Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#736496 Επ, υπάρχει και ομοιοπαθητική για κατοικίδια. Από post στο fb που πέτυχα (και καλά μιλάει ο σκύλος)

"Πήγαμε στον γιατρουλη μας τον ομοιοπαθητικό για να μας ενισχύσει την οστεοσυνθεση και να μας θεραπεύσει το demodex και τα άλλα θεματάκια καχεξιας που εχω...
Ο Νίκος Γ. έχει κάνει θαύματα πέρισυ που είχε επίσης πολλά πολλά προβλήματα και θεραπεύτηκε με ομοιοπαθητική προσέγγιση με απόλυτη επιτυχία.
Το Demodex σε κάποια σκυλάκια θεραπεύεται αποτελεσματικά με homeo, σε κάποια άλλα όχι τόσο... λες να τα καταφέρω?"
Άβαταρ μέλους
By fokion
Dimitris_P έγραψε:Επ, υπάρχει και ομοιοπαθητική για κατοικίδια. Από post στο fb που πέτυχα (και καλά μιλάει ο σκύλος)

"Πήγαμε στον γιατρουλη μας τον ομοιοπαθητικό για να μας ενισχύσει την οστεοσυνθεση και να μας θεραπεύσει το demodex και τα άλλα θεματάκια καχεξιας που εχω...
Ο Νίκος Γ. έχει κάνει θαύματα πέρισυ που είχε επίσης πολλά πολλά προβλήματα και θεραπεύτηκε με ομοιοπαθητική προσέγγιση με απόλυτη επιτυχία.
Το Demodex σε κάποια σκυλάκια θεραπεύεται αποτελεσματικά με homeo, σε κάποια άλλα όχι τόσο... λες να τα καταφέρω?"

το διαβασα κι εγω κι επεσα τ' ανασκελο....

και Ρεικι κι απο ολα τα καλα....

απ την αλλη βεβαια why not? οτι κανει το καθενα ευτυχισμενο.......
Δουλεια δινουν σε κοσμάκη.....
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:Placebo σκύλων... Θα νομίζουν ότι παίρνουν φάρμακο αλλά δε θα παίρνουν...

Το φαινόμενο Placebo πάντως έχει παρατηρηθεί ΚΑΙ σε κατοικίδια.

fokion έγραψε:απ την αλλη βεβαια why not? οτι κανει το καθενα ευτυχισμενο.......
Δουλεια δινουν σε κοσμάκη.....

Σε πρώτη ανάγνωση θα συμφωνήσω, εφόσον δεν κάνει κακό και σε κανέναν να πάρει ένα χαπάκι με ζαχαρίτσα ή κάποιος να σου ανοίξει τις ενεργειακές διόδους ( :shifty: :shifty: δεν κρίνουμε, όπως τη βρίσκει ο καθένας :shifty: :shifty: )

Από την άλλη όμως, το πρόβλημα με όλους αυτούς τους απατεώνες είναι ότι εκπαιδεύουν το κοινό να μην εμπιστεύεται την επιστήμη και να χαμηλώνουν υπερβολικά την μπάρα για την απόδειξη ενός πράγματος, από τα πραγματικά δεδομένα στο επίπεδο του "μου είπε ο τάδε" ή "αν το πιστέψεις είναι αληθινό"... Το αποτέλεσμα; Αρνητές πανδημίας, αρνητές εμβολίων, αρνητές απογραφής, κτλ...

Οπότε μπορεί πχ η κάθε ομοιοπαθητική να μην κάνει κακό καθαυτή, αλλά εν τέλει και εμμέσως προκαλεί σημαντική ζημιά στην κοινωνία και οδηγεί ΚΑΙ σε θύματα σε καταστάσεις σαν αυτή που ζούμε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#736866 Μαρκο φιλε μου......... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δε δινω δεκαρα πλεον με τι τη βρισκει ο αλλος...

Το εχω αποδεχτει κι εχω βρει τη ψυχική μου ηρεμια - οπως κι αυοι που τα πιστευουν εχουν την ψυχική τους ησυχία απο το να τους τα σκοτιζω

WIN - WIN δηλαδη...
Ετσι κι αλλιως ... το τελευταιο λογο ο Μπουκουρας θα τον εχει...

Εκτός θεματος το παρακατω ( σε πρωτη φαση αλλα για να καταλαβεις τι εννοω)
Το φεβρουαριο με το covid στα ντουζενια του εριξα ΧΟΝΤΡΟ καυγα επιχειρηματων με ΠΟΛΥ φιλικό μου προσοπο το οποιο ηταν του 5G - να μας κανουν προβατα - υπηρχε απο χρονια και τα σχετικά...
Σημερα η μανα τους αλλα ΚΑΙ οι ιδιες τον τσιμπισαν ΜΕ συμπτωματα κι ενα οξυμετρο ανα χειρας, σπιτι προς το παρον..

Ειλικρινά να τους πω τι τωρα............

Γι αυτο λοιπον οσο ΔΕΝ με ενοχλει εμεσα ή αμεσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο καθενας να κανει ΟΤΙ του ..... κ..αρεσει... Ποσώς με απασχολει πλεον...
Ας πινει τα ομοιοπαθητικά του και μετα ενα ωραιοτατο μπεργκερ απο τα γκουντις.... τι με νοιαζει εμενα............
Άβαταρ μέλους
By markvag
fokion έγραψε:
Γι αυτο λοιπον οσο ΔΕΝ με ενοχλει εμεσα ή αμεσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο καθενας να κανει ΟΤΙ του ..... κ..αρεσει... Ποσώς με απασχολει πλεον...
Ας πινει τα ομοιοπαθητικά του και μετα ενα ωραιοτατο μπεργκερ απο τα γκουντις.... τι με νοιαζει εμενα............

Συμφωνώ, είμαι 100% υπέρ του να πέσει ο άλλος από γκρεμό αν αυτό επιθυμεί, "έχων σώας τα φρένας", αλλά το πρόβλημά μου είναι η επιρροή που έχουν σε πολύ κόσμο. Αυτό είναι που με πειράζει. Καλά εσύ "έξυπνε", τα παιδιά σου πχ, ή όποιος τύχει και σε ακούσει και δεν έχει τη χρόνο / διάθεση / ικανότητα να δει τι παπαριές λες, τί σου φταίνε;;;