Dimitris_P έγραψε:Κοίταγα για τον πατέρα μου που προτιμά Moderna, μιας και αυτό έκανε αρχικά, κι έχει μόνο στο Μαρούσι στον Προμηθέα, ενώ τις αρχικές τις είχε κάνει στο Ελληνικό. Το έκλεισαν αυτό;Ναι, και σκέψου κατεδαφίζεται αυτές τις μέρες.
< Note 8 >
Μην πάτε να τρυπηθείτε με ότι σας δώσουν.
+5% προστασία από μετάλλαξη Δ
+6% προστασία από μάτι
+3% ροπή
EDDIE_147 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ - στην τρίτη δόση μπόλι να τσεκάρετε ότι σας κάνουν το ΜΥ22 με όλα τα updates.
Μην πάτε να τρυπηθείτε με ότι σας δώσουν.
+5% προστασία από μετάλλαξη Δ
+6% προστασία από μάτι
+3% ροπή
![]()
![]()
Επίσης, όλα τα νέα upgrades έχουν πρόσβαση, πέρα από το δίκτυο 5G ΚΑΙ σε δορυφορικό internet.
Νομίζετε πως είναι τυχαίο που όλοι οι πλούσιοι (Μπέζος, Ζάκερμπεργκ και κυρίως Μασκ) σηκώνουν τα δικά τους ιδιωτικά δορυφορικά δίκτυα;;
Μήν είστε πρόβατα, ξυπνήστε!

Στον dimsaba ο Έλον έκανε την beta έκδοση από πριν, γι' αυτό και έχει κολλήσει με τα Τέσλα. Όλα ταιριάζουν έτσι
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Anonymous Founder έγραψε:Ευτυχώς που όλοι μπορούν να κάνουν mRNA, γιατί κάποιοι έπαθαν τέτοιο σύγκαμα επειδή έκαναν το AstraZeneca που ακόμη πρήζουν @. Το πιο αστείο είναι πως είναι σαφέστατο πια πως δεν είναι όλα τα εμβόλια ίδια, άρα πάλι έχει νόημα κάποιος να προτιμήσει κάποιο (πχ το πιο αποτελεσματικό Moderna) και ν'απορρίψει κάποιο άλλο (το λιγότερο αποτελεσματικό JJ), αλλά κάποιοι φυσικά όλα αυτά θα τ'αγνοήσουν, και θα συνεχίσουν να λένε τα ίδια και τα ίδια, μέχρις εξαντλήσεως (των υπολοίπων ασφαλώς...).
Άλλος ένας που έκανε το beta του Elon Musk.
Βέβαια έχει το καλό ότι πιάνει internet παντού...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Anonymous Founder έγραψε:Ευτυχώς που όλοι μπορούν να κάνουν mRNA, γιατί κάποιοι έπαθαν τέτοιο σύγκαμα επειδή έκαναν το AstraZeneca που ακόμη πρήζουν @. Το πιο αστείο είναι πως είναι σαφέστατο πια πως δεν είναι όλα τα εμβόλια ίδια, άρα πάλι έχει νόημα κάποιος να προτιμήσει κάποιο (πχ το πιο αποτελεσματικό Moderna) και ν'απορρίψει κάποιο άλλο (το λιγότερο αποτελεσματικό JJ), αλλά κάποιοι φυσικά όλα αυτά θα τ'αγνοήσουν, και θα συνεχίσουν να λένε τα ίδια και τα ίδια, μέχρις εξαντλήσεως (των υπολοίπων ασφαλώς...).
Το θέμα είναι να εμβολιάζεται ο κόσμος και να μην δίνει σημασία σε ειδήμονες των ίντερνετς που μελετάνε πέιπερζ αντί να δουν καμιά Άγρια Μέλισσα να σκοτώσουν την ώρα τους.
George_Prix έγραψε:axel12p έγραψε:Σε κάθε περίπτωση σε σχέση με το J&J καλύτερα θα είμαστε μάλλον
Πλακα κανουμε τωρα? Καμια σχεση. Ομοιοπαθητικο φαρμακο ηταν το Τζονσον
Το J&J δεν είναι πιθανότατα πολύ χειρότερο από όλα τα υπόλοιπα. Η βλακεία τους ήταν ότι το πρότειναν ως μονοδοσικό γιατί είχαν μείνει προφανώς πίσω στις κλινικές δοκιμές και ήθελαν να το σπρώξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αγορά.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα ποσοστά κάλυψης του J&J που αναφέρθηκαν σε προηγούμενη σελίδα από τον mousato, είναι πρακτικά τα ίδια με αυτούς ατελώς εμβολιασμένοι. Το αντίστοιχης τεχνολογίας AZ προσφέρει αντίστοιχη κάλυψη με τα δύο mRNA εμβόλια, οπότε λογικά κάτι τέτοιο ισχύει και για τις δύο δόσεις του J&J.
Το θέμα είναι πως με ελάχιστες δοκιμές για την απόδοση της διπλής δόσης του J&J (βασικά εγώ ξέρω μόνο μία που δημοσίευσε η ίδια η εταιρεία πριν ένα μόλις μήνα), δεν μπαίνεις στην διαδικασία να βαρέσεις πάλι J&J. Λες θα πάω με το Pfizer που έχει δοκιμαστεί και ότι γίνει.
Το Moderna μιας και δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια στην αγορά, ίσως έπρεπε να το είχαν κρατήσει για αυτούς που παρουσιάζουν σοβαρό κίνδυνο νόσησης από τον κορωνοϊό και όλοι οι υπόλοιποι να κάναμε υποχρεωτικά Pfizer.
Οπότε πάω για 3η δόση Pfizer, με τον Σαλονικιό Τσέο, που δεν μιλάει καν proper αγγλικά, αν όχι της Βασίλισσας, έστω του Μανχάταν ρε γμτ...

*Μόνο τα παλιά κομμούνια θα το πιάσουν αυτό.
axel12p έγραψε:Μετά το πρώτο J&J μόλις βαρεσα ένα Pfizer και περιμένω αποτελέσματα! Το είχα σκεφτεί και εγώ για το Moderna, αλλά βαρέθηκα να τρέχω μέχρι το κέντρο, μιας και έχει μόνο στην ΔΕΘ, ενώ δε νομίζω να έχουν και τόση διαφορά μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση σε σχέση με το J&J καλύτερα θα είμαστε μάλλονΚαλά εννοείται πας και χτυπάς ότι είναι πιο κοντά. Σιγά μην τρέχω στην άλλη άκρη της Αθήνας.
Στο πιο κοντινό κέντρο με τα πόδια.
Το θέμα της μάρκας ειναι εντελώς δευτερεύον, ειδικά αφού δεν πρόκειται να εμβολιαστούν τα ψεκια και δε θα πιάσουμε το 85% ποτέ..
)Παντως επειδη ειμαι στην αυλη φανταζομαι οτι θα μου ερθει μυνημα - αν παμε με 6μηνο Αρχες Δεκεμβριου δηλαδη το "τσιμπιμα"...
Μπαινω τωρα και μου λεει εισαι κομπλε "δεν προβλεπεται"...
Dimsabas έγραψε:Βαρύγδουπος τίτλος, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την ιατρική. Απόφοιτος ΤΕΙ είναι.Επόπτης υγιεινής έπρεπε να ήταν ο τίτλος. Αυτή είναι δουλειά του.
don't panic





