Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#736599 Είδα ότι η διπλή προσπέραση στην εκκίνηση του προηγούμενου GP από τον Max έγινε γαργάρα, λέει, από τους "Λουίτσους" ή όπως αλλίως λέγονται όσοι πάνε (-με) τον Χάμιλτον, ενώ αμέσως συσχέτισα την προσπέραση με την all time classic του Μίκα στο Σπα του 2000, και φυσικά έκανα σκρολ κάτω όλο το υπόλοιπο θέμα γιατί ξενέρωσα να διαβάσω άλλο :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Προσπαθώ Γιώργο (και δεν ξαναπροσπαθώ) με διάφορα τρολαρίσματα να σε κάνω να καταλάβεις τί λες συνήθως: Ο Πέρες έπρεπε να πιέζει και να μπει στο ακάθαρτο του Μπότας για να βγει από 4ος, 4ος ενώ ήταν πασιφανές ότι δεν περνούσε ακόμα και αν το DRS αφαιρούσε εντελώς την πτέρυγα

Περνουσε δεν περνουσε ο Τσεκο, δεν υπηρχε λογικη να παρατησει τον αγωνα οσο ειχε εστω και μια μικρη ελπιδα να τσιμπησει θεση. Επισης ο Τσεκο που τα εχει κανει σκατα φετος, θα ηταν ακομα πιο αστειο να σκεφτει "ας φυλαξω το μοτερ τωρα, που να περναω το Μποττας". Οτι αφησε γκαζι ο Μαξ και γυρνουσε μισο-ενα δευτερολεπτο πανω, ΑΜΕΣΩΣ μετα την προσπεραση απο το Λουη ειναι πασιφανες. Θεωρω αστειο και που το συζηταμε ακομα. Αν εσενα σε βολευει το "στο πρωτο μισο ηταν καλυτερος ο Μαξ και στο δευτερο μισο ο Τσεκο" εγω μαζι σου, χαρουμενο σε θελω.

Corto Maltese έγραψε:αλλά ο Μαξ καλώς άφησε τον Μπότα να πάει στα 3" και να κινδυνεύει από μία ποινή (λέω γω τώρα). Κοινώς το κουραστικό είναι αυτό: Ο Μαξ κλάνει και μοσχοβολάει λεβάντα και γιασεμί και οι άλλοι είναι πουθενάδες. Ο Μαξ οδηγάει πατίνι οι άλλοι το CHAOS. :s_bored :sleep:

Τι ποινη να ετρωγε ο Μαξ εφοσον ειχε βγει ετυμηγορια για τη φαση με το Λουη? Την ποινη που θα βολευε το αφηγημα του Κορτου?
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Same_old_story έγραψε:Είδα ότι η διπλή προσπέραση στην εκκίνηση του προηγούμενου GP από τον Max έγινε γαργάρα, λέει, από τους "Λουίτσους" ή όπως αλλίως λέγονται όσοι πάνε (-με) τον Χάμιλτον, ενώ αμέσως συσχέτισα την προσπέραση με την all time classic του Μίκα στο Σπα του 2000, και φυσικά έκανα σκρολ κάτω όλο το υπόλοιπο θέμα γιατί ξενέρωσα να διαβάσω άλλο :thumbsdown:

Same_old_story έγραψε:Θύμισε Μίκα στο Σπα το 2000 η προσπέραση στην εκκίνηση του Ολλανδού :lipsealed:

diplomat έγραψε:Ακόμα καλύτερη γιατί ήταν στην εξωτερική :lipsealed: :lipsealed:

Nταξ, ταχύτητα θα μου πεις, και πάλι όμως πετcόκομα

δίπλοματ, συνώνυμο του αντικειμενικού.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#736602 Η ουσία είναι 5 δέκατα διαφορά ο Λούης - - > διαστημόπλοιο
1 δέκατο διαφορά ο Max - - > ήρωας.
Does not compute.

Ε ναι έκανε λάθος σε μια στροφή και έχασε το γύρο. Τι λάθος να γίνει στα δοκιμαστικά; Δεν είπα ότι το κάρφωσε στον τοίχο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Η ουσία είναι 5 δέκατα διαφορά ο Λούης - - > διαστημόπλοιο

Διαστημοπλοιο απο ολα οσα ειδαμε. Και σε κουαλι και σε σπριντ και σε αγωνα.

ripper έγραψε:1 δέκατο διαφορά ο Max - - > ήρωας.

