκίνητοι που (θα) εκπέμπουμε aloe vera.Anonymous Founder έγραψε:dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Να το κάνεις επικουρικά, όχι σαν κύρια εργασία εννοώ.
Όχι πολλά, ούτε καν 170, μόλις 168 διαβάζω.![]()
ξεχασε το,οχι φιλε δεν θα μας καρκινιασετε εμας που πηραμε πετρελαιαρες με 90 γραμμαρια.
rafi έγραψε:Ποσο να κανει ενα clio 4 rs δλδ, ε φανταστηκε Ντιμη, θα μου φερεις ενα;
.
εαν ειναι γνησιο το χαρτι που προσκομιζεις,και αν συμφωνουν τα χλμ.Giuseppe Busso έγραψε:Είναι αρνητές ΚΤΕΟ οι Γερμανοί Μήτσο;
Από την άλλη, ξέρουν να στηρίζουν την οικονομία τους...
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]