Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#736670 Να έχεις υπόψη ότι αυτά απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
dimviii έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Δίνω δημόσια τα εύσημα στον Μητσ! Ήδη ενημερώθηκε ο ενδιαφερόμενος και στέλνει τις θερμές του ευχαριστίες.

Τιποτα ρε,Απλα πεστου εαν δεν του σηκωσει 3-4 φορες το τηλεφωνο μην ανησυχησει.
Το αυτοκινητο θα ερθει.
Τελικά φάγαμε πόρτα. Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ πολύ!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#736807 ρε το θηριο βρηκε 4 διαφορετικους με ιδια τιμη? :s_omg
Για καντου μια ερωτηση ρε συ απο Γερμανια με ποσα το φερνει ενα κλιο του συναδελφου του ο συγγενης? Koblenz περιοχη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Focusman91 έγραψε:Που είναι το ΖΝΖ???

ΧΕΝ-5@@@ :rtfm:

δεησε ο Θεος και πηραμε πινακιδες. :yahoo:
οχι τοσο ευκολα,γιατι οι τριμπουρδελοι βρισκονται παντου. :x
Τα ξεπερασαμε ολα με λιγο 5/30 :shifty:

Παμε στο Γερμανικο τωρα. :inlove:
Εχουμε να επικοινωνησουμε απο την προηγουμενη Τεταρτη.Κατι τον ειχα ρωτησει με εγραψε στα παπαργια του(κλασσικα)
Υποψιν εχω υπογραψει το προτιμολογιο και περιμενω τιμολογιο.
Χθες του στελνω μειλ.Εχουμε κανα νεο Μιχαλακη?
Μου απανταει σημερα.
ναι το αυτοκινητο περασε tuv και αλλαξαμε φρενα εμπρος.Αυτα μου τα εχει ξαναπει/γραψει εν τω μεταξυ απο την Τεταρτη. :lol:
Ποτε θελεις να παρεις το αυτοκινητο μου γραφει? :lol:
Δεν εχει βγει το τιμολογιο,δεν εχω δωσει ουτε προκαταβολη,και αυτος με ρωταει ποτε θελω το αυτοκινητο. :lol:
Μεχρι το απογευμα μου λεει θα εχεις και το τιμολογιο.

Ρε σεις ειναι δυνατον να πεφτω εγω σε ολους τους τριμπουρδελους? :lol: :lol: :lol:
Αυτος τωρα πουλαει αυτοκινητα στη Γερμανια και δουλευει σε ομιλο που κανει 50κ τεμαχια ετησιως.. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By edmond
#736814 Καλοτάξιδο και επισήμως :s_thumbsup
Γύρω στο ΧΕΝ 54** μάλλον έκατσε, Χολαργός κιόλας, ΒΠ κιέτς :lol:
Τέσπα, τον γερμανό τον νοιάζει σίγουρα να πουλήσει; τι νοοτροπία είναι αυτή; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Καλοτάξιδο και επισήμως :s_thumbsup

Eυχαριστω ρε Αργυρη! :inlove:
edmond έγραψε:Γύρω στο ΧΕΝ 54** μάλλον έκατσε,

Ακριβως επεσες!

edmond έγραψε:Χολαργός κιόλας, ΒΠ κιέτς :lol:

εκει επρεπε να παμε :shifty:
edmond έγραψε:Τέσπα, τον γερμανό τον νοιάζει σίγουρα να πουλήσει; τι νοοτροπία είναι αυτή; :s_dunno

ιδια με του Γαλλου.
#tempelidesellines
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:

ΧΕΝ-5@@@ :rtfm:

δεησε ο Θεος και πηραμε πινακιδες. :yahoo:
οχι τοσο ευκολα,γιατι οι τριμπουρδελοι βρισκονται παντου. :x
Τα ξεπερασαμε ολα με λιγο 5/30 :shifty:
Αντε και καλες βολτες με το τουμπανακι!
dimviii έγραψε:
Ρε σεις ειναι δυνατον να πεφτω εγω σε ολους τους τριμπουρδελους? :lol: :lol: :lol:
Αυτος τωρα πουλαει αυτοκινητα στη Γερμανια και δουλευει σε ομιλο που κανει 50κ τεμαχια ετησιως.. :s_yes