Ηρωας που καταφερε να περασει το Μποττας με το διαστημοπλοιο, εστω και με την πρωτη προσπαθεια, χωρις να βελτιωσει στη δευτερη. Οσο ηρωας ηταν τα προηγουμενα χρονια οποτε καταφερνε να μπαινει αναμεσα στα διαστημοπλοια ή να τα κερδιζει κιολας. Με δεδομενο οτι δεν ειναι κανενας κουλος ο Μποττας, ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δυσκολο να τον περασεις με χειροτερο μονοθεσιο.

ripper έγραψε:Ε ναι έκανε λάθος σε μια στροφή και έχασε το γύρο. Τι λάθος να γίνει στα δοκιμαστικά; Δεν είπα ότι το κάρφωσε στον τοίχο.

Εκανε λαθακι κι εχασε το γυρο. Τα ειπαμε ξανα Ριππερ μου. Οταν πιεζεις πραγματικα γινονται πιο ευκολα τα λαθη (ρωτα και το Λουη). Εφοσον δε θα αλλαζε τιποτα χωρις αυτο το λαθος, ειναι αστειο να σχολιαζεται το θεμα με τοση επιμονη.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#736615 Κάτσε ο Hamilton πως του έριξε 5 δέκατα; Αφού κερδίζει πάντα τσίμα τσίμα.
Η κάτι έκανε καλά ή δεν είναι ήρωας ο άλλος πρέπει να αποφασίσεις.
Επίσης αν δεν σε εντυπωσίασε αυτή η εμφάνιση του Λούη όπως τον υπόλοιπο πλανήτη, ε μην περιμένεις να εντυπωσιαστείς ποτέ.
Μήπως (λέω μήπως) είσαι αρνητικά προκατειλημμένος;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Κάτσε ο Hamilton πως του έριξε 5 δέκατα; Αφού κερδίζει πάντα τσίμα τσίμα.

Ο Λουης ειχε μεγαλη διαφορα στο συγκεκριμενο αγωνα απο το Μποττας, για αυτο ειπα οτι εκανε πολυ καλο αγωνα. Τι θελεις για να χαλαρωσεις? Να πω οτι μετα απο αυτο τον καλο αγωνα, πιστευω οτι συνολικα οδηγησε καλυτερα ο Λουης φετος?

ripper έγραψε:Η κάτι έκανε καλά ή δεν είναι ήρωας ο άλλος πρέπει να αποφασίσεις.

Τι να αποφασισω?
Να στηριξω το αφηγημα σου λεγοντας "εχασε τον 1 απο τους 2 γυρους στο Q3 οποτε εκανε κακο κουαλι ο Μαξ"?
Ή ηθελες ντε και καλα να πεις τη λεξη λαθος στην ιδια προταση με το ονομα Μαξ? Κατι που σε ζορισε πολυ να κανεις με τα 2 Λ (Λουης-Λαθος) παρα τις καμποσες ευκαιριες που σου εδωσε ο Λουης να το κανεις φετος!

Εφοσον ο αλλος γυρος που εκανε ηταν αρκετος για να παρει ΤΗ ΜΟΝΗ θεση που θα μπορουσε να παρει (τη 2η), παμε παρακατω. Στεκομαι στα λαθη που στοιχιζουν ποντους κι αντικατοπτριζονται τη βαθμολογια ριππερ μου. Οπως τους +42 ποντους που θα "επρεπε" να εχει ο Μαξ και τους -42 που θα "επρεπε" να εχει ο Λουης στη βαθμολογια, χωρις να μετραμε λαθη/ατυχιες.

ripper έγραψε:Επίσης αν δεν σε εντυπωσίασε αυτή η εμφάνιση του Λούη όπως τον υπόλοιπο πλανήτη, ε μην περιμένεις να εντυπωσιαστείς ποτέ.

Να θυμισω απλα οτι ολος ο υπολοιπος πλανητης εγραφε υμνους για τους Φεττελ-Κιμι, τους οποιους εχω ειχα απο την αρχη της καριερας τους για μετριους οδηγους.
Επισης να θυμισω οτι ολος ο υπολοιπος πλανητης μετραει κουπες/νικες/ποντιουμς τα οποια εμενα δε μου λενε κατι και στεκομαι στο ξεζουμισμα.

