Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
33%
1
17%
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Τολαχιστον εγω δεν ποσταρω κωλοτρυπιδες και τσιμπουκια.
:s_howdy

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#736538 Νομίζω το πρόβλημα σε επίπεδο φόρουμζ τουλάχιστον είναι η μέρα της μαρμότας από ποστάκια σε κάθε αγώνα/τοπικό.

Γενικά μη τα ξαναλέμε --> όποιος σπεύδει να σκίσει το καλσόν του υπέρ ΡΕΙΣΙΝ να ξέρει που έχει η αχλάδα την ουρά.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
sparticle έγραψε:Καλα κι εγω δεν πιστευω οτι ηταν τοσο θεμα κινητηρα, οσο οδηγου. Ολο το ΣΚ ο Hamilton ηταν απιστευτος.

Με άλλα λόγια, το ξεζούμισε :innocent: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Εικόνα

Λοιπον αλητακο.

Εκει στα αριστερα ειναι η σκια του.

Εκει ανηκεις.

Τιποτα παραπανω απο νικη γοητρου για το φετινο πρωταθλημα. Και φταιει ο Μου Βου για αυτο.

Πηγε και του την χαιδεψε. :lipsealed:

Του Λουη την πτερυγα. :omg:

Εικόνα

Οριστε, πιστη αναπαρασταση.

Μα ημαρτον Παναγια μου . :s_whiteflag

Και τον ερεθισε τον Λουη. Για 0,2 χιλιοστα δουλεια. :s_dunno

Εικόνα

Οποτε;

Οποτε επρεπε να σταθει απεναντι του και να τον κοιταξει στα ματια. :iconcool:

Εικόνα

Για το συμβαν δεν εχω να προσθεσω κατι. Για αλλη μια φορα μας εδειξε την αγωνιστικη ανατροφη του ο τσογλανακος.

Εικόνα

Οριστε, πιστη αναπαρασταση, μην τα ξαναλεμε. :rtfm:

Αυτο που φανηκε ξεκαθαρα ομως αποψε ειναι ποσο στυγνη (οχι στΕγνη, ειναι γεματη απο ζουμια. χοχοχοχοχοχχο) εγκληματικη οργανωση ειναι η ΦΙΑ.

ΓΑΡΓΑΡΑ την αποπειρα δολοφονιας εναντιον του Λουη. :roll:

Εικόνα

Τι αλλο να κανει και ο Λου Χου. Να παρει τον Spiros Panopoulos τηλεφωνο; Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

Συγχαρητηρια στον Μαξ Βερσταπεν για την κατακτηση του πρωταθληματος. :s_howdy

Σε ερώτηση "Έχεις ερωτευτεί δημοσιεύσεις;" τους έδειξα αυτό... :inlove:
Σε ευχαριστώ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#736574 Ρε.

Μην το κανεις quote. Εχουμε Amish αναμεσα μας, σεβασμος στη διαφορετικοτητα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ripper έγραψε:Να σε πάρω στο σχολείο μου;
Όταν τους μαλώνω και αυτοί το ίδιο λένε.
Κύριε και ο Λούης μιλούσε όχι μόνο εγώ.

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα ριππερ? Ποια ειναι τα παιδακια τελικα?
Κατσε να σου δωσω ενα παραδειγμα.

Κανει ο Μαξ την παπαρια του στον Χαμιλτον
Πελεκυς στο φορουμ στον Μαξ. Το κωλοπαιδο.

Κανει την παπαρια του ο Λουης στον Μαξ.
Παρτα μαλακισμενο. Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. Οταν τα κανες ηταν καλα ε?

Βρες τα παιδακια τωρα
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#736579 Παντως ο μαξ,ακομα ειναι το φαβορι,αρκει να παρει 1 νικη και δυο δευτερες θεσεις,ο βρετανος πρεπει να υπερβαλει εαυτον για να το κατακτησει,πολ πρωτα απο ολα και μετα εμφανισεις οπως αυτη εδω.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Sijune21 έγραψε:Παντως ο μαξ,ακομα ειναι το φαβορι,αρκει να παρει 1 νικη και δυο δευτερες θεσεις,ο βρετανος πρεπει να υπερβαλει εαυτον για να το κατακτησει,πολ πρωτα απο ολα και μετα εμφανισεις οπως αυτη εδω.

Αν ένας από τους 2 εγκαταλείψει αντίο ζωή όμως.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#736592 Το πρωτάθλημα αυτό είναι γραμμένο να το πάρει ο Μαξ. Και αν δεν κυριαρχήσει ο Λιούις σε όσους αγώνες έμειναν, που δεν το βλέπω, δίκαια γιατί ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν...