Ειπαμε, ετσι ειναι εκει. Οι στοχοι πιανονται ακοπα οποτε γιατι να σκιστει;

Anonymous Founder έγραψε:Κάποιος να τον σταματήσει, θα μας γεμίσει Clio diesel! :rant: :rant:

Α, σε παρακαλω. Να το παρει και το δευτερο να παιρνω σειρα κι εγω! :rtfm: Κρυωνει ο καιρος :protest:

Ακους εκει, κουμαντο στα Κλιο του κοσμου θα κανουμε; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#736821 600 ευρω κατω εριξε τη τιμη ο ιδιωτης.Απο 9900 στα 9300.
Στα 11 ειναι με πινακιδες τελειωμενο στην Ελλαδα αυτο.Τα παντα ολα εκτος πανοραμικης.
Ορματε

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... e2028410f5
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Asimov έγραψε:Να έχεις υπόψη ότι αυτά απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Ε93 είναι Euro 5 με DPF, από 4 και κάτω απαγορεύονται, σωστά;

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#736991 Bγηκε το τιμολογιο,πληρωθηκε, περιμενω να μου πει ποτε στελνω τον μεταφορεα. :superman:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#736992 Ήταν μην πάρεις το κολάι, τώρα δεν σε σταματάει κανείς! Μήπως να ξανασκεφτείς την ιδέα της γυναίκας σου να φέρνεις Clio για άλλους;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#736995 οποιος θελει βοηθεια πολυ ευχαριστως να τον βοηθησω Γρηγορη,οπως εχω ξαναγραψει.
Για επαγγελματικα οχι,δεν θελω να το κανω, με τα σημερινα δεδομενα παντα.Οπως εχω ξαναπει,θα μου αρεσε παρα πολυ να κανω αυτη τη δουλεια εαν δεν ειχα κατι αλλο.
Ποτε δεν ξερεις βεβαια,εαν χρειαστει να το κανεις στο μελλον.
Οι καταστασεις ειναι τοσο ρευστες ,που δεν σηκωνουν πολλες βεβαιοτητες και σιγουριες για το οτιδηποτε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#736997 Να το κάνεις επικουρικά, όχι σαν κύρια εργασία εννοώ.
Όσο για μένα, θα ήθελα μια 140i αν είχα τα λεφτά και άντεχα τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#736998 Οι Γαλλοι με το χαμενο κλειδι κανουν το παγωνι με την αποζημειωση του κλειδιου.
Πηρα τηλεφωνο στον γενικο διευθυντη και των 4 καταστηματων,και του εξηγησα τι εχει συμβει.Tα Αγγλικα του σχεδον ανυπαρκτα,του τα εστειλα με μειλ.
Του ειπα για το προβλημα με το χαρτι κτεο που ηταν εκτυπωση απο pdf και οχι πρωτοτυπο,του εβαλα μειλ που μου εστελνε με ψεματα ο πωλητης του,του εστειλα και τα μειλ που εγραφε οτι εχασαν το κλειδι.
Μετα απο 4 ημερες μου απαντησε οτι θα εκτυπωσουν καινουριο χαρτι και θα μου το στειλουν.Για το κλειδι τον κινεζο.
Του στελνω ξανα μειλ,και τον ευχαριστω για την μεσολαβηση του για το χαρτι,και ρωταω ξανα για το κλειδι.
Θα ενημερωνω για τις εξελιξεις,ειμαι περιεργος να δω εαν θα το αποζημειωσουν τωρα που εφτασα στον Γενικο Διευθυντη.
Εαν δεν με αποζημειωσει ουτε οταν ελαβε γνωση αυτος,παμε για μειλ στον ιδιοκτητη της εταιριας.
Ο πωλητης δεν απανταει καθολου στα μειλ,μετα απο τοτε που ζητησε τον λογαριασμο τραπεζης μου σε pdf.

#apateonesellinestempelides