Ας δεκτουμε λοιπον οτι μας εντυπωσιαζουν διαφορετικα πραγματα.

ripper έγραψε:Μήπως (λέω μήπως) είσαι αρνητικά προκατειλημμένος;

Καθολου. Εγω ειδα μια σκηνη που εχω να δω πολλααααα χρονια και μου εκανε εντυπωση. Το Λουη να περναει τους παντες μεχρι τη μεση της ευθειας. Αυτο δε μειωνει φυσικα τον πολυ καλο αγωνα που εκανε ο Λουης, απλα δεν τον κανει τοσο αθλο οσο διαβαζω απο αλλους.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Επισης να θυμισω οτι ολος ο υπολοιπος πλανητης μετραει κουπες/νικες/ποντιουμς τα οποια εμενα δε μου λενε κατι και στεκομαι στο ξεζουμισμα..

Μέχρι εκεί κόβει το μάτι τους George. Διότι δεν έχουν ιδέα τί γίνεται μέσα στον αγώνα. Την περισσότερη ώρα πίνουν μπύρες και ξεσκατίζουν τα μωρά τους.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#736640 Δηλαδή αν το λάθος δεν κοστίσει κάτι δεν πιάνεται για λάθος;
Ο Λούης πχ όταν ξαναβγήκε δεύτερος γιατί τον έσωσε το SC δεν έκανε λάθος; :lol:

Τεσπα, εγώ απλά είπα το οξύμωρο του να χαρακτηρίζεται ήρωας των δοκιμαστικών κάποιος που έκανε λάθος στον γρήγορο του γύρο.
Εσύ βλέπε και λέγε ότι θέλεις. Ήρωας ο Max την Παρασκευή, διαστημόπλοιο οδηγούσε ο Λούης. Κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
In an interview with Sky Sport Germany, Marko added to Horner's comments, saying: "We haven't seen an engine like this from Mercedes in recent years.

"They have managed to create a masterpiece and conjure up a rocket at this stage of the championship."

Τι να λεμε και μεις
https://racingnews365.com/marko-fears-f ... des-rocket
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Δηλαδή αν το λάθος δεν κοστίσει κάτι δεν πιάνεται για λάθος;
Ο Λούης πχ όταν ξαναβγήκε δεύτερος γιατί τον έσωσε το SC δεν έκανε λάθος; :lol:

Τεσπα, εγώ απλά είπα το οξύμωρο του να χαρακτηρίζεται ήρωας των δοκιμαστικών κάποιος που έκανε λάθος στον γρήγορο του γύρο.
Εσύ βλέπε και λέγε ότι θέλεις. Ήρωας ο Max την Παρασκευή, διαστημόπλοιο οδηγούσε ο Λούης. Κομπλέ.

Μη συγκρινεις ανομοια. Ο Μαξ παρα το λαθακι στο δευτερο γυρο ειχε καθαρισει τη μπουγαδα με τον πρωτο ξεζουμιστικο γυρο και ειχε περασει το ταχυτερο μονοθεσιο του Μποττας. Να μην κατεβασει ο Λουης στο δευτερο γυρο του, εχει γινει επισης καμποσες φορες και δεν το θεωρησα λαθος εφοσον δε θα αλλαζε η καταταξη. Αν ειναι απο εδω και περα, θα το τσαμπουναω κι αυτο σα λαθος για να γινεται τζερτζελες εδω μεσα.

Για την Κυριακη τι κακο ειπα? Οτι ειχε διαστημοπλοιο ο Λουης? Αυτο ισχυει και δεν αναιρει τον πολυ καλο αγωνα που εκανε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Διαστημοπλοιο. Τετοιο που δε θελω να εχουν οι αντιπαλοι και φυσικα ΟΥΤΕ ο οδηγος μου. Πανω που χαρηκαμε οτι τελειωσαν οι τσοντες, μας προσγειωσε στην πραγματικοτητα παλι ο Τοτος.

Τα λεγαμε απο Προ Χριστου για το διαστημοπλοιο. Τοσο μπροστα, που δε μπορει καν να τον πιεσει ο Μαξ. Δηλαδη τοσο ευκολακι για το Λουη, που δεν ελπιζω καν σε λαθη πλεον :s_sad

George_Prix έγραψε:...ολες οι Λουιτσες συνολικα (κι ειναι και πολλες παναθεμα τες αν βαλεις μεσα και τις κρυφολουιτσες που το παιζουν "οπαδοι ομαδας" :s_tongue )...

Κι ενα ευχαριστω στο φιλο μου το Τζι που μαζεψε υπογραφες και ξεμπροστιασε φανερες/κρυφες :s_tongue