Αν, όμως, γίνει κάτι εξαιρετικά δραματικό στην συνέχεια και το κλέψει ο Σερ και η Μερσέντες, να δω μετά πού θα κρυφτούν όλοι αυτοί που υπερθεματίζουν τόσους μήνες ακατάπαυστα για τον Ιπτάμενο Ολλανδό.
:tomato:
Άβαταρ μέλους
By ripper
Geo f1 έγραψε:Ξερεις ποιο ειναι το θεμα ριππερ? Ποια ειναι τα παιδακια τελικα?
Κατσε να σου δωσω ενα παραδειγμα.

Κανει ο Μαξ την παπαρια του στον Χαμιλτον
Πελεκυς στο φορουμ στον Μαξ. Το κωλοπαιδο.

Κανει την παπαρια του ο Λουης στον Μαξ.
Παρτα μαλακισμενο. Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. Οταν τα κανες ηταν καλα ε?

Βρες τα παιδακια τωρα

Ναι μόνο που δεν έχει κάνει παπαρια ο Λούης όσες φορές και να γράψεις δολοφονία.
Όταν κάποιος το κάνει συστηματικά προφανώς και είναι ο πρώτος "ύποπτος". Όπως δικαίως κατηγορούταν ο νεαρός Λούης έτσι δικαίως κατηγορείται και ο τωρινός Max.
Αν εσύ δεν βλέπεις διαφορά μεταξύ Λούη και Max στις μάχες ρόδα με ρόδα είσαι θλιβερή μειοψηφία. Και όχι μόνο μεταξύ Λούη. Όποιον άλλον από τους κορυφαίους θες βάλε.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#736609 να πω την αμαρτια μου το σπρωξιμο σε αυτη τη στιγμη ( τρεις αγωνες πριν το τελος κλπ ) το θεωρησα οριακα "αγωνιστικό συμβαν" ναι οκ αντικειμενικά δεν ηταν, αλλα καταλαβαίνετε τι εννοω....

Πιστευω δε οτι και ο Λουης ο ιδιος το περιμενε (οπως φανταζομαι περιμενε και "κατι" απο περεζ ασχετα αν δεν εγινε) τεσπα...
Ηταν σαφες οτι αν δεν ηταν σε αυτο το γυρο το προσπερασμα θα ηταν βια στον επομενο...

η μονη απορεια που εχω (και δεν εχω τις γνωσεις να βρω το γιατι ) ειναι γιατι η RB απο τη στιγμή που εβλεπε οτι οριακα ο μαξ επαιρνε καποιο χρονο στο "σφιχτο" μεσαιο κομματι κι εχανε προφανως στις ευθειες, δεν τολμησε κατι διαφορετικό στη δευτερη αλλαγή ελαστικών και να βαλει αντι σκληρή τη μεσαια για καλυτερο traction εκει που το ηθελε....

ή εστω στον περεζ να "κυνηγησει" κατι μια και ειναι γνωστός "λαστιχοφυλάκτης"....

δηλαδη με λιγα λογια γιατι πηγαινε με την ιδια τακτική με την Μερκ, απο τη στιγμή που ηταν εμφανες οτι στα ισα δεν θα εβγαινε....

ΥΓ. Νομιζω ο Λουης περιμενε μεσαια και του εβαλαν σκληρα αν θυμαμαι καλα...
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#736648 Τελικα βρεθηκε το βιντεο με το onboard πλανο απ το μονοθεσιο του Φερσταππεν :hmmm: ή χαθηκε στο ταχυδρομειο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
fokion έγραψε:ή εστω στον περεζ να "κυνηγησει" κατι μια και ειναι γνωστός "λαστιχοφυλάκτης"....

δηλαδη με λιγα λογια γιατι πηγαινε με την ιδια τακτική με την Μερκ, απο τη στιγμή που ηταν εμφανες οτι στα ισα δεν θα εβγαινε....

ΥΓ. Νομιζω ο Λουης περιμενε μεσαια και του εβαλαν σκληρα αν θυμαμαι καλα...

Ο Πέρες μπήκε για να τραβήξει τον Μπότας. Αν δεν έμπαινε, θα έμενε έξω και ο Μπότας και θα έπρεπε έστω και με παλιό λάστιχο να τον περάσει ο Μαξ. Τώρα θα μου πεις "γιατί τον τράβηξαν και δεν τον άφησαν έξω"; Πραγματικά δεν ξέρω, πιστεύω ότι φοβήθηκαν ότι ο Μαξ θα τον χρησιμοποιούσε για άμυνα μέσω DRS οπότε αφού θεώρησαν ότι τον έχουν γιατί να δώσουν ένα DRS στον Μαξ από το τίποτα, έπαιξαν 1 προς 1.