- 16 Νοέμ 2021, 15:47
Ε ναι τι πιο λογικό - να μην έχει σημασία το τι ρωτάει ένας δημοσιογράφος.
Για να περάσουμε στο παρασύνθημα --> καταγγελίες για pushbacks δέχεται η χώρα από το '16 όταν είχαμε ακόμα δημοκρατία και όχι χούντα.
Και θα συνεχίσει να δέχεται όποια κυβέρνηση και αν έχουμε.
Εκτός αν με ΠΘ Γιάνι και ΥΠΕΞ Κρίτωνα να πάνε Βρυξέλλες και να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (με πειστικό/αποφασιστικό βλέμμα) --> και η ΕΕ αλλάξει στάση επιβάλλοντας σε όλα τα μέλη της να δεχτούν κάποιες καλές χιλιάδες μετανάστες (αν θέλουν οι μετανάστες γιατί 90% θα θέλουν Γερμανία-Σκανδιναβικές χώρες).
Αν θέλει ευχάριστο ανάγνωσμα για μετά το απογευματινό λουκούμι, η Διεθνής Αμνηστία μπορεί να διαβάζει και τον Πουλή στο thepressproject.
Ή ΜΟΥΝΗ όπως λέει και ο pitsirikos.
https://pitsirikos.net/2021/03/%CE%B1%C ... %BF%CE%B9/“Ο Μουvής θέλει να σου δώσει το βιβλίο του και να πεις για αυτό στην εκπομπή σου”.
“Ποιος είναι ο Μουvής;” του λέω εγώ. Ο μόνος Μουvής που ξέρω είναι ο Μουvής της Λένας Κιτσοπούλου, το θεατρικό έργο που είχε παιχτεί στο θέατρο του Νέου Κόσμου.
“Ο Κωνσταντίνος” μου λέει ο Εφήμερος και μου δείχνει έναν τύπο που καθόταν εκεί.
Βλέπω έναν τύπο με μοχθηρή φάτσα και κακό βλέμμα. Αλλά για χάρη του Κώστα, που ήξερα τι προβλήματα υγείας είχε, πήρα το βιβλίο του Μουvή -μια μ@λακία και μισή ήταν- και είπα και κάτι στην εκπομπή.
Ο Μουvής ήταν ο Πουλής.
#ΡΑΝΚΙΝΚΣ
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"