After the incident, FIA race director Michael Masi had interactions with representatives from both teams. Red Bull said “that is all about ‘let them race'” in its call to Masi.
Masi said that policy, which effectively takes a more lenient stance to encourage racing, is what the stewards ultimately decided to apply.
As the incident was noted the stewards did take an initial look at it but only had use of the footage that was being broadcast live at the time, which included a helicopter shot and Hamilton’s forward-facing onboard.
But the onboard camera being broadcast from Verstappen’s car at the time was the rearward-facing one.Masi admitted this was “potentially” a piece of defining evidence “but we didn’t have access to it”.
This footage will be reviewed subsequently as will other angles that are not available live.
“It hasn’t been obtained but it’s been requested,” Masi said.
“That will be downloaded and we’ll have a look at them![]()
Απτόητος ο Μαξ πάντως,είπε θα επιστρέψουμε πίσω,δεν το λέει αυτό τυχαία ε.
g8777 έγραψε:Let them race τώρα, στην Αγγλία μόνο που δεν έδωσαν συνέντευξη μέσα απο το χειρουργείο οι Χορνεραιοι.![]()
Anonymous Founder έγραψε:Όπως και για την περίπτωση με τον MV ξεχνάτε δύο πράγματα: ο MV είχε την εσωτερική και δεν έκανε καμία κίνηση να τον κλείσει. Κατάλαβε πως αν αργήσει στα φρένα και οι δύο θ'αναγκαστούν να πάνε ευθεία και αυτό έκανε. Κοινώς, ήταν βολικό σημείο γι'αυτόν να το κάνει.
Μετά, είδε πως δεν τον έπαιρνε και δεν το έκανε.
EDDIE_147 έγραψε:g8777 έγραψε:Let them race τώρα, στην Αγγλία μόνο που δεν έδωσαν συνέντευξη μέσα απο το χειρουργείο οι Χορνεραιοι.![]()
Τι στοίχημα ότι αν στούκαραν και εγκατέλειπε Λούης, θα έδιναν στο γιο του Γιος κάποια εξαντλητική ποινή τύπου 5" από το συνολικό χρόνο;
Αυτά οι οπαδοί του ΡΕΙΣΙΝ δεν πρέπει να τα αγνοούν.
Ελπίζω στους 3 αγώνες που μένουν το ΡΕΙΣΙΝ να μείνει στη χτεσινή φάση και να μην έχουμε μαδομούνι τύπου Μόντσα.
